Ankara'daki Falcılar

Gelecek konusunda nasıl peki, hiç çıkan falı oldu mu?
Valla en son bana işle alakalı pek umut etmediğim bir durumum vardı temmuz sonu olacak demişti. Tam olarak durum gerçekleşmedi ama gerçekten bu sabah onunla ilgili hiç beklemediğim bir gelişme var ve Ayın 27 si halen ay bitmiş değil acaba mı diyorum

Bugün denedim Vera'yı. Feciydi... Hiç mi bir şey tutturamaz insan? Tipik falcı soruları ile ağızdan laf almaya çalışıyor, bilemeyince kıvırıyor vs. Geçmişi ve anı bilemedi, gelecek ile ilgili söyledikleri de hep yuvarlak şeyler. Tarot kartlarının resimlerine bakarak yorum yapanlara gıcığım zaten. O kadar para alıyorsun, bari otur bir tarot kitabı oku.

Yorumun için teşekkürler ben gayet memnun kaldım enerjiniz tutmamış olabilir. Yanlız takıldığım başka birşey var burda birçok falcı öneriyorum ara ara iyi bir takipçiyimdir herkes herkesi beğenmek zorunda değil tabiki taraf tutuyormuşum gibi algılama ama insanlar hakkında eleştiri yaparken daha saygılı olman gerekir. Açıkçası falcının karşısında da bu tavırla durup konuştuysan esas o seni beğenmemiştir. Ben sorduğun sorulara gayet saygılı cevap vermişim halbuki :) biraz sakin olabilirsin

Burada bilemedigine dair birçok yorum olmustu aslinda

Kızlar selam, evim cafede İrem varmış. Baktıran oldu mu? Nasıl kendisi?
Bu arasa evim cafedeki fal deneyimleri mi de paylaşmak istiyorum.
Meryem: Pozitif ve enerji dolu bir kadındı. Güzel yorumladı ancak bir kısmı tutmadı yarısı tuttuysa bir yarısı tutmadı. Tutmayan kısımlarda gelecekteki söylediği bir takım şeylerdi. Aynı durum arkadaşımda da oldu.
Sinem: Çok değişik mistik bir kadındı. Moral olarak enerjim düşmüştü ve kötü enerji yayıyordun ve sanırım biraz boğdu kendisini. Gelecekle ilgili isim ve tarihler vermişti yine Meryem de olduğu gibi bir kısmı tuttu bir kısmı tutmadı.
Özge: Çok tatlı bir kadındı ancak başta sallama vardı sonlara doğru dedikleri tutmuştu. Gelecekle ilgili soracak olursanız? Hiçbiri tutmadı. :)
Sevda: İki defa gittim kendisine. Anlık ruh hali ve bir ilişkim olduğu insanın ruh halini mükemmel bildi. Gelecek ile ilgili benim atamam olacak dedi ancak çıkmadı herhangi bir kuruma yerleştirilemediniz yazısını gördüm:) O yüzden emin olamadım gelecek ile ilgili tutuyor mu tutmuyor mu ama o anki durumu ve geçmişi çok iyi bildi. Mesela eski sevgilimin dış görünüşünü, nerede olduğu, ailevi durumları vs. Bakalım açıkçası daha bekliyorum söylediği bir çok şey daha var. Gerçekleşirse ya da gerçekleşmese de yazarım.

Şimdi ise İremi denemek istiyorum arkadaşın tavsiyesi üzerine. Mesela arkadaşım da Sevda hanıma gitti ve bana hepsi çıktığını söyledi ve İreminde güzel nokta atışları olduğunu söyledi. Ama bende Sevda hanımda pek öyle olmadı anlattığım üzere. Sinem e de birlikte gittik onda yaptığı nokta atışları daha çoktu ancak bende değildi. Enerji ile ilgili olsa gerek bilemedim.

O yüzden Evim cafedeki İreme giden varsa söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Sizinle ilgili olumsuz bir şey yazmadım ki. Niye tavsiye ettiniz filan da demedim. Ama sizin bana yorumunuz gerçekten hoş değil.
O kişi hakkında yazdığımla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. İnsanın yaptığı işe saygısı olması gerekir. Mesela "kılıç altılısı" görünce, resmine bakarak "aa, denizli bir yere yolculuğa çıkıyorsun" dendi mi çıldırıyorum. Örneğin Eylül'ü takdir ederdim bu konuda. Ankara'da tarot kartları bilgisi konusunda en iyisiydi bana göre. Evet, falı çıkmıyordu ama en azından yaptığı işi ciddiye alarak yapıyordu. Sonradan o da umursamamaya başladı...
Kimse kolay para kazanmıyor. 50 lirayı gidip öylesine vermek gerçekten üzücü. İnsanlar forumu okuyor ve yorumlara göre karar veriyor bazen. Bu derece sorunlu falları olduğunu bilsinler ki tercih etmesinler. Ben boşa savurdum paramı, onlar yanmasın.

