Ankara'daki Falcılar

Dilek nerde, yerini de yazarmısın ? Hadi bakalım, güzel haberler alman dileğiyle.

İnşallah olumlu söyledikleri yani istediklerin çıkar olumsuzlar çıkmaz
Bence de enteresan şeyleri biliyor

Bu dilek nasıl kızlar giden var mı? bir de yer olarak nerdeydi bende denemek istiyorummm
3. göze gittim ben de bugün Vera var gayet iyi bakıyor tavsiye ederim

Bu dilek nasıl kızlar giden var mı? bir de yer olarak nerdeydi bende denemek istiyorummm
3. göze gittim ben de bugün Vera var gayet iyi bakıyor tavsiye ederim
Burada daha once ben onermistim dilek Yüksel caddesinde 8 numarada yani limon bazaarin olduğu binada 4.katta 24 numarali dairede... Binanın onunde israrla 3.kata yonlendirmeye çalışanlardan kurtulursaniz ve 4. Kata ulasirsaniz basarili (BENCE TABII)

Dilek daha önce Asyam Kafe'de olan mı? Oysa pek olumlu hatırlamıyorum.

kızlar altı yedi aydır yokum burada. çünkü neden? ben daha da falcıya gitmem, kimse de bir şey bilmiyor deyip tarot kartı aldım. kendi falıma kendim bakıyorum. kartlara 28 lira verdim, altı yadır falcıya gitmediğimi düşünürsek en az 300 lira kârdayım. hem ben kendime onlardan daha dürüst bakıyorum, hem de param cebimde kalıyor. tavsiye ederim.

Bize de bak biz de isteriz

Dilek daha once ya asyamdaydi ya kirmizi cafe mi ne oyle bir yerdeydi. Fali ciksaydi hayatimda neler neler olmazdi. Burada duyunca tekrar gittim yerine de bombostu.

Dilek daha once ya asyamdaydi ya kirmizi cafe mi ne oyle bir yerdeydi. Fali ciksaydi hayatimda neler neler olmazdi. Burada duyunca tekrar gittim yerine de bombostu.

Evet, bir kere Kırmızı'da baktırmıştım ben de sanırım. Asyam'ın olduğu binada. Sonra da yanlışlıkla Asyam'da baktırdım. İkincisi ilkinden de beterdi. Bunu da geçtik...
Koskoca Ankara'da bir tane düzgün falcı çıkmadı ya kaç yıldır... İşin daha kötüsü ben kaç yıldır bu fallara muhtaç olma hâlinden çıkamadım.

Banada bakkk(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…