Merhaba su perisi kader isimli falcıdan randevu almak istiyorum fakat iyi bakiyor mu bilmiyorum bilen varsa söyleyebilir mi lütfen acil.
Ben yıllar önce gitmiştim o an dinlerken waw diyosunuz ama dediklerinin hiç birini yaşamadım.Merhaba su perisi kader isimli falcıdan randevu almak istiyorum fakat iyi bakiyor mu bilmiyorum bilen varsa söyleyebilir mi lütfen acil.
Walla ben bu aralar dilek adinda birine gidiyorum kizilayda daha once 2012 de kasfetmis izini kaybetmistim bu yil tekrar tesadufen buldum Yüksel cadde limon bazarin ustunde 4. Kattauzun zamandır girmiyorum buralara baktırmıyorum da :) var mı önerileriniz??
Umitkoy de orada yasamayanlar icin biraz ters konumda ama yaaankarada gercekten benım baktırdıgım ve acayip derecede memnun kaldığım zarife hanım var dediklerinin hem çoğu çıkıyor hemde insana terapi gibi yardımcı oluyor inanılmaz memnunum 1 senedir yaklasık sureklı oraya gıdıyorum falcı arayanlara tavsiyemdir telefonla randevu alınıyor ümitköy sevgi kafede suanda kendisi
Walla ben bu aralar dilek adinda birine gidiyorum kizilayda daha once 2012 de kasfetmis izini kaybetmistim bu yil tekrar tesadufen buldum Yüksel cadde limon bazarin ustunde 4. Katta
3. Göz vera'dan bahsediliyor sanırım
,3 hafta önce gittim .Ne işimi ne medeni durumumu ,ne hayatımdaki kişiyi bildi ,birkaç isim verdi bunlarla aranda sorun var dedi ,hiçbirini tanımıyorum ,hayatındaki erkek senden küçük dedi tam aksi büyük ..neyse enerjimiz pek tutmadı deyip masadan kalktım o derece yanı ...
Kaça bakıyor bide dedikleri gerçekten çıkıyor mu?Walla ben bu aralar dilek adinda birine gidiyorum kizilayda daha once 2012 de kasfetmis izini kaybetmistim bu yil tekrar tesadufen buldum Yüksel cadde limon bazarin ustunde 4. Katta
hiç kurşun döktürmedim çok korkuyorummBende ve arkadaslarimda çıktı 2012 de de cikmisti arada bir gidiyorum tutturuyor... kurşun da dokturdum bir kez kahve tarot su vb hepsine bakiyormus ben kahve tada kahve tarotla yetiniyorum
Ben daha once de dokturmustum ortunun ustunde be yapıldığını gormeyince rahatimhiç kurşun döktürmedim çok korkuyorumm
Ben baktirdim dilegin söylediği zaman gecti bana cikmadi kahve tarot 50 tl idi cok ta iddiali konusmustu oysa bircok musterisi oldugundan annesinin de cok iyi baktigini vs... ama çıkmadıHemen atlarımmm
Fiyatı nedir?
Daha önce çıkmış mıydı kankaaa biraz bilgi lütfen nasıl bakar ne der?
Ben zamana cok takilmiyorum cikip cikmadigina bakiyorum... eskiden eylul vardi mesela onun da söylediklerinin yuzde 70 80 i cikardi ama zamanlari tutmazdi... Sonra bozdu dediler gerçiBen baktirdim dilegin söylediği zaman gecti bana cikmadi kahve tarot 50 tl idi cok ta iddiali konusmustu oysa bircok musterisi oldugundan annesinin de cok iyi baktigini vs... ama çıkmadı
kendi yerini açmış bugün gördüm kendisini:) çıktı mı falları ?Arkadaslar girgir tugceden haberi olan var mi?
Kend
kendi yerini açmış bugün gördüm kendisini:) çıktı mı falları ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?