Merhaba arkadaşlar bahçeli de ki Süheyla hanıma gidip dediklerini yaşayan var mı ?
Sanırım Bahçeli de iki tane Süheyla varmış benim bahsettiğim el falına bakan kısa saçlı orta yaşlarda biraz kilolu bir bayan asla büyü işlerine girmiyorum dedi.3. cade de bir kafede bakıyor.Diğer Süheyla hanımın ise kendi yeri varmış galiba .Her gidene büyü var diyormuş .Süheyla Hanım'dan hiç memnun kalmadım büyü var dıyor bol konusuyor suya bakarak herseyi bilirim diyor ama yok yani birsey mi tutmaz ben zaten tutmadığını soyledım ablacım sen cok iyisin ben senden ücret almayayım dedi ne alakaysa sinirlendiğimi anladı
Ondan kimse pek memnun değilmiş anladığım kadarıyla .Benim baktırdığım Süheyla ilk önce el falına sonra tarota daha sonrada kahveye bakıyor .Sanırım Bahçeli de iki tane Süheyla varmış benim bahsettiğim el falına bakan kısa saçlı orta yaşlarda biraz kilolu bir bayan asla büyü işlerine girmiyorum dedi.3. cade de bir kafede bakıyor.Diğer Süheyla hanımın ise kendi yeri varmış galiba .Her gidene büyü var diyormuş .
Ben onları arkadaşlarımdan duydum bir tanesi memnun kalmış diğeri ise hiç memnun kalmamışlar kendi yerleri varmış sanırım ama kapatmışlar .Merhabalar arkadaşlar bende şimdi üye oldum ankarada mihriye ve fikriye varmış terapi cafe diye ama taşınmışlar... bilgisi olan var mı ?
Evim sinem mi hangi sinemden bahsettiniz birde su falina kaca bakiyor hangi gunler bakıyorKızlar merhaba. Fala aslında uzuuun bir süredir baktırmıyordum ama ne yazıkki yine dadandım. Yorum yapabilmek icinde üye oldum. Ben şimdi size 1 ay içinde gittiğim falcıları söyleyeceğim.
1. Vera. Kendisine 3 kez gittim. Cok tatlı ve kesinlikle enerjimizin uyustugunu düsünüyorum. Bana kısa vadede (3-4 gün) icinde arıcak bilmem ne dedi ve aradı. Olması imkansız bir durumum var yorulacağımı ama sonunda o kisiyle olacağımızı söyledi. Tahmini tarih verdi hala zamanı var bekliyorum. Eğer olursa sizlerle paylasacağım.
2. Sinem. Çok öneren bi arkadaşım vardı adını burdan duymuş ben sineme su baktırdım nokta atışıyla bana isimler söyledi. Direk şu kim bu kim diye hatta öyle birini söyledi ki ağlamaya başladım. Verayla aynı şeyleri söylediler o kişiyle ilgili. Arada tek fark vera onun hayatında kopmak üzere olan bir ilişki olduğunu söyledi sinem öyle söylemedi. Tarihte verdi hatta cafede tanıstığım 2 kız vardı kızlar numaramı aldılar faldan sonra telefonlastık. Onların hayatlarında olanları da bilmis ve tamamen farklı seyler yani attığını salladığını düsünmüyorum. Yalnız sinem haftada 2 gün calısıyor ben bu yüzden onun calısmadıgı bir gün veraya tekrar gittim yine aynı seyleri söyleyince ona sinemden bahsettim. Kendisi de baktırmıs sineme öyle söyledi, söyledikleri cıkar sadece tarihleri şaşar sinemin dedi. Daha dün sineme bir arkadaşımı götürdüm ve kendimde baktırdım, benzer seyleri söyledi en son gittiğime göre ama dediğim gibi hala bekliyorum temmuz sonuna tarih verdi olduğu anda sizlerle paylasıcam.
