- 12 Aralık 2013
- 921
- 3.136
- 313
Sanırım Bahçeli de iki tane Süheyla varmış benim bahsettiğim el falına bakan kısa saçlı orta yaşlarda biraz kilolu bir bayan asla büyü işlerine girmiyorum dedi.3. cade de bir kafede bakıyor.Diğer Süheyla hanımın ise kendi yeri varmış galiba .Her gidene büyü var diyormuş .
Süheyla bahçeli 3. cadde çadır kafe de en son 50 tl idi .Bahsettiğiniz süheyla 3.caddede nerede ve kaça bakıyor?
Bana anı ve geçmişi çok iyi bildi fakat gelecek çıkar mı bilmiyorum.Giden kişilerden de kimi çıktı kimi çıkmadı diyor gelecek de olacak dedikleri için yorumlar çok farklı.Dediklerini yaşadım diyen de var yaşamadım diyende karar sizin tabi ki .Bahsettiğiniz süheyla 3.caddede nerede ve kaça bakıyor?
Fiziksel olarak nasıl birisi?Evim ireme gittim bugün, bazı şeyleri bildi gibi. Olacak şeyler için de yakin tarih verdi; ama hiçbirinin olacağına dair umudum yok. Anlık bilsin diyorsanız gidilebilir.
Sarışın, toplu bir bayandı.Fiziksel olarak nasıl birisi?
Sarışın, toplu bir bayandı.
Sinem ve Sibel'e de gittim ben. Sibel bir şey anlatırken ben ağzımdan Sevda abla böyle demişti, diye kaçırınca o yönde yorum yapmaya başladı, gitmem. Sinem de ilk gittiğimde tutturdu, gidince hatırlıyor sanırım beni ve ısrarla yeni birini görmüyorum ben dedi. Bi de fazla pozitif bir insan, kartlarda öyle gelmese de pozitif yorum yaptı; ama sallıyor da diyemem. Benim falcım orada Zeynepti; ama gitti. Bu kadın da nokta atışları yaptı, gidilebilir yani Ankarada çoğu falcı sallıyor çünkü.İrem konusunda ne diyorsun? Bir daha gidermisin? Ben de düşünüyorumda amin olamadım, orada herkesi denedim neredeyse, Sinem ve Sibel iyiydi, sanki hep aynı şeyleri duyuyorum o yüzden farklı birini denemek istiyorum.
Sinem ve Sibel'e de gittim ben. Sibel bir şey anlatırken ben ağzımdan Sevda abla böyle demişti, diye kaçırınca o yönde yorum yapmaya başladı, gitmem. Sinem de ilk gittiğimde tutturdu, gidince hatırlıyor sanırım beni ve ısrarla yeni birini görmüyorum ben dedi. Bi de fazla pozitif bir insan, kartlarda öyle gelmese de pozitif yorum yaptı; ama sallıyor da diyemem. Benim falcım orada Zeynepti; ama gitti. Bu kadın da nokta atışları yaptı, gidilebilir yani Ankarada çoğu falcı sallıyor çünkü.
Siz ne zamanda bi gittiniz sineme. aslinca cok sık gitmemek lazim hem olaylar degismiyo hemde falci hatirlayabiliyo dediginiz gibi. 1 yada 2 ay snrasina kadar unuturlar bnce
Ilk gidişim 2 sene önce o zaman verdiği her şey tam nokta atıştı. Aralıkta gittim hatırladı, bu pazartesi gittim yine hatırladı.Siz ne zamanda bi gittiniz sineme. aslinca cok sık gitmemek lazim hem olaylar degismiyo hemde falci hatirlayabiliyo dediginiz gibi. 1 yada 2 ay snrasina kadar unuturlar bnce
Ilk gidişim 2 sene önce o zaman verdiği her şey tam nokta atıştı. Aralıkta gittim hatırladı, bu pazartesi gittim yine hatırladı.
Ya hatırlayınca aynı yorumları yapmadı, sallamadı yani; ama bi konuda aynı şeyi dedi. Yoksa farklı kişi ve olayları bilip, söylüyor, işini iyi yapıyor yine de.Ondaki de nasil bi hafizaymis :O
Bu sinem nerede demiştiniz?Ya hatırlayınca aynı yorumları yapmadı, sallamadı yani; ama bi konuda aynı şeyi dedi. Yoksa farklı kişi ve olayları bilip, söylüyor, işini iyi yapıyor yine de.
Evimde.Bu sinem nerede demiştiniz?
Semra hanımın no verebılırmısınızArkadaşlar Semra hanım diye bir bayan varmış evinde bakıyormuş hiç duyan giden oldu mu ? 100 TL miş
Ben gittim... ! tabi ki her şeyi öncelikle Allah bilir ama bana anı ve geçmişi baya iyi bildi ama çok yeni gittiğim için henüz gelecek için söyledikleri çıktı diyemiyorum.Buradan bir kaç kişiye özelden de sordum kimisi çıktı iyi dedi kimisi bilemedi dedi.İşin açığı geleceği tutturma da ne derece başarılı bilemiyorum.Fakat çok fazla gelen var ve gerçekten çok tatlı bir bayan.Ben çok iyi elektrik aldım.Giderseniz yorumlarınızı paylaşa bilir misiniz ?Bu çadır cafedeki gül hanımı deneyen var mı yarın gitmeyi düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?