Ben baktırmıştım ama çıkmadı o zaman sakarya da bir kafede bakıyordu.Merhaba herkeze. Eylüle fal baktirip memnun olan varmı? Nerede fal baktığını bilen var mı?
Eylül e taa 2010 2012 tarıhleri arasinda baktirmistim birkac kez o zamanlar... tarihlere takilmazsan olaylar çıkıyordu yani bu eylulde olacak dediği belki bir sonraki yil çıkıyordu ama genel olarak tutturuyordu ankara cafedeydi... daha sonraki yillarda artik tutturamadigi cok yazıldı buradaMerhaba herkeze. Eylüle fal baktirip memnun olan varmı? Nerede fal baktığını bilen var mı?
Sonra da ortadan kayboldu maalesefEylül e taa 2010 2012 tarıhleri arasinda baktirmistim birkac kez o zamanlar... tarihlere takilmazsan olaylar çıkıyordu yani bu eylulde olacak dediği belki bir sonraki yil çıkıyordu ama genel olarak tutturuyordu ankara cafedeydi... daha sonraki yillarda artik tutturamadigi cok yazıldı burada
Bir de orada süheyla varmış sanırım değil mi? Bahçelide yeri sanırım bir de yanlış bilmiyorsam gidemedim ben bugün ama bana an gerek zaten gelecek için değil pek istediğimBen gittim... ! tabi ki her şeyi öncelikle Allah bilir ama bana anı ve geçmişi baya iyi bildi ama çok yeni gittiğim için henüz gelecek için söyledikleri çıktı diyemiyorum.Buradan bir kaç kişiye özelden de sordum kimisi çıktı iyi dedi kimisi bilemedi dedi.İşin açığı geleceği tutturma da ne derece başarılı bilemiyorum.Fakat çok fazla gelen var ve gerçekten çok tatlı bir bayan.Ben çok iyi elektrik aldım.Giderseniz yorumlarınızı paylaşa bilir misiniz ?
Özelden yazdım gerçi size ama Çadır kafede Süheyla hanım ben de anı çok iyi tutturmuştu.Bir de orada süheyla varmış sanırım değil mi? Bahçelide yeri sanırım bir de yanlış bilmiyorsam gidemedim ben bugün ama bana an gerek zaten gelecek için değil pek istediğim
Ooo çok uzun suredir adi gecmiyordu bir ara artik bakmiyor denmisti. Yildiz da iyiydi aslinda bulunursa ben de giderimOrta köy Yıldız hanım şimdi nerede bakıyor bilen var mı ?
Ooo çok uzun suredir adi gecmiyordu bir ara artik bakmiyor denmisti. Yildiz da iyiydi aslinda bulunursa ben de giderimOrta köy Yıldız hanım şimdi nerede bakıyor bilen var mı ?
Bugün dilek bir kez daha beni sasirtmayi basardi. Simdi belki size reklam gibi gelecek ama yeminle degil.. bayagidir sadece ona gittigim icin onunla ilgili yaziyorum yoksa burada adi gecip ee gitmedigim yok gibi yillar icinde..
Bugun en son baktirdigim ve yok bu olmaz dedigim bir sey cikinca aradim bu seferde.. bana iki gün once doktorun söylediklerini sayip uzulme sunlari sunlari demis baska bir sey yok demez mi... ben şok
Nerdeyse 2 aydır konuyu takip ediyorum ama daha kime gidecegime karar veremedim. Hayatımda ilk kez falciya gidicem bu evim cafe sinem dediginiz kaça bakiyor acaba ?
