Ankara'daki Falcılar

Ben normalde istanbulda oturuyorum. 2 gunlügune ankaraya geldim. Biraz geziyim dedim ve sonra cani fal baktirmak istedi. Sokaklari dolaşa dolaşa falci aradim. Ilk gozume carpan yere giricem dedim. Ve bi tane gordum ama yanina gidince orda 3-4 tane daha falci oldugunu gordum. Hislerime guvenerek ilk gordgume degil yanindakine girdim. Kafenin adini bilmiyorum ama gırgirla ayni binada. Falcinin ismi medyum demet. Forumu okudum kimse bahsetmemis galiba. Ama bence cok cok cok iyiydi. Detayli kahve fali 25 tl. Yidizname de katiyo icine biraz.
Benim mevcut durumum ve gecmisimle ilgili o kadar sey bildi ki. Başta en yakin arkadaslarima bile acmadigim ailemin bile bilmedigi, kaygı sorunumu gordu. Sen cok kaygilisin panik atak bile olabilir mutlaka bi doktora gorun dedi. Bagirsaklarim , uyku problemim tiroidlerim hakkinda hersyi bildi. Asla bosluga vs bakmiyor direk fincana bakio cat cat soyluyor.

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-04-10-00-52-1.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 65
Cidden mevcut hayatimdaki herseyi bildi. Isim icin harf filan da verdi. Muhtesem pozitif. Umutlu konusan bi insan. Iste ben kaygiliyim bunu aşamiyirum dedigimde senin iraden var tabi ki asabilirsin dedi. Kendini yetistirmis biri belli. Gelecek zaman daha olmadi cunku dun baktirdim. Ama herkese tavsiye ediyorum.

Falcı değil tıp doktoruymuş mübarek.

Ayip. Gunah. Diyeceklerim bu kadar. Anlarsaniz.

BEn de tam bilmiyprum su vebtarot bakıyomuş

100den aşağı bakmıyodu bundan 3-4 sene önce. Şuan ne kadar bilmiyorum. Orta yaşı geçkin bir kadınsa bahsettiğiniz sevgi ben baktırdım. O zaman için gerçekten iyi bakıyodu ama fiyat konusundan el etek çektim

Ben baktırdım 3-4 sene önce korkmam diyosan o kadın baya cinli falan bi kadın iyi bakıyo evet yalan söyleyemem ama anda iyi gelecek için çok hatırlamıyorum açıkçası

Ben çok gittim demete. Anda gerçekten iyi ama gelecek için çok beklentiye girme

Benim matematik biraz zayif... kahve tarot 50 ise ve size de kahve tarot 50 ye baktiysa nasil indirim yapmış oluyor

Arkadaşımla ikimize toplam 50 liraya baktı. Normalde bir kişiye 50 liraya bakıyormuş kahve + tarotu. Bu arada kadının adını yanlış hatırlamışım adı devrim

Arkadaşımla ikimize toplam 50 liraya baktı. Normalde bir kişiye 50 liraya bakıyormuş kahve + tarotu. Bu arada kadının adını yanlış hatırlamışım adı devrim
Hiii tamam... devrime ben baktirmadim orada abdullaha baktirmistim soylediklerinden bir tanesi bile çıkmadı. .. devrimle ilgili burada bir sürü yorum yapildi maalesef olumlu degildi uzgunum

Olumsuz mu? Ne konuşuldu ben yeni kayıt olduğum için takip etmiyordum. Tabi bu enerji işi o ayrı şey. Herkesin herkesle enerjisi tutmuyor maalesef. Benim enerjimin en çok tuttuğu falcıydı devrim abla.

Hiii tamam... devrime ben baktirmadim orada abdullaha baktirmistim soylediklerinden bir tanesi bile çıkmadı. .. devrimle ilgili burada bir sürü yorum yapildi maalesef olumlu degildi uzgunum

Olumsuz mu? Ne konuşuldu ben yeni kayıt olduğum için takip etmiyordum. Tabi bu enerji işi o ayrı şey. Herkesin herkesle enerjisi tutmuyor maalesef. Benim enerjimin en çok tuttuğu falcıydı devrim abla.

Ben gitmedim dediğim gibi... burada yakin zamanda yapıldı yorumlar bu sayfanin sag ust köşesinden arama bölüme devrim yazarsan hepsi cikar zaten

Devrime ben de gittim ,anı ve içinde yaşadığınız durumu biliyor ,isim tutturma olayı da var ,karşı tarafı da anlatıyor ama hepsi bu . Verdiği tarihler çıkmadı ,ayrıca biri için ;kesin konuşacaksınız şu tarihte demiştin dedim,bu sefer kıvırdı benim tarihlerim kesin çıkar demek ki adamın mizacı bu dedi !!!! Garip geldi bana madem adamın mizacı böyle neden bunu 5 ay önce söylemedin di mi ama ?? Kendine aşırı güveniyor ama çıkmayınca da bozuntuya vermeyip bahaneler üretiyor
Çok bişey beklemeyin yani

Net tarih diye birşey yok kimsede bence soylenen yakın tarih yada dönemler ancak... hatta bazı falcilar ozellikle zaman vermek istemiyor o zaman olayların ertelendigini söylüyorlar. ... gerci fal sonucta.. Net tarihi Allahtan baska bilen yok

Derdimiz net tarih değil zaten , sorun ; bir tarih veriyorlar mesela Mart diyor , Mart'ta tekrar gidiyorsun bu sefer de Mayıs diyorlar
Kısaca çıkmayınca tarihi kafalarına göre ileri atıp oyalıyorlar

Fal ve ankaradaki falcılar konusunda X xlilax a katılıyorum.
Dönem dönem takıntı derecesinde gittigim falcılar oldu. Özellikle pınar ve sıla.
Pınar bana hayatımın depresyonunu yaşattı ve ondan sonra 2 sene fala ara verdim.
Sonra burda bi sıla furyası çıktı, merak ettim ve gittim. Bazen günaşırı gittim, bazen 6 ay sonra.
Çok ilginçtir, bazen dedigi cidden çıkar hem de verdigi tarihte. Bazen de tam tersi olur. Şöyle ki, eski erkek arkadasım için yemin ediyorum nişan görüyorum dedi ve adam nişanlandı cidden hatta evlendi şimdi. Ama benimle degil:) yani kişileri karıştırma olayı var bence. Ya da dediklerini kendi anlamak istedigim gibi anlıyorum hala çözemedim.
Bu fal işi eğlenceden çıkınca aşırı tehlikeli oluyor.
Anladığım kadarıyla da ankarada kaydadegrr yeni biri hala yok.
Biirnden bahsedilmiş, 5 kişi toplanıp bakılan, o kadın için iyi denmiş? Toplaşıp gitmek çsteyen olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…