Ankara'daki Falcılar

Hic tarihlerine kadar tutturdugu oldu mu sinemiin :O

Valla ben kendisine de söylüyorum tarihlerin tutmuyo diye. Hiç beklemeyin yani. Sinem de diyo tarihlere takılmayın 1 ay olmaz da 2 ay olur diye. Ama olay akısı tutuyo , çok yakını tutturabiliy0 3-5 gün gbi. Ama tutturamadığı da oluyo hiç alakasız olan. Ben zaten hiçbi falcının tarih tutturabildiğini görmedim. Ben anlık analiz görmek için gidiyorum. ANda iyi

Hii anladim canim. yani sua zamana bu zamana olacak bak filan dedigi oluyo genelde diyorsun. zaten arastirdm baya populermis

Hic tarihlerine kadar tutturdugu oldu mu sinemiin :O
Bende ve arkadaşımda tutturdu. İkimiz de sevgilimizde ayrılmıştık 24 martta bir dönüş olacak dedi benimkinin burcunu falan söyledi bilmişti ve o gün oldu gerçekten ama bir kısmını da tutturamadı.

Kızlar sobe kafede desire isimli birine tatto baktırmıştım ve şuan bir iki tanesi nokta atışı gibi çıktı daha önce baktıran yada no olan var mı?

Eski üyeliğimin şifresini bir türlü hatrlayamadığımdan Yeni üyelikle devam ediyorum. Ankara'da hemen hemen gitmediğim falcı yoktur. Yaklaşık bir senedir baktırmıyorduM ama.. yeniden baktrmaya başladım veraya gttim, evim sinem, sibel, irem.. çatı cafe de yeni başlamş biri özlem.. bi de dilek.. dilekdirek büyüden girdi bozmam lazım faln kibarca ben inanmıyorum deyip konuyu kapattm ve çıktım paramboşuna gtti.. Vera anda iiydi ama dediği tarih fos çıktı.. evimdeki sinem ve sibelde yorumlarını begendim en azından sallamadılar ama dedikleri tarihe bakcaz onun bilgilrndirmesini de yaparmsize kızlar.. şimdi bana önerebileceğiniz biri var mı yardımlarnızı bekliyorum, acil lütfen

Yok canm ilk gttm ireme beklemedeyim sibel sinem irem aslında üçüde bu ayın sonuna yakın tarihler verdi öıkarsa yazarm mutlaka senn varmı önereceğin biri?
%100 memnun kaldım diyebileceğim kimse yok maalesef:/ turuncu cafeye de gitmiştim hiç memnun kalmadım. Evimdekiler daha iyiydi. Meryem, Sinem, Özge ve Sevdaya gittim. Aralarından en iyisi Sevdaydı nokta atışları çok oldu. Eğer atamam olsaydı Sevdayı önerirdim. Çünkü hepsi bana atanacaksın dediler ama olmadı İrem i de arkadaşım tavsiye etti uygun bir gün bekliyorum onun için. Ama diğer falcılarda da verilen tarihler çıktı bende (atama hariç-.-)

Detaylıda daha uzun sürüyo fal. Daha çek şey söylüyo ve daha iyi odaklanıyo. Boşa gitmemiştir yani :)
Bizim enerjimiz pek uyuşmadı açıkçası bi de zorlandı bende içi daraldı tuhaf oldu zaten ama bendeb önce arkadaşım girmişti onda güzel nokta atışları olmuş 1-2 şey hariç çoğu da çıktı zaman içerisinde

Yok canm ilk gttm ireme beklemedeyim sibel sinem irem aslında üçüde bu ayın sonuna yakın tarihler verdi öıkarsa yazarm mutlaka senn varmı önereceğin biri?
Bende son zamanda baya bir kişiye gittim .Ama bahçelide ki Süheyla hanım çatı kafe ki bana anı baya iyi bildi fakat gelecek hakkın bir şey diyemiyorum.Ama giden arkadaşlarım memnunmuş :)Bir de Cidan da Özlem diye bir kız oda iyi gibi :)

Süheyla bnde tutturamamştı ona kalsa iki yıldr yurt dşındaudım falan hala 50 tl mi benim param boşuna gtmişti ama inşaAllah senle enerjisi tutar ve dedikleri çıkar cnm

Süheyla bnde tutturamamştı ona kalsa iki yıldr yurt dşındaudım falan hala 50 tl mi benim param boşuna gtmişti ama inşaAllah senle enerjisi tutar ve dedikleri çıkar cnm
Evet ben de 50 tl ödedim . Bana da arkadaşlarım önermişti sanırım o kadın geçmişi, şimdiyi ve çok yakın geleceği tutturabiliyormuş.Şimdi Allah var bana el falında geçmişi iyi bildi.Sanırım uzak gelecek için pek tutturamıyor.Aslında bu fal işi bir çeşit zihin okuma sanırım.Yani biz şu şöyle olur diye düşünüp kendimize itiraf edemiyoruz.Bu insanlarında bir çeşit telepati yeteneği var.Bize bizim zihnimizde kileri söylüyor olabilirler.Yada karşı da ki insanın o anda ki düşüncesini yada enerjisini okuyabiliyorlar.Ama tabi düşünceler değişince olaylarda değişebiliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…