- 16 Haziran 2015
- 151
- 107
- 103
Yazım hatasi olmus kendi çocuğunun demisim :) kendi reklamlarini yapan insanlar olduğunu söylemek istedimTuruncu cafe demişken arkadas ortamında yeni tanıştığım biri oraya fal baktirdigini ve kadinin herşeyi bildiğini söylemişti ama kimdi hatirlayamadim daha sonra bende netten baktim hep olumlu görmüştüm tabi sonra kendi çocuğunun reklam olduguni gördüm ve gitmekten vazgecmistim. Açıkçası aklim orda kaldı yasemin gül dediğiniz nasildi
Benim için anı iyi bildi yani şu anda yaşadıklarımı genelde tutturdu fakat söylediğim gibi bunların hepsi yeni yani geleceği tutturabiliyor mu bilmiyorum.Ben de baya müşterisi var diye ona baktırmıştım.Turuncu cafe demişken arkadas ortamında yeni tanıştığım biri oraya fal baktirdigini ve kadinin herşeyi bildiğini söylemişti ama kimdi hatirlayamadim daha sonra bende netten baktim hep olumlu görmüştüm tabi sonra kendi çocuğunun reklam olduguni gördüm ve gitmekten vazgecmistim. Açıkçası aklim orda kaldı yasemin gül dediğiniz nasildi
Bi de bir arkadaşım daha ona gidiyordu ona da iyi bilmişBenim için anı iyi bildi yani şu anda yaşadıklarımı genelde tutturdu fakat söylediğim gibi bunların hepsi yeni yani geleceği tutturabiliyor mu bilmiyorum.Ben de baya müşterisi var diye ona baktırmıştım.
Sadece kahve mı bir de ne kadara bakiyo acabaBenim için anı iyi bildi yani şu anda yaşadıklarımı genelde tutturdu fakat söylediğim gibi bunların hepsi yeni yani geleceği tutturabiliyor mu bilmiyorum.Ben de baya müşterisi var diye ona baktırmıştım.
Hım 40 tl bir fala veremem sanırım: ) teşekkür ederimBen sadece kahve baktırdım 40 tl ödedim.
Netten bakinca hiç kötü yorumları yok anlamadim sistemli mi çalışıyolar: ) benim bir arkadas o cafeyi söyledikten sonra merak edip arastirmistim ama o 25 tl ye baktirdigini söyledi orda böyle uygun bakan kim var kiBugün Turuncu Cafedeki Onur muydu neydi onu gördüm başka bi cafede çalışıyo falcı övüyodu yine :) beni görünce tanıdı utandı herhalde övmeye çünkü turuncudayken biz en iyisiyiz diyodu :) turuncu cafeye gitmem o kadar cengiz miydi neydi övdüler 70 lira verdim yanarım ona yanarım hiççççç bişey bilemedi :/
Netten bakinca hiç kötü yorumları yok anlamadim sistemli mi çalışıyolar: ) benim bir arkadas o cafeyi söyledikten sonra merak edip arastirmistim ama o 25 tl ye baktirdigini söyledi orda böyle uygun bakan kim var ki
Merhaba bu mehmet beyi ben baska siteden buldum instagram sayfası paylaşılmıştı orda mesaj attim ama daha dönüş olmadi. Yorumlarda hep iyiydi tutturdugu oldu mu gelecekle ilgiliCanim telefonda bakmiyor bilgileri veriyorsun 20 25 dk sonra ariyorsun yuldiznamede gördüklerini telefonda anlatiyor
Yorumlardan falan belli reklam calisanlari sıkı: ) zaten bana nedense iyi falcılar oyle yerlerde olmaz gibi geliyo ayrica yüksek rakama bakanlari para avcisi olarak görüyorumOranın çok sağlam reklam çalışanları var :) burda da vardır mutlaka.. Ya bilmiyorum belki çıkan olmuştur ama o zamanlar en iyi falcım dedikleri cengiz (iki kere gidip baktıramamıştım , sonra randevuyla gitmiştim ) 70 lira verdim hiçbişi bilemedi. Nerdeyse 1 sene oldu vadeler falan hep patladı yani :) yeni falcıları olabilir ucuza bakan uzun zmndır gitmiyorum