3. Devrim. Berbattı. Hatta ben 3. Göze ilk vera icin gittiğimde herkes devrim devrim diyince kafam karıstı 2 bucuk saat bekleyip devrime baktırdım ama gercekten berbattı hicbirseyi tam olarak düzgün bilemedi hep yarım yamalak. Ama enerji meselesi bu tabi. Cafede bi kızla konuşmuştum. 3 yıldır devrime düzenli gelirmiş söylediği herşey çıkmış başkasını aramadım bile demişti. Ama bende öyle olmadı. Vera ve sinemden dediğim gibi memnun kaldım hatta şanlı iş merkezinde tuğçe diye bir kıza da gittim sinemden çıkıp. O da aynı şeyleri söyledi çok tatlı bi kız o da benzer tarihleri verdi size önerebilmem için temmuz sonunu bekliyorum yani bana göre söyledikleri olmayacak şeyler ama inatla olacak diye çıkıyor. Eğer olursa haber vereceğim.
merhaba forumda okudum ölmüşş sanırım.senin tavsiye edeceğin bi falcı var mı yada hocakızlar herkese merhaba. yıllardır foruma girer bakarım. üye değildim. türkiye'de ne kadar falcı ne kadar hoca vardır kim nasıldır kim iyidir kim işin ehlidir kim yok artık denecek şeyleri becerebilir kim dolandırıcıdır. hemen hemen herkesi bilirim. ancak gidemediğim bulamadığım ve meraktan çatladığım ve çok büyük saygı duyduğum biri var ki 2012'de falan forumda adı geçmiş. ekşi sözlükte bile bahsedilmiş. falcı melahat varmış edirne'de. bu kadın nerededir şu anda. numarası var mıdır? adresi var mıdır çok çok ukde kaldı içimde. bilgisi olan var mı? bikaç yıldır hiç bahsedilmemiş. sanırım en son ''milletten kazandığı paralarla villa aldı'' diye bi laf çıkınca radyo programını fırçalamış. ama radyoda ve edirne'de o kadar çok saygı duyuluyormuş ki özür dilemişler. yalnız villası olmasına karşın edirne'de harabe gibi bir yerdeymiş. terminalde bile çocuklar gelip millete ''melahat'i mi arıyorsunuz. 10 liraya götürürüz.'' falan diyorlarmış. bir zamanlar bu kadar meşhurken bu kadın neden kayboluyor? hayatta mı? yeri yurdu var mı? bilen ne olur cevap versin. son günlerde artık rüyalarıma giriyor
Hoca derken? Ne için? Ozelden yazabilirisnMerhaba
merhaba forumda okudum ölmüşş sanırım.senin tavsiye edeceğin bi falcı var mı yada hoca
Bazen yoğunluk oluyor orda istersen gitmeden ara3.göz deki Vera için randevu almak gerekiyor mu yoksa gittiğimizde bulur muyuz
slm kızlar;rica ediyorum hemen yeni kullanıcı ve aklama çabası diye düşünmeyin,kişesel sebeplerden dolayı 3 yıl önceki nick ve mailimi kullanamıyorum,aylar önce inter üzerinden baktırdığım bir sitedeki falcımla ilgili de bu sayfalarda çok saçma şeyler yazılmıştı,kaldı ki kendisiyle çok yakın bir dostluğum olduğu için üstünde durmadım ama ne olumlu ne olumsuz bişeyde yazmadım,şimdi baktığımda tuğçe den bahesedilmiş kendisini gırgır cafeden tanırım yaklaşık 4 yıl oldu,ilk 3 yıl hafta 2-3 kez baktıracak kadar psikolojim bozuktu ama sağolsun hiç desteğini esirgemedi,ben aksini söyledikçe sabırla defalarca aynı şeyleri söyledi,yani falcı müşteri ilişkisinden çok samimyeti arkadaş gibidir,evet enerji meselesi gerçekten çok önemli,ama neticede altı üstü bir fal kimse geleceği herşeyiyle bilemez ve akıp giden heran küçük büyük verdiğimiz karalarla dolu hayatımız,yani falda şu çıktı olacak diye bir düşünce zaten saçma,bu kadar saplantılı olmayın,tuğçenin bakımları gayet özverili ve tutarlı bence, defalarca yaşadığım o kadar çok şeyi varki kaldı aksi olsa 4 yıldır ona gidiyor olmam,bence kendi yerini de açmışken bu gibi forumlarda gitmeyin etmeyin diye insanların ekmeğiyle oynamayın,sonuçta bu bir enerji meselesi diyorsunuz ya onun enerjisi size uymadıysa sizinkide ona uymayabilir? bekletme konusunda kimseyi savunamam bir fal 20 ile 40 dk sürüyor fal bitmesine rağmen masadan kalkmayan hala konuşan soru soran oluyor,hadi kalk git gibi terbiyesizlik yapmak olmaz,5-10 dk geç kalan oluyor,her defasında gidip saatlerce beklemeniz zaten söz konusu olamaz tuğçeyi gayet iyi biliyorum çünkü,bence insanları gitmeyin beklersiniz vs diye etkilemeyin,herkes her zaman aynı şeyle karşılaşmaz,4 yıldız müşterisi olmama rağmen benimde çok beklemişliğim var ama bu tuğçenin devam eden bakımında güler yüzünden ziyade müşterilerin o masadan kalkmaması ile de ilgili.Kesinlikle öyle.. Böyle bi ego görmedim. Saatlerce bekletebilirmiş. Seni ne beklicem deyip çıktım ben. Bide randevulu çalışıyorum diyo 1.5 saat bekletiyo.. Ya kızlar gercekten gitmeyin kendilerini bişi zannettiler iyice tepemize çıktılar ya.. Çok fal istiyosanız Sineme gidin evim cafede. İyi kötü çıkıyo, çıkmayanlar da var ama en azından size pozitif enerji veriyo , saygı duyuyoBide göksunun falı çıktı bende biraz.
