Falcı değil tıp doktoruymuş mübarek.Ben normalde istanbulda oturuyorum. 2 gunlügune ankaraya geldim. Biraz geziyim dedim ve sonra cani fal baktirmak istedi. Sokaklari dolaşa dolaşa falci aradim. Ilk gozume carpan yere giricem dedim. Ve bi tane gordum ama yanina gidince orda 3-4 tane daha falci oldugunu gordum. Hislerime guvenerek ilk gordgume degil yanindakine girdim. Kafenin adini bilmiyorum ama gırgirla ayni binada. Falcinin ismi medyum demet. Forumu okudum kimse bahsetmemis galiba. Ama bence cok cok cok iyiydi. Detayli kahve fali 25 tl. Yidizname de katiyo icine biraz.
Benim mevcut durumum ve gecmisimle ilgili o kadar sey bildi ki. Başta en yakin arkadaslarima bile acmadigim ailemin bile bilmedigi, kaygı sorunumu gordu. Sen cok kaygilisin panik atak bile olabilir mutlaka bi doktora gorun dedi. Bagirsaklarim , uyku problemim tiroidlerim hakkinda hersyi bildi. Asla bosluga vs bakmiyor direk fincana bakio cat cat soyluyor.
Ben normalde istanbulda oturuyorum. 2 gunlügune ankaraya geldim. Biraz geziyim dedim ve sonra cani fal baktirmak istedi. Sokaklari dolaşa dolaşa falci aradim. Ilk gozume carpan yere giricem dedim. Ve bi tane gordum ama yanina gidince orda 3-4 tane daha falci oldugunu gordum. Hislerime guvenerek ilk gordgume degil yanindakine girdim. Kafenin adini bilmiyorum ama gırgirla ayni binada. Falcinin ismi medyum demet. Forumu okudum kimse bahsetmemis galiba. Ama bence cok cok cok iyiydi. Detayli kahve fali 25 tl. Yidizname de katiyo icine biraz.
Benim mevcut durumum ve gecmisimle ilgili o kadar sey bildi ki. Başta en yakin arkadaslarima bile acmadigim ailemin bile bilmedigi, kaygı sorunumu gordu. Sen cok kaygilisin panik atak bile olabilir mutlaka bi doktora gorun dedi. Bagirsaklarim , uyku problemim tiroidlerim hakkinda hersyi bildi. Asla bosluga vs bakmiyor direk fincana bakio cat cat soyluyor.
Burada demetle ilgili de geçmişte bur sürü yorum yapıldı iyi bakinAyip. Gunah. Diyeceklerim bu kadar. Anlarsaniz.
Benim matematik biraz zayif... kahve tarot 50 ise ve size de kahve tarot 50 ye baktiysa nasil indirim yapmış oluyor30 liraya bakıyor ve sadece kahve falı. Tarıtla birlikte 50 liraya bakıyor.Ama arkadaşımla bana hem tarot hem kahveyi toplam 50 liraya baktı. Bizi baya sevdiği için.
Evim cafe de sevdaya baktıran var mı kızlar
BEn de tam bilmiyprum su vebtarot bakıyomuş
Arkadaşlar SEVGİ diye bir kadın varmış su veya tarot bakıyo ankarada yanlış çok enteresan kadın 5 kişi gelin öyle bakıyorum diyor onun dışında tek kişi bakmıyo. Duyan giden hiç var mı? Ben sadece çok iyi olduğunu duydum
Ben normalde istanbulda oturuyorum. 2 gunlügune ankaraya geldim. Biraz geziyim dedim ve sonra cani fal baktirmak istedi. Sokaklari dolaşa dolaşa falci aradim. Ilk gozume carpan yere giricem dedim. Ve bi tane gordum ama yanina gidince orda 3-4 tane daha falci oldugunu gordum. Hislerime guvenerek ilk gordgume degil yanindakine girdim. Kafenin adini bilmiyorum ama gırgirla ayni binada. Falcinin ismi medyum demet. Forumu okudum kimse bahsetmemis galiba. Ama bence cok cok cok iyiydi. Detayli kahve fali 25 tl. Yidizname de katiyo icine biraz.
Benim matematik biraz zayif... kahve tarot 50 ise ve size de kahve tarot 50 ye baktiysa nasil indirim yapmış oluyor
100 de cok ama yahu... yani tabii benim kazancima butceme göre çok. ..100den aşağı bakmıyodu bundan 3-4 sene önce. Şuan ne kadar bilmiyorum. Orta yaşı geçkin bir kadınsa bahsettiğiniz sevgi ben baktırdım. O zaman için gerçekten iyi bakıyodu ama fiyat konusundan el etek çektim
Hiii tamam... devrime ben baktirmadim orada abdullaha baktirmistim soylediklerinden bir tanesi bile çıkmadı. .. devrimle ilgili burada bir sürü yorum yapildi maalesef olumlu degildi uzgunumArkadaşımla ikimize toplam 50 liraya baktı. Normalde bir kişiye 50 liraya bakıyormuş kahve + tarotu. Bu arada kadının adını yanlış hatırlamışım adı devrim
Hiii tamam... devrime ben baktirmadim orada abdullaha baktirmistim soylediklerinden bir tanesi bile çıkmadı. .. devrimle ilgili burada bir sürü yorum yapildi maalesef olumlu degildi uzgunum
Net tarih diye birşey yok kimsede bence soylenen yakın tarih yada dönemler ancak... hatta bazı falcilar ozellikle zaman vermek istemiyor o zaman olayların ertelendigini söylüyorlar. ... gerci fal sonucta.. Net tarihi Allahtan baska bilen yokDevrime ben de gittim ,anı ve içinde yaşadığınız durumu biliyor ,isim tutturma olayı da var ,karşı tarafı da anlatıyor ama hepsi bu . Verdiği tarihler çıkmadı ,ayrıca biri için ;kesin konuşacaksınız şu tarihte demiştin dedim,bu sefer kıvırdı benim tarihlerim kesin çıkar demek ki adamın mizacı bu dedi !!!! Garip geldi bana madem adamın mizacı böyle neden bunu 5 ay önce söylemedin di mi ama ?? Kendine aşırı güveniyor ama çıkmayınca da bozuntuya vermeyip bahaneler üretiyor
Çok bişey beklemeyin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?