Ankara'daki Falcılar

Merhaba herkeze. Eylüle fal baktirip memnun olan varmı? Nerede fal baktığını bilen var mı?
Eylül e taa 2010 2012 tarıhleri arasinda baktirmistim birkac kez o zamanlar... tarihlere takilmazsan olaylar çıkıyordu yani bu eylulde olacak dediği belki bir sonraki yil çıkıyordu ama genel olarak tutturuyordu ankara cafedeydi... daha sonraki yillarda artik tutturamadigi cok yazıldı burada

Sonra da ortadan kayboldu maalesef

Bir de orada süheyla varmış sanırım değil mi? Bahçelide yeri sanırım bir de yanlış bilmiyorsam gidemedim ben bugün ama bana an gerek zaten gelecek için değil pek istediğim

Bir de orada süheyla varmış sanırım değil mi? Bahçelide yeri sanırım bir de yanlış bilmiyorsam gidemedim ben bugün ama bana an gerek zaten gelecek için değil pek istediğim
Özelden yazdım gerçi size ama Çadır kafede Süheyla hanım ben de anı çok iyi tutturmuştu.

Eski bir üye olduğunu reklam için burda olmadığını biliyorum. Ama o kadar çok dilek diyosun ki , reklam gibi duruyo. Mesela ben sırf bu yüzden gitmedim. Aratan zaten bulur defalarca söyleme bence. Çünkü gerçekten reklam gibi duruyo artık. Nacizane fikrimdir , tabiki senin tercihin o ayrı :) Ayrıca dilek hakkında çok kötü yorumlar da var sende hep savunmaya geçmişsin. Tekrar diyorum reklam değil biliyorum ama öyle görünüyo dışardan

Nerdeyse 2 aydır konuyu takip ediyorum ama daha kime gidecegime karar veremedim. Hayatımda ilk kez falciya gidicem bu evim cafe sinem dediginiz kaça bakiyor acaba ?

Nerdeyse 2 aydır konuyu takip ediyorum ama daha kime gidecegime karar veremedim. Hayatımda ilk kez falciya gidicem bu evim cafe sinem dediginiz kaça bakiyor acaba ?

kahve tarot 35 sadece kahve 30. Cmtesi perşembe bakıyo. Bide pazartesi eklendi dediler ama emin değilim. Mutlaka erken git yoksa çok sırası oluyo mesela ben gittim bugün bekleyemedim huriyeye baktırdım :)

kahve tarot 35 sadece kahve 30. Cmtesi perşembe bakıyo. Bide pazartesi eklendi dediler ama emin değilim. Mutlaka erken git yoksa çok sırası oluyo mesela ben gittim bugün bekleyemedim huriyeye baktırdım :)
Ben hem kahve hem tarot istiyorum 35 de fazla geldi huriye nasıldı peki memnun kaldiniz mi

Ben hem kahve hem tarot istiyorum 35 de fazla geldi huriye nasıldı peki memnun kaldiniz mi

Huriyenin kahve tarotu 25 lira. Ama sıradan yani bi sinem değil. Sinemin de her dediği çıkmıyo ama sinem falı alıdığı gibi çatır çatır sıralıyo bi kısmı mutlaka tutuyo. Huriye yakaladığı yerden devam ediyo bütün fala :) fena değil can sıkıntısı için baktırılır ama 10 lira daha ver sineme git derim. Veremem diyosan sibel de iyi diyolar ama bana çıkmadı :) anı iyi tutturuyo ama sibel haftaiçi bakıyo sadece. O da 25 olması lazım ama emin değilim

Cok tesekkur ederim bu kadar çabuk cevap beklemiyordum :) 10 tl daha verip sineme gitmek daha mantikli gibi zaten bir kere olucak birsey. Tekrardan teşekkürler: )

Ooo çok uzun suredir adi gecmiyordu bir ara artik bakmiyor denmisti. Yildiz da iyiydi aslinda bulunursa ben de giderim
Ya işin aslı o bana da tutturmuştu ama çok yıllar önceydi kadını belki duyan bilen olur diye yazdım.Bu ara çok kişiye gittim ama genelde pembe tablo çiziyorlar bana Yıldız hanım çok daha gerçekçi bakmıştı fakat onuda bulamıyorum.

Bana Sinemin söyledikleri pek çıkmamıştı aslında gerçi sevenleri de var yinede tabi ki enerji meselesi

Kararsizim hala gidicem diyemiyorum açıkçası 1 kere olsun tam olsun istiyorum ama öyle falci da yok galiba
İşin gerçeği bu iş hiç belli olmuyor sanırım çünkü bana hiç bir şey tutturamayan birinden arkadaşım memnun kalabiliyor.Ama benim son zamanda baktırdığım bir kaç kişi var.Çatı kafe Süheyla,Gül ablanın yeri gül,Turuncu kafe Yasemin Gül ,cidan kafe Özlem

Bunlar biraz daha iyi gibiydi.Ama çok yeni olduğu için çıktı çıkmadı bir şey diyemicem.Anı iyi bildiler diyebilirim.

Turuncu cafe demişken arkadas ortamında yeni tanıştığım biri oraya fal baktirdigini ve kadinin herşeyi bildiğini söylemişti ama kimdi hatirlayamadim daha sonra bende netten baktim hep olumlu görmüştüm tabi sonra kendi çocuğunun reklam olduguni gördüm ve gitmekten vazgecmistim. Açıkçası aklim orda kaldı yasemin gül dediğiniz nasildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…