Tuğçe yeni yer açmış dediler gittim. Beni randevum olmadığı için alamadı. Sonra randevu alıp gittim, 7.30daki randevuya 9da alabileceğini ve bunun onunla alakalı olmadığını söyledi. Kiminle alakalıysa artık. Kusura bakma bekleticem demek yerine başka falcıları 3-4 saat bekliyosunuz dedi , tartıştı ve duyacağım şekilde başkalarına benim muhabbetimi yaptı. Evet haklı biz saatlerce falcı bekledik ama boş zamanımda bekledim. 7.30 diye işten çıkıp yetişmeye çalışıp beklemedim. Neyse gerilince baktırmadım ama arkadaşım baktırdı. Çok alakasız şeyler söylemiş. Sevdiği çocuğun ailesiyle tanışmamasına rağmen sana büyü yaptı falan demiş. Büyü deyince zaten fal kopuyo benim için :) Aşırı derece sallamış ve çok çok olumsuzmuş
Merhaba yazdıklarını gördüm ve okudum. Bence biraz abartmışsın. Gecen hafta randevu almadan gittim. 4 kişi vardı ve yoğun olduğunu hatta geceye kadar ofisinde olacağını söyledi ki randevu saatlerini gösterdi. Güler yüzlüydü, çok hoş karşıladı hatta biraz kötüydüm. İptal olursa haber ederim dedi. Sonra randevu alıp gittim. Biraz bekledim ama beklediğime değdi. Beklememizde normal. Çok insana bakıyor onları dinlıyor kimisi 20 dk kimisi 40 dk sürüyor. Böyle olunca da sarkıyor. Herkes o masaya bir şeyler duymak için oturuyor. Burada Tuğçe hanımın bir suçu kabahati yok. Yoksa herkese 10 15 dk baksın sana da sıra o zaman hemen gelsin istiyorsun herhalde Hiçte dediğiniz gibi ukala şımarmış görmedim. Aksine mütavazı gördüm. Hemen insanları karalamayın. İki taraflı düşünün ve öyle yazın buraya.
Merhaba yazdıklarını gördüm ve okudum. Bence biraz abartmışsın. Gecen hafta randevu almadan gittim. 4 kişi vardı ve yoğun olduğunu hatta geceye kadar ofisinde olacağını söyledi ki randevu saatlerini gösterdi. Güler yüzlüydü, çok hoş karşıladı hatta biraz kötüydüm. İptal olursa haber ederim dedi. Sonra randevu alıp gittim. Biraz bekledim ama beklediğime değdi. Beklememizde normal. Çok insana bakıyor onları dinlıyor kimisi 20 dk kimisi 40 dk sürüyor. Böyle olunca da sarkıyor. Herkes o masaya bir şeyler duymak için oturuyor. Burada Tuğçe hanımın bir suçu kabahati yok. Yoksa herkese 10 15 dk baksın sana da sıra o zaman hemen gelsin istiyorsun herhalde Hiçte dediğiniz gibi ukala şımarmış görmedim. Aksine mütavazı gördüm. Hemen insanları karalamayın. İki taraflı düşünün ve öyle yazın buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?