Ankara'daki Falcılar

Sıla nin kendi yerinde baktigi yazildi burada hep... sanirim bir karisiklik var
Ben onları okumadım ama 2015 ekim'de pandora cafedeydi. Buradan bir arkadaş özel mesajla bir adres verdi karanfil sokakta. Adresi google'a yazınca yine pandora cafe çıktı, telefonunu bulup aradım. Aynı cafeymiş başka yere taşınmış vs.

Eğer kaan tahmin ettiğim kişiyse fallari kesinlikle çıkmıyor , sen de büyü var diyip duruyor yaptıkları hiç bir ise yaramıyor verilen paraya yazık 6.his fal kafedeki hafif feminen bi çocuk bu benim dediğim boşuna 50 lira vermeyin

Olabilir... dogrudur. O bahsettiginiz cafe silanin sanirim

Anlamadım madem falı beğenmedin neden kurşun döktürdün? Ben Vera'ya gittim orda ama Devrimide denemeyi düşünüyordum biraz kafa karıştırıcı olmuş yorumun

5 kişiyiye birden bakıyomuş tek kişi kabl etmiyo kişi başıda 150ymiş acaba aynı kişiden mi bahsediorz

Ne kadara bakıyormuş fala öğrenebildiniz mi ?

Buraya yazmak için üye oldum şimdi destan yazacam Henüz tarihler gelmedi bekliyorum.

1.Evim Sinem : 2 kere kahve baktırdım aralıklı olarak. İkisinde de aynı şeyleri söyledi. Sonra su falı baktırdım onda biraz değiştirdi ama hemen hemen aynıydı. Fala bakarken muhabbet etmiyo o yüzden Sinem favorim. Bana hediye alacaksın ummadığın biirinden dedi aldım , bi yere gideceksin dedi gittim. Sevgilinle ayrılık yok dedi ayrıldım Ayrılınca tekrar gittim ayrılmışsınız ama ben ayrılık görmüyorum yine bi araya geleceksiniz dedi bakalm bekliyorum. Tarihleri tutmuyo ama tutturduğu şeyler var. Anı biliyo. Kahve+tarot = 35 tl su =60 tl

2.Asyam Asya : Uzun bakıyo ama çoğunda karakter analizi. Ben kendimi tanıyorum bana beni niye anlatıyosun. Ama muhabbet etmeyen falcılar benim için iyi sınıfında. Bildiği şeyler oldu ama çok tarih vermedi şuan için bilgi verdi. Bilmiyorum, bence denenebilir. Tarihler henüz gelmedi 2-3 aylık tarih veriyo çok yakın tarih vermedi.

3.Evim Sevda : Pek beğenmedim çünkü muhabbete döndü. Bneim düşüncelerimi ruhsal durumumu bildi. Bi sorunum vardı kendi ailesinden örnekler vermeye başladı akıl verdi falan. Durumu da ben anlattım o bilmdi. Ben böyle sevmiyorum. Akıl istesem arkadaşıma falan giderim. Bana gördüklerini söyle. Net tarihler vermedi sadece barışacaksıınız dedi.

4.Karamel Göksu : Baktırırken hiç beğenmedim ama çıktı. Bi isim verdi tanışacaksn diye tanıştım. Ama durumumu söyleyince o da muhabbete akıl vermeye bağladı ordan fal bitti. Tekrar gidilebilir.

5.Rukiye : Kendini çok övdü ama hiçbişi bilemedi. Bidaha gitmem

6. Asyamın altındaki cafedeki Yasemin : Beğenmedim

7. Funda : Hangi cafeydi hatırlamıyorum bişiler bildi ama çok aşırı muhabbet ettiği için sevmedim. Fal yine fincanı bırakıp kendi hayatlarından örneklere akıl vermelere döndü.

8. Rengarenk cafe sarı uzun saçlı kadın : Kadının mimiklerine gıcık olduğum için sevmedim. Çok soru soruyo. Adın yaşın aklındaki kişinin adı yaşı o ne iş yapıyor sen ne iş yapıysun niye ayrıldınız bunların hepsini sordu. Bunları bana söyleyin bende size bişiler söylerim. Baya tarih verdi ama 2-3 ayı var. Bakalm tuar mı

9. Evim Sibel : Duygularımı çok net söyledi. Analizi iyi. Ama 2 hafta içinde arayacak dedi aramadı. Tarih tutmadı ama bişiler tuturdu.

10. Evim yeşil gözlü siyah saçlı gözlüklü orta yaşlarda bi kadın : Anı bildi. Bişiler anlattı rahatlattı en azından. Tarihler beklemede.

11.GÜLÇE CAFE GÜL : ALLAH AŞKINA GİTMEYİN ÇOK KÖTÜ. HİÇBİŞİ SÖLEMEDİ. BİRİ VAR SANA DÖNECEK HAYATINDA HERSEY GÜZEL OLACAK Bİ AYDINLANMA VAR VIRT ZIRT. TARİF ET DEDİM EDEMEDİ TARİH İSTEDİM VEREMEDİ. İŞ AİLE HİÇBİŞİ DEMEDİ SAKIN GİTMEYİN. BİŞİ SÖLEMEDİN DEDİM MORALİMİ BOZMA BENİ NEGATİFE DÜŞÜRME DAHA NE DİYİM DEDİ

SONUÇ OLARAK BEN TEKRAR GİDERSEM YA EVİM SİNEME YADA GÖKSUYA GİDEBİLİRİM. ŞUAN AKLIMA GELENLER BUNLAR. BU ARALAR KAFAYI YEDİM İNŞALLAH TOPARLARIM

FİYATLAR ,

Hepsi kahve tarot

sinem :35
sibel : 30du galiba
asya :70
sevda:50
gül : 20 kahve sadece
göksu :30
rengarenk :50
evim yeşil gözlü :20
funda :50

Ama sen de tutturamadiklari burada binlerce kez yazilanlara gitmissin...Göksu cikmaz maalesef

Canım bende baktırmıştım ama bana çok uzungadelş şeyler verdi numarası kayıtlı hala seninkiler çıktı mı aramak istiyorum ona göre

Arkadaşlar telefonda bakan bi kadın varmış eylem diye numarası var mı sizde birde nasıl bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…