Ankara'daki Falcılar

Ben yıllar önce gitmiştim o an dinlerken waw diyosunuz ama dediklerinin hiç birini yaşamadım.
Su perisine baktordim yaşadığım bir çok seyi söyledi hatta şuan hissettiklerimi de bir zaman verdi arayacak seni dedi ve çok umutlandım.Sizce umutlanmakta hata mı ediyorum

uzun zamandır girmiyorum buralara baktırmıyorum da :) var mı önerileriniz??
Ben ilk defa gittim yenimahallede ki superisi kadere çok ovduler isim veriyor dediler bi çok şeyi bildi gibi.Eski sevgilimin döneceğini söyledi o olursa gerçekten inanırım.

Su perisine baktordim yaşadığım bir çok seyi söyledi hatta şuan hissettiklerimi de bir zaman verdi arayacak seni dedi ve çok umutlandım.Sizce umutlanmakta hata mı ediyorum
Fal enerji işi ama geçmişi ve anı güzel tuttursalar da gelecek için çok fazla ümitlenmeyin derim. Zaten falcıların gelecek laflarına itibar etmeseydik çoktan falı da unutmuştuk bizi fallara düşüren kişileri de.

Veraya gittim bugün hic tatmin olamdim. Abdullahi bulun ya ne olurrr
Fal biraz enerji işi aynı zamanda sanırım ben de hemen hemen üç günde bir gidiyorum Vera'ya çünkü ve hayatıma dair çok güzel yönlendirmeleri oluyor toparlanacağından ümidim olmayan birçok konuda dediği şekilde çıktı ve şuanda daha emin ilerlediğimi söyleyebilirim. Söyledikleği şeyleri aynen yaşıyorum ki başka arkadaşlarımıda götürdüm yanına onlarda benzer durumlarla karşılaştıklarını söyledi. Yanlış anlaşılmasın kimsenin avukatı değilim tabiki ama bence yeterince tanımadan bu tarz sert ve kesin yorumlar yapılmamalı insanlar hakkında diye düşünüyorum. Kişiden kişiye değişir tabi
Bide hakaten Abdullah'ın yeni mekanı hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın bizimlede

Son düzenleme:
Ya abdullah yer yarildi icine falan mi girdi. Eski calistigi yerde telefon numarasini vermiyor kotu ayrilmis diye. Nerdee bu adaamm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…