Veraya gitsem mi bilemedim kafam karıştı 15 lira falansa olabilir ,Abdullah ve devrim den memnun kalmamıştım ,evim kafede hiç irem diye birini duymadım :/ karıştırıyor olabilir misin acaba? gittiklerim hakkında konusacak olursam ,

Sinem: benimle elektriği hiç tutmadı sanırım ,çünkü gerçekten bir harf dahi bilemedi ,söylediği tarihler tutmadı ama fal bakarken sürekli benim tarihlerim tutar der ,ama arkadaşımı baya baya bildi gelecekle ilgili çok şeyi bildi , elektrik meselesi bir de zamanında 20 lirayken şimdi 35 olmuş kahve ve 12 dk mi ne çok kısa bence su falında iyi diye duydum onun süresi de uzun parası da biraz yüksek tabi ama 12 dk hiç birsey anlamadan bitiyor ne anladim o faldan
Özge: Onun çok falla ilgisi olduğunu sanmam ,zaten Orda çalışanlardan birisi aynı zamanda tllfna falan bakiodu ağzı azıcık laf yapio diye baktiriyorlar galiba ,kısacası tirt
Hanife:karakter analizi yapıyor sadece ,fal bakmıyor benim gözümde onu da burcunuzu sorarak yapıyor zaten ,isim ,tarih hicbirsey yok,boşuna gitmeyin
Meryem: iyimser ,pozitif bir abla ,isim -tarih vermez sorunca da veremiyor kemkum yani,gidilmez
Sevda : fal değilde muhabbet ortamı gibi , sevmiyorum bu tarzı zaman geçiyor daha doğru düzgün birsey söylememiş oluyor ,,s,m ve tarih yine yok,gelecekle ilgili söylediği şeylerde çıkmadı zaten,bir de medyum güya
Sibel ve Huriyeyi merak ediyorum onları da denicem bi ara,giden varsa yorum yaparsa sevinirim onlar da kötü çıkarsa daha da evim kafeye gitmem yeni falcı falan gelene kadar :// of şöyle iyi bir falcı yok gerçekten hepsi fasa fiso uzun yıllardır falcılara giderim geçmişi bilen varda iyi ,kötü gelecekten bilen hiç olmadı arkadaş bir tane denk gelmedi

Yorularınıza ben de katılıyorum nadiren de olda Huriye bazen ufak tefek tuttura biliyor.Diğerlerinde iş yok[/QUOT

Cidan kafe de Özlem diye bir kadın var kızlar 15 tl ye bakıyor ben de anı ve geçmişi iyi bildi arkadaşımda gelecek de tutmuş.Bana söyledikleri çıkarsa yazarım.Evimden daha başarılı gibi en azından anı bildi sallamadı kadın .

Sinem ve Meryem de gelecekle ilgili bir kısım tuttu açıkçası hepsi değil ama meryemin yorumlaması iyiydi enerji açısından Sinem ile uyuşmadık zaten ama mesela arkadaşla birlikte gitmiştik arkadaşımda süper geçti bana da anlatınca ağzım açık kaldı. Sevda ise bana tarih isim gibi bir çok nokta atışı yaptı...

Enerji uyuşmamış olsa gerek ya da iyi olmadığı bir duruma denk gelmişsindir :/

İrem diye biri kesinlikle var ama her zaman ve düzenli orada olmuyor bir kaç defa gitmeden önce telefonla arayıp sorduk orada mı diye ama terslik olunca nasip olmadı gitmek. Ama kimse İrem i bilmiyor arkadaşım hariç tam bir gizem müsait bir günde gideceğim ama tabii o zaman o müsait olur mu bilmem çünkü olmuyor pek denk gelemiyoruz -.-
Huriyeye gelen çok ama buradaki yorumlar kötülüyor hep gerçi bir çoğu da reklam amaçlı ama o kadına ısınmadığım için gitmeyeceğim.

Bebe

Ben kızılayda cok baktırdım evım cafedekıler ıyı degıl en son pursaklarda bı kadın varmış ve evde bakıyomuş dıye duydum

Yeni mahallede ki falcı su perisi kadere baktiran yok mu

Ben baktırmıştım, o an konuşunca insan biraz şaşırıyor ama gelecek nanay. Hiçbirini tutturamadı. Neden sadece bu falcı arkadaşla ilgili mesajlarınız, bir gittim bir gitmedim falan. Reklamını mı yapmaya geldiniz kendi çapınızda?

Ben gittim bi ara izindeydi gelmis. Anlik analizi iyiydi ama ben cok aman aman begenmedim. Fena degildi diyebilirim. Ama arkadasima cok fazla nokta atisi yapmis. Seveni var baya denenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…