Merhaba bu mehmet beyi ben baska siteden buldum instagram sayfası paylaşılmıştı orda mesaj attim ama daha dönüş olmadi. Yorumlarda hep iyiydi tutturdugu oldu mu gelecekle ilgili
Evet o adami öğrendigim sitedeki herkes de böyle anlatiyodu daha çok tavsiye verme şeklinde konuştuğunu söylediler. Acaba o da mi reklam demiştim ama değilmiş sevindim numarası var mi acaba sizde instagramdan yazdım ama cevap gelmediBak ben ona da baktırdımo adam fal gibi değil de psikolog gibi tam bi terapi yani :) seni analiz ediyo sana akıl veriyo karşı tarafı çok iyi anlatıyo ama geniş zamanlı konusuyo. Yani net tarihler vermiyo. Ben sevmiştim kendisini :) ama bana hiç vade vermedi o yüzden geleceği bilmiyorum
Evet o adami öğrendigim sitedeki herkes de böyle anlatiyodu daha çok tavsiye verme şeklinde konuştuğunu söylediler. Acaba o da mi reklam demiştim ama değilmiş sevindim numarası var mi acaba sizde instagramdan yazdım ama cevap gelmedi
Aynen gercek_fal. Bakalim daha akşam mesaj attım umarim döner. Terapi gibi olsa da adamdan herkes memnun kalmis gene de beklentimi yukseltmeyim :)Maalesef yok ya uzun zaman oldu silmişim. Ama bende instagramdan yazmıştım döner yani. gercek_fal gibi bişiydi sanırım inst adresi. Ama fal gbi düşünme bunu sakın yoksa sevmezsin. Terapi gibi rahatlatıyo yani :)
Huriye ye gecen yil gitmistim asil isinin devlet memurlugu oldugunu bu isi de ekis olarak yaptigini söylemişti zaten arkadas arasinda bakilan fal gibiydi faliHuriyenin kahve tarotu 25 lira. Ama sıradan yani bi sinem değil. Sinemin de her dediği çıkmıyo ama sinem falı alıdığı gibi çatır çatır sıralıyo bi kısmı mutlaka tutuyo. Huriye yakaladığı yerden devam ediyo bütün fala :) fena değil can sıkıntısı için baktırılır ama 10 lira daha ver sineme git derim. Veremem diyosan sibel de iyi diyolar ama bana çıkmadı :) anı iyi tutturuyo ama sibel haftaiçi bakıyo sadece. O da 25 olması lazım ama emin değilim
Ben kimseye git yada gitme demem... hic kimse icin de dememişimdir yıllardır! !!! sadece deneyimi yaşadıklarımı ve fikrimi paylaşırım gerisi kisilere kalmis ister arar ister aramaz ister gider ister gitmezEski bir üye olduğunu reklam için burda olmadığını biliyorum. Ama o kadar çok dilek diyosun ki , reklam gibi duruyo. Mesela ben sırf bu yüzden gitmedim. Aratan zaten bulur defalarca söyleme bence. Çünkü gerçekten reklam gibi duruyo artık. Nacizane fikrimdir , tabiki senin tercihin o ayrı :) Ayrıca dilek hakkında çok kötü yorumlar da var sende hep savunmaya geçmişsin. Tekrar diyorum reklam değil biliyorum ama öyle görünüyo dışardan
Ben kimseye git yada gitme demem... hic kimse icin de dememişimdir yıllardır! !!! sadece deneyimi yaşadıklarımı ve fikrimi paylaşırım gerisi kisilere kalmis ister arar ister aramaz ister gider ister gitmez
Peki sadece kahve mi baktıEvim Cafe Sinem'e fal baktırdım. Eski erkek arkadaşımın ismini şak diye söyledi, hani içeride konuştum duydu desem kimseyle konuşmadım bile bırak muhabbetini geçirmeyi. Tipini ve kişilik özelliklerini doğru tarif etti. Kariyer planlarımı, ailevi durumumu bildi. Çoğu şeyin bu Eylül ayında gerçekleşeceğini söyledi, bir de bu ayın 25inde gerçekleşecek bir olaydan bahsetti. Tutarsa tekrar yazarım, beni etkilemedi desem yalan olur. Geleceğe yönelik tahminleri de çıkacak mı bakalım bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?