- 26 Ekim 2015
- 574
- 1.204
- 113
- 38
Özelden yazdım ama belki gitmek isteyen olursa söyleyim gamanın ilerisinde 105 numaralı bi iş merkezinde 6. Kat 607 numara sanırım. ( reklamcı vallahi değilim) :))Yani ucundan kiyisindan tutmus sayilabilir oyle aman aman cikti diyemem. Yeri nerde biliyor musunuz?
Özelden yazdım ama belki gitmek isteyen olursa söyleyim gamanın ilerisinde 105 numaralı bi iş merkezinde 6. Kat 607 numara sanırım. ( reklamcı vallahi değilim) :))
Fiyatları aynı kahve 30 du.Ya tuğçeyi bende merak ediyodum kaça bakıyomuş ?
Arkadaslar girgir tugceden haberi olan var mi?
Bilmem ,iyi de diyemem kötü diyemem fena değildi.Falı çıkıyormuymuş ?
Bilmem ,iyi de diyemem kötü diyemem fena değildi.
Falı çıkıyormuymuş ?
Su perisine baktordim yaşadığım bir çok seyi söyledi hatta şuan hissettiklerimi de bir zaman verdi arayacak seni dedi ve çok umutlandım.Sizce umutlanmakta hata mı ediyorumBen yıllar önce gitmiştim o an dinlerken waw diyosunuz ama dediklerinin hiç birini yaşamadım.
Ben ilk defa gittim yenimahallede ki superisi kadere çok ovduler isim veriyor dediler bi çok şeyi bildi gibi.Eski sevgilimin döneceğini söyledi o olursa gerçekten inanırım.uzun zamandır girmiyorum buralara baktırmıyorum da :) var mı önerileriniz??
Fal enerji işi ama geçmişi ve anı güzel tuttursalar da gelecek için çok fazla ümitlenmeyin derim. Zaten falcıların gelecek laflarına itibar etmeseydik çoktan falı da unutmuştuk bizi fallara düşüren kişileri de.Su perisine baktordim yaşadığım bir çok seyi söyledi hatta şuan hissettiklerimi de bir zaman verdi arayacak seni dedi ve çok umutlandım.Sizce umutlanmakta hata mı ediyorum
Evet yaa, birisi geçen Abdullah'ın yerini biliyorum demişti. Lütfen bilen paylaşsın.Veraya gittim bugün hic tatmin olamdim. Abdullahi bulun ya ne olurrr
Fal biraz enerji işi aynı zamanda sanırım ben de hemen hemen üç günde bir gidiyorum Vera'ya çünkü ve hayatıma dair çok güzel yönlendirmeleri oluyor toparlanacağından ümidim olmayan birçok konuda dediği şekilde çıktı ve şuanda daha emin ilerlediğimi söyleyebilirim. Söyledikleği şeyleri aynen yaşıyorum ki başka arkadaşlarımıda götürdüm yanına onlarda benzer durumlarla karşılaştıklarını söyledi. Yanlış anlaşılmasın kimsenin avukatı değilim tabiki ama bence yeterince tanımadan bu tarz sert ve kesin yorumlar yapılmamalı insanlar hakkında diye düşünüyorum. Kişiden kişiye değişir tabiVeraya gittim bugün hic tatmin olamdim. Abdullahi bulun ya ne olurrr
Evet yaa, birisi geçen Abdullah'ın yerini biliyorum demişti. Lütfen bilen paylaşsın.
Evet yaa, birisi geçen Abdullah'ın yerini biliyorum demişti. Lütfen bilen paylaşsın.
Bence bosverin çıkmıyor ki Abdullah in söyledikleriYa abdullah yer yarildi icine falan mi girdi. Eski calistigi yerde telefon numarasini vermiyor kotu ayrilmis diye. Nerdee bu adaamm.
Karanfil sokakta diye duydum ama tam bilmiyorum yerini bende bulamadımYa abdullah yer yarildi icine falan mi girdi. Eski calistigi yerde telefon numarasini vermiyor kotu ayrilmis diye. Nerdee bu adaamm.
Bence bosverin çıkmıyor ki Abdullah in söyledikleri
Bende çıktı ya söyledikleri tarihler bile gunu gunune tuttuBence bosverin çıkmıyor ki Abdullah in söyledikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?