- 15 Ocak 2016
- 163
- 89
- 98
- 46
Evet iyi gibi, boş değil yani bir şeyler biliyor. Bir kitlesi vardı yalnız, hiç boş kalmadı. Bir iki ütopik şey söyledi; olmama ihtimali yüksek.. Belki de duymak istediklerimizi söylüyordur, bilemeyiz ilk günden. Denemeye değer biri olduğunu düşünüyorum ben, çünkü sıradan şeyler de söylemedi.
İnşallah olumlu söyledikleri yani istediklerin çıkar olumsuzlar çıkmazEvet iyi gibi, boş değil yani bir şeyler biliyor. Bir kitlesi vardı yalnız, hiç boş kalmadı. Bir iki ütopik şey söyledi; olmama ihtimali yüksek.. Belki de duymak istediklerimizi söylüyordur, bilemeyiz ilk günden. Denemeye değer biri olduğunu düşünüyorum ben, çünkü sıradan şeyler de söylemedi.
Burada daha once ben onermistim dilek Yüksel caddesinde 8 numarada yani limon bazaarin olduğu binada 4.katta 24 numarali dairede... Binanın onunde israrla 3.kata yonlendirmeye çalışanlardan kurtulursaniz ve 4. Kata ulasirsaniz basarili (BENCE TABII)Bu dilek nasıl kızlar giden var mı? bir de yer olarak nerdeydi bende denemek istiyorummm
3. göze gittim ben de bugün Vera var gayet iyi bakıyor tavsiye ederim
Burada daha once ben onermistim dilek Yüksel caddesinde 8 numarada yani limon bazaarin olduğu binada 4.katta 24 numarali dairede... Binanın onunde israrla 3.kata yonlendirmeye çalışanlardan kurtulursaniz ve 4. Kata ulasirsaniz basarili (BENCE TABII)
Burada daha once ben onermistim dilek Yüksel caddesinde 8 numarada yani limon bazaarin olduğu binada 4.katta 24 numarali dairede... Binanın onunde israrla 3.kata yonlendirmeye çalışanlardan kurtulursaniz ve 4. Kata ulasirsaniz basarili (BENCE TABII)
kızlar altı yedi aydır yokum burada. çünkü neden? ben daha da falcıya gitmem, kimse de bir şey bilmiyor deyip tarot kartı aldım. kendi falıma kendim bakıyorum. kartlara 28 lira verdim, altı yadır falcıya gitmediğimi düşünürsek en az 300 lira kârdayım. hem ben kendime onlardan daha dürüst bakıyorum, hem de param cebimde kalıyor. tavsiye ederim.
Asyam cafede olduğunu hic sanmıyorum kendi yeri var.... cok once de güneş ablada idi. Asyamda olan daha onceki mesajimda tiye aldığım 3.katta olan medyum hoca!!!Dilek daha önce Asyam Kafe'de olan mı? Oysa pek olumlu hatırlamıyorum.
Yerini mi bosaltmis yok mu artik oradaDilek daha once ya asyamdaydi ya kirmizi cafe mi ne oyle bir yerdeydi. Fali ciksaydi hayatimda neler neler olmazdi. Burada duyunca tekrar gittim yerine de bombostu.
Dilek daha once ya asyamdaydi ya kirmizi cafe mi ne oyle bir yerdeydi. Fali ciksaydi hayatimda neler neler olmazdi. Burada duyunca tekrar gittim yerine de bombostu.
Ben gittim. Tsvsiye etmemMerhaba Dilça kafe de Özleme giden var mı ?
Yok fali bombostuYerini mi bosaltmis yok mu artik orada
kızlar altı yedi aydır yokum burada. çünkü neden? ben daha da falcıya gitmem, kimse de bir şey bilmiyor deyip tarot kartı aldım. kendi falıma kendim bakıyorum. kartlara 28 lira verdim, altı yadır falcıya gitmediğimi düşünürsek en az 300 lira kârdayım. hem ben kendime onlardan daha dürüst bakıyorum, hem de param cebimde kalıyor. tavsiye ederim.
Banada bakkkkızlar altı yedi aydır yokum burada. çünkü neden? ben daha da falcıya gitmem, kimse de bir şey bilmiyor deyip tarot kartı aldım. kendi falıma kendim bakıyorum. kartlara 28 lira verdim, altı yadır falcıya gitmediğimi düşünürsek en az 300 lira kârdayım. hem ben kendime onlardan daha dürüst bakıyorum, hem de param cebimde kalıyor. tavsiye ederim.
Bana anı çok iyi bildi ama tabi ki önemli olan gelecek ... Cevapladığınız için çok teşekkür ederim ... :)Ben gittim. Tsvsiye etmem
Huriye biraz arada tuttursa da diğerleri hiç bilmiyor ...Arkadaşlar Evim Cafedeki Meryem, Özge, Huriye ve Sevda'ya gidenler; yorumlarınızı lütfen paylaşırmısınız.
Beğendiğim falcılardandır. Tavsiye ederim. Olay tarihleri ve kişiler hakkında nokta atışları varVera nasıl bakıyor acaba ? Gitmeyi düşünüyorum haftanın hangi günleri orada bilen var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?