Tuğçe kim ki onu karalamak için yazılsın ? Sıra Tuğçe'ye gelene kadar ne falcılar var ankarada kendini nimetten mi sanıyot o ? Zaten milletin işi gücü yok karalama derdine düşecek ! Pes yani bi de utanmadan iki tane fake hesap açmış onlarla kendini savunuyor. Ayıp yahu herkesin kendi iradesi var insanlar burada ne yaşadıysa onu anlatıyor bekletmiş ki kızı gelip yazmış o da burada. Zaten mesele bekletmesi de değil böyle şarlatanları falcı yerine koyup gidende kabahatslm kızlar;rica ediyorum hemen yeni kullanıcı ve aklama çabası diye düşünmeyin,kişesel sebeplerden dolayı 3 yıl önceki nick ve mailimi kullanamıyorum,aylar önce inter üzerinden baktırdığım bir sitedeki falcımla ilgili de bu sayfalarda çok saçma şeyler yazılmıştı,kaldı ki kendisiyle çok yakın bir dostluğum olduğu için üstünde durmadım ama ne olumlu ne olumsuz bişeyde yazmadım,şimdi baktığımda tuğçe den bahesedilmiş kendisini gırgır cafeden tanırım yaklaşık 4 yıl oldu,ilk 3 yıl hafta 2-3 kez baktıracak kadar psikolojim bozuktu ama sağolsun hiç desteğini esirgemedi,ben aksini söyledikçe sabırla defalarca aynı şeyleri söyledi,yani falcı müşteri ilişkisinden çok samimyeti arkadaş gibidir,evet enerji meselesi gerçekten çok önemli,ama neticede altı üstü bir fal kimse geleceği herşeyiyle bilemez ve akıp giden heran küçük büyük verdiğimiz karalarla dolu hayatımız,yani falda şu çıktı olacak diye bir düşünce zaten saçma,bu kadar saplantılı olmayın,tuğçenin bakımları gayet özverili ve tutarlı bence, defalarca yaşadığım o kadar çok şeyi varki kaldı aksi olsa 4 yıldır ona gidiyor olmam,bence kendi yerini de açmışken bu gibi forumlarda gitmeyin etmeyin diye insanların ekmeğiyle oynamayın,sonuçta bu bir enerji meselesi diyorsunuz ya onun enerjisi size uymadıysa sizinkide ona uymayabilir? bekletme konusunda kimseyi savunamam bir fal 20 ile 40 dk sürüyor fal bitmesine rağmen masadan kalkmayan hala konuşan soru soran oluyor,hadi kalk git gibi terbiyesizlik yapmak olmaz,5-10 dk geç kalan oluyor,her defasında gidip saatlerce beklemeniz zaten söz konusu olamaz tuğçeyi gayet iyi biliyorum çünkü,bence insanları gitmeyin beklersiniz vs diye etkilemeyin,herkes her zaman aynı şeyle karşılaşmaz,4 yıldız müşterisi olmama rağmen benimde çok beklemişliğim var ama bu tuğçenin devam eden bakımında güler yüzünden ziyade müşterilerin o masadan kalkmaması ile de ilgili.
Ben son zamanlarda çadır kafede Süheyla turuncuda Yasemin Gül ve yine Bahçelide Gül ablanın yerine gittim.İçmlerinde anı en iyi bilen Süheyla oldu özellikle el falında benimle birlikde iki arkadaşım daha baktırdı onlara da anı ve geçmişi iyi bilmiş ama gelecek için ne olur bilmiyorum sonuç da çok yeni gittim .Buraya yazdım gidipde söyledikleri çıkan var mı diye ama sanırım kimse gitmemiş .Neyse son zamanlarda iyi dediğiniz birileri varsa yazın lütfen bir ara.
biz tuğçe ile ilgili olumlu yaklaşınca kesin ya tuğçe yada bir yakını oluyoruz ama siz karalayınca veya aksi bir eleştrii yapınca ya bir falcı yada tuğçe ye karşı öfkesi olan biri olmuyorsunuz öylemi ?Ya insanlarin isi gucu yok Tugce hanimi mi karalayacak! Tugce kim? Resmen ya kendiniz tugcesiniz ya da tugce bir yakininiz.
