Ankara'daki Falcılar

Merhaba arkadaşlar bahçeli de ki Süheyla hanıma gidip dediklerini yaşayan var mı ?

Süheyla Hanım'dan hiç memnun kalmadım büyü var dıyor bol konusuyor suya bakarak herseyi bilirim diyor ama yok yani birsey mi tutmaz ben zaten tutmadığını soyledım ablacım sen cok iyisin ben senden ücret almayayım dedi ne alakaysa sinirlendiğimi anladı
 
Merhabalar arkadaşlar bende şimdi üye oldum ankarada mihriye ve fikriye varmış terapi cafe diye ama taşınmışlar... bilgisi olan var mı ?
 
Sanırım Bahçeli de iki tane Süheyla varmış benim bahsettiğim el falına bakan kısa saçlı orta yaşlarda biraz kilolu bir bayan asla büyü işlerine girmiyorum dedi.3. cade de bir kafede bakıyor.Diğer Süheyla hanımın ise kendi yeri varmış galiba .Her gidene büyü var diyormuş .
 
Ondan kimse pek memnun değilmiş anladığım kadarıyla .Benim baktırdığım Süheyla ilk önce el falına sonra tarota daha sonrada kahveye bakıyor .
 
Merhabalar arkadaşlar bende şimdi üye oldum ankarada mihriye ve fikriye varmış terapi cafe diye ama taşınmışlar... bilgisi olan var mı ?
Ben onları arkadaşlarımdan duydum bir tanesi memnun kalmış diğeri ise hiç memnun kalmamışlar kendi yerleri varmış sanırım ama kapatmışlar .
 
Evim sinem mi hangi sinemden bahsettiniz birde su falina kaca bakiyor hangi gunler bakıyor
 
Merhaba
merhaba forumda okudum ölmüşş sanırım.senin tavsiye edeceğin bi falcı var mı yada hoca
 
slm kızlar;rica ediyorum hemen yeni kullanıcı ve aklama çabası diye düşünmeyin,kişesel sebeplerden dolayı 3 yıl önceki nick ve mailimi kullanamıyorum,aylar önce inter üzerinden baktırdığım bir sitedeki falcımla ilgili de bu sayfalarda çok saçma şeyler yazılmıştı,kaldı ki kendisiyle çok yakın bir dostluğum olduğu için üstünde durmadım ama ne olumlu ne olumsuz bişeyde yazmadım,şimdi baktığımda tuğçe den bahesedilmiş kendisini gırgır cafeden tanırım yaklaşık 4 yıl oldu,ilk 3 yıl hafta 2-3 kez baktıracak kadar psikolojim bozuktu ama sağolsun hiç desteğini esirgemedi,ben aksini söyledikçe sabırla defalarca aynı şeyleri söyledi,yani falcı müşteri ilişkisinden çok samimyeti arkadaş gibidir,evet enerji meselesi gerçekten çok önemli,ama neticede altı üstü bir fal kimse geleceği herşeyiyle bilemez ve akıp giden heran küçük büyük verdiğimiz karalarla dolu hayatımız,yani falda şu çıktı olacak diye bir düşünce zaten saçma,bu kadar saplantılı olmayın,tuğçenin bakımları gayet özverili ve tutarlı bence, defalarca yaşadığım o kadar çok şeyi varki kaldı aksi olsa 4 yıldır ona gidiyor olmam,bence kendi yerini de açmışken bu gibi forumlarda gitmeyin etmeyin diye insanların ekmeğiyle oynamayın,sonuçta bu bir enerji meselesi diyorsunuz ya onun enerjisi size uymadıysa sizinkide ona uymayabilir? bekletme konusunda kimseyi savunamam bir fal 20 ile 40 dk sürüyor fal bitmesine rağmen masadan kalkmayan hala konuşan soru soran oluyor,hadi kalk git gibi terbiyesizlik yapmak olmaz,5-10 dk geç kalan oluyor,her defasında gidip saatlerce beklemeniz zaten söz konusu olamaz tuğçeyi gayet iyi biliyorum çünkü,bence insanları gitmeyin beklersiniz vs diye etkilemeyin,herkes her zaman aynı şeyle karşılaşmaz,4 yıldız müşterisi olmama rağmen benimde çok beklemişliğim var ama bu tuğçenin devam eden bakımında güler yüzünden ziyade müşterilerin o masadan kalkmaması ile de ilgili.
 
 
Merhaba yazdıklarını gördüm ve okudum. Bence biraz abartmışsın. Gecen hafta randevu almadan gittim. 4 kişi vardı ve yoğun olduğunu hatta geceye kadar ofisinde olacağını söyledi ki randevu saatlerini gösterdi. Güler yüzlüydü, çok hoş karşıladı hatta biraz kötüydüm. İptal olursa haber ederim dedi. Sonra randevu alıp gittim. Biraz bekledim ama beklediğime değdi. Beklememizde normal. Çok insana bakıyor onları dinlıyor kimisi 20 dk kimisi 40 dk sürüyor. Böyle olunca da sarkıyor. Herkes o masaya bir şeyler duymak için oturuyor. Burada Tuğçe hanımın bir suçu kabahati yok. Yoksa herkese 10 15 dk baksın sana da sıra o zaman hemen gelsin istiyorsun herhalde Hiçte dediğiniz gibi ukala şımarmış görmedim. Aksine mütavazı gördüm. Hemen insanları karalamayın. İki taraflı düşünün ve öyle yazın buraya.
 

Ya insanlarin isi gucu yok Tugce hanimi mi karalayacak! Tugce kim? Resmen ya kendiniz tugcesiniz ya da tugce bir yakininiz.

Kardesim banane falcilardan isim gucum yok onlari karalayacagim. Herkes yasadigini yaziyor. Siz insanlari birilerini karalamakla itham edemezsiniz.
 
Tuğçeyi tanımıyorum, iyi ya da kötü diyemem. Ancak Tuğçe iyidir gidin dyen bariz şekilde Tuğçe'nin tanıdığı olduğunuz belli, kurduğunuz cümleler bile aynı.


Tuğçeyi tanımıyorum, iyi ya da kötü diyemem. Ancak Tuğçe iyidir gidin diyen siz ve Emine Hanımın hesabı; bariz şekilde aynı kişi gibi geldi bana, ya da tanıdık... Çünkü kurduğunuz cümleler bile aynı:)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…