Ben hem kahve hem tarot istiyorum 35 de fazla geldi huriye nasıldı peki memnun kaldiniz mikahve tarot 35 sadece kahve 30. Cmtesi perşembe bakıyo. Bide pazartesi eklendi dediler ama emin değilim. Mutlaka erken git yoksa çok sırası oluyo mesela ben gittim bugün bekleyemedim huriyeye baktırdım :)
Ben hem kahve hem tarot istiyorum 35 de fazla geldi huriye nasıldı peki memnun kaldiniz mi
Cok tesekkur ederim bu kadar çabuk cevap beklemiyordum :) 10 tl daha verip sineme gitmek daha mantikli gibi zaten bir kere olucak birsey. Tekrardan teşekkürler: )Huriyenin kahve tarotu 25 lira. Ama sıradan yani bi sinem değil. Sinemin de her dediği çıkmıyo ama sinem falı alıdığı gibi çatır çatır sıralıyo bi kısmı mutlaka tutuyo. Huriye yakaladığı yerden devam ediyo bütün fala :) fena değil can sıkıntısı için baktırılır ama 10 lira daha ver sineme git derim. Veremem diyosan sibel de iyi diyolar ama bana çıkmadı :) anı iyi tutturuyo ama sibel haftaiçi bakıyo sadece. O da 25 olması lazım ama emin değilim
Ya işin aslı o bana da tutturmuştu ama çok yıllar önceydi kadını belki duyan bilen olur diye yazdım.Bu ara çok kişiye gittim ama genelde pembe tablo çiziyorlar bana Yıldız hanım çok daha gerçekçi bakmıştı fakat onuda bulamıyorum.Ooo çok uzun suredir adi gecmiyordu bir ara artik bakmiyor denmisti. Yildiz da iyiydi aslinda bulunursa ben de giderim
Bana Sinemin söyledikleri pek çıkmamıştı aslında gerçi sevenleri de var yinede tabi ki enerji meselesiNerdeyse 2 aydır konuyu takip ediyorum ama daha kime gidecegime karar veremedim. Hayatımda ilk kez falciya gidicem bu evim cafe sinem dediginiz kaça bakiyor acaba ?
Kararsizim hala gidicem diyemiyorum açıkçası 1 kere olsun tam olsun istiyorum ama öyle falci da yok galibaBana Sinemin söyledikleri pek çıkmamıştı aslında gerçi sevenleri de var yinede tabi ki enerji meselesi
İşin gerçeği bu iş hiç belli olmuyor sanırım çünkü bana hiç bir şey tutturamayan birinden arkadaşım memnun kalabiliyor.Ama benim son zamanda baktırdığım bir kaç kişi var.Çatı kafe Süheyla,Gül ablanın yeri gül,Turuncu kafe Yasemin Gül ,cidan kafe ÖzlemKararsizim hala gidicem diyemiyorum açıkçası 1 kere olsun tam olsun istiyorum ama öyle falci da yok galiba
Bunlar biraz daha iyi gibiydi.Ama çok yeni olduğu için çıktı çıkmadı bir şey diyemicem.Anı iyi bildiler diyebilirim.İşin gerçeği bu iş hiç belli olmuyor sanırım çünkü bana hiç bir şey tutturamayan birinden arkadaşım memnun kalabiliyor.Ama benim son zamanda baktırdığım bir kaç kişi var.Çatı kafe Süheyla,Gül ablanın yeri gül,Turuncu kafe Yasemin Gül ,cidan kafe Özlem
Turuncu cafe demişken arkadas ortamında yeni tanıştığım biri oraya fal baktirdigini ve kadinin herşeyi bildiğini söylemişti ama kimdi hatirlayamadim daha sonra bende netten baktim hep olumlu görmüştüm tabi sonra kendi çocuğunun reklam olduguni gördüm ve gitmekten vazgecmistim. Açıkçası aklim orda kaldı yasemin gül dediğiniz nasildiİşin gerçeği bu iş hiç belli olmuyor sanırım çünkü bana hiç bir şey tutturamayan birinden arkadaşım memnun kalabiliyor.Ama benim son zamanda baktırdığım bir kaç kişi var.Çatı kafe Süheyla,Gül ablanın yeri gül,Turuncu kafe Yasemin Gül ,cidan kafe Özlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?