Kardesim banane falcilardan isim gucum yok onlari karalayacagim. Herkes yasadigini yaziyor. Siz insanlari birilerini karalamakla itham edemezsiniz.
valla koksoy olan nickim aktif olsaydı daha net anlatabilridm face olmadığımı,ama tuğçeye sadece fal baktırdım ve gerçekten düzgün seviyeli biri olduğuna kefil olurum diyebileceğim bir insan,kaldı ki insanları tanımlamak için kullandığınız kelimelere bakarsak arada gerçekten bir seviye farkı var,bir insanın önce kendine saygısı olacak .Tuğçe kim ki onu karalamak için yazılsın ? Sıra Tuğçe'ye gelene kadar ne falcılar var ankarada kendini nimetten mi sanıyot o ? Zaten milletin işi gücü yok karalama derdine düşecek ! Pes yani bi de utanmadan iki tane fake hesap açmış onlarla kendini savunuyor. Ayıp yahu herkesin kendi iradesi var insanlar burada ne yaşadıysa onu anlatıyor bekletmiş ki kızı gelip yazmış o da burada. Zaten mesele bekletmesi de değil böyle şarlatanları falcı yerine koyup gidende kabahat
sen de haklısın burda bu konuya kafası basacak idrak edecek bir akıllı sendin,biz de saftık dimi hemen tuğçeye arka çıkalım???? he canım he :))) nasıl ki siz özgürce fikriniizi söylediyseniz bizde aynı şeyi yaptık,bazı insanlar olumsuzu bile söylerken hoşgörülüdür yargılamazlar,benim başıma şu geldi sizin de gelir vs demezler,mesela bizim gibi...mutlaka gidin her dediği çıkar ....böyle başlayan bir cümle hiç kurmadık mesela,evet sohbete cana yakınlığı güler yüzü gerçekten güzel,bir insanı kırmamk için olumsuz herşeyide söyleyebilirmiyim diye ince bir soru sormayı düşünen biri tuğçe,sabrına zaten lafım yok...Tuğçeyi tanımıyorum, iyi ya da kötü diyemem. Ancak Tuğçe iyidir gidin dyen bariz şekilde Tuğçe'nin tanıdığı olduğunuz belli, kurduğunuz cümleler bile aynı.
Tuğçeyi tanımıyorum, iyi ya da kötü diyemem. Ancak Tuğçe iyidir gidin diyen siz ve Emine Hanımın hesabı; bariz şekilde aynı kişi gibi geldi bana, ya da tanıdık... Çünkü kurduğunuz cümleler bile aynı:)))
Evim sinem mi hangi sinemden bahsettiniz birde su falina kaca bakiyor hangi gunler bakıyor
Forumda geçmişte bu kisilerle ilgili bir sürü yorum varBen son zamanlarda çadır kafede Süheyla turuncuda Yasemin Gül ve yine Bahçelide Gül ablanın yerine gittim.İçmlerinde anı en iyi bilen Süheyla oldu özellikle el falında benimle birlikde iki arkadaşım daha baktırdı onlara da anı ve geçmişi iyi bilmiş ama gelecek için ne olur bilmiyorum sonuç da çok yeni gittim .Buraya yazdım gidipde söyledikleri çıkan var mı diye ama sanırım kimse gitmemiş .
Ben bütün sayfalara bakamadım işin gerçeği ama baktığım sayfalarda hiç denk gelmedim .Forumda geçmişte bu kisilerle ilgili bir sürü yorum var
Vera'ya gidenler yorum yapabilirler mi?
Sağ üstteki arama yerine isimleri yaz hepsi çıkarBen bütün sayfalara bakamadım işin gerçeği ama baktığım sayfalarda hiç denk gelmedim .
Heycan yaptım yaaa DilekteyimSağ üstteki arama yerine isimleri yaz hepsi çıkar
Yazdım benNeyse son zamanlarda iyi dediğiniz birileri varsa yazın lütfen bir ara.
Teşekkürler:) Çıkınca da Dilek ile ilgili de yorumunu yazmayı unutmaYazdım ben
Evet yorumunu yaz insallah seninle ee enerjisi tutarTeşekkürler:) Çıkınca da Dilek ile ilgili de yorumunu yazmayı unutma
Evet iyi gibi, boş değil yani bir şeyler biliyor. Bir kitlesi vardı yalnız, hiç boş kalmadı. Bir iki ütopik şey söyledi; olmama ihtimali yüksek.. Belki de duymak istediklerimizi söylüyordur, bilemeyiz ilk günden. Denemeye değer biri olduğunu düşünüyorum ben, çünkü sıradan şeyler de söylemedi.Evet yorumunu yaz insallah seninle ee enerjisi tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?