Ankara'daki Falcılar

Sinem'in dediği bir şey çıktı bana kızlar. Eski sevgilimle 4'lü bir tarihte barışacağımı söylemişti 3'lü bir tarihte barıştım ama barıştım. :) Hem de 7 ay sonra, kimsenin umudu yoktu artık yani. Dediklerinin çıkıp tarihlerin şaşması olayı doğru galiba. Başka bir olay daha söyledi, onun için beklemedeyim. Eylül'de olacağını söyledi, olursa yazarım onu da. Ama umarım o dediği cidden Eylül'de olur.

Memnun kalmış mıydın? Kimlere baktırdın?
Geçen sene Huriye miydi adı tam hatırlamıyorum bile ona baktırmıştım çok sıradan komşu teyze falı gibiydi.
Dün de İreme baktırdım. Çok hızlı konuşuyordu keşke kaydetseydim. Anı ve geçmişi %90 bildi ama gelecekle ilgili dediklerine daha 2 ay var. eğer çıkarsa yazarım.

Ben de hepsini bildi %100e yakın bir puan anı ve geçmişi gelecekle ilgili benim biri eylül biri de şubat bakalım artık daha çook var kahretsin

Bende sürekli gidiyorum Vera'ya verdiği tarihler genelde hep tutuyor bazen bikaç gün oynasada. Şuan gidilebilecek üç beş iyi falcıdan bitanesi

selam yeniden. baktım şimdi başka isimler de geldi aklıma onları da eklemek istedim. hepsi o kadar kötüydü ki paramız boşuna gitmesin diye yazıyorum. Cidan kafede funda, özlem, demet vardı gırgırda sanırım çok kötüydü. tek kelime bile tutmadı. tunalı ve civarındaki falcılar mesela onları da ekleyim. odeka pasajında bir yer vardı şimdi kadının adını hatırlayamadım 50 lira ve kötüydü. şu adı geçen cihanla beraber çalışıyorlardı. aman deyim! çeliklerde şevkiyle nuray vardı mesela bana söyledikleri hiçbir şey çıkmadı. fakat bir arkadaşıma asla olmaz dediğimiz bir şey tam olarak verdiği tarihte, resmen mucizevi bir şekilde gerçekleşti şoke olduk. hemen onların karşısında sarışın bir kadının küçük bir yeri var. kendisi bakmaz yanında birileri çalışır. o kadar negatifti ki resmen depresyona soktu beni. esat dörtyolda ömer var. o da çok negatiftir. hep olumsuz konuşur. gelecekle ilgili tutan olmadı hiç fakat o anki durumu iyi analiz eder. yine tunalıda kendine medyum diyen sarışın, şiman ve yaşlı bir kadın vardı. allahım o neydi öyle. bütün hayat hikayesini dinlenemek zorunda kaldım, kendimi dışarıya zor attım ve bunun için 50 tl ödedim. o bana vermeliydi bence bu parayı :) Bestekar sokakta Kibele vardı. arkadaşımla gitmiştik. tamamen pembe tablo, mucizeler üzerine kuruluydu. tabii ki o mucizeler gerçekleşmedi. bir de mantıcı var tabii ama o herkesin malumu zaten yorum yazmaya gerek yok. Tunalıda ve Esat tarafında iyi diyebileceğim kimse yok yani.

Kızlar Turan Güneş'te bir falcı varmış galiba o nasıl, deneyen var mı? Ben değil de bir arkadaşım çok gitmek istiyor.

Gözün aydın :) hep diyorum zamanı tutmaz ama olay akışı tutabiliyo diye. Ne kadar gecikmeyle tuttu ? Yani ne zaman demişti ne zaman oldu ?

Gözün aydın :) hep diyorum zamanı tutmaz ama olay akışı tutabiliyo diye. Ne kadar gecikmeyle tuttu ? Yani ne zaman demişti ne zaman oldu ?

Dediğinden yaklaşık 1 hafta sonra oldu. :) Belki 1 haftayı biraz geçti ama 2 haftaya sarkmadı bile.

Ankaraya taşındığımdan beri 3. göze giderim nerdeyse 3 senedir sibeli bir senedir görmüyorum. En son nezaman gittin acaba sen? Abdullah'ta yok
kızlar enerjı meselesı tabı ben ıkı yıldır sıbele gıdıyorum kız muthıs hala etkısınden cıkamadım allah razı olsun hem ıyı bı dost hem allah razı olsun ondan hayatım duzene gırdı kac kısıyı goturduysem memnun kaldı onun gıbısı zor gelır bırdaha bu memlekete terapı uzmanı aynı zamanda super fal bakıyo buradan selam olsun kendısıne bosa atıp tutma bence (vampired) bu arada sıbel ablam 3.gozden ayrıldı 1.5yıl oldu konurda kendı yerını actı davinci fal cafe die herkese tavsiye ederim cok memnun kalırsınız...

Merhaba. Bu konuyu 2 gun once 250 lira verip baktirdigim su ve yildiznamenin sonucunda buldum. Turuncu kafe cengiz bakti. Hayatimda ilk defa yildiz name baktirdim. Gecmise dair neredeyse hicbirsey soylemedi. Mevcut durumumu bildi. Gelecege yonelik seyleride 2 3 yil gibi bir sure. Soyledigi seylerden etkilendim uzuldum. Ama simdi burada okudugum kadariyla pekte guvenilir degil. Bilemedim ne dusunecegimi. 250 lira cok fazla zaten ama cok kotu bir kafadayim bu ara. Ne dusunucem bilmiyorum....

Canim ben yaklasik 1 yil once kahve tarot baktirdim 70 liraya cengize. Bende de mevcut durumu ismi bile bilmisti ama gelecekle ilgili dedigi tek kelime bile cikmadi. Yani tamamen yalan dolan kafana takma sakin :)

Ankarada falci zehranin numarasini bilen var mi acaba ben seneler once gitmistim ve cok memnun kalmistim bir daha gitmek istiyorum lakin nunarasini kaybettim
Bi bitmediniz yaaa!!! ARKADAŞLARC, ZEHRAYA GİTMEYİN DERİM, ÇÜNKÜ BİR ŞEY BİLEMİYOR, PARACI VE FİTNECİ!! BURDA NE OLAYLAR DÖNDÜ. KADINLAR KULÜBÜNÜN EKMEĞİNİ ÇOK YEDİ O KADIN VE YEMEYE DE DEVAM ETMEYE NİYETLİ ANLAŞILAN

ilk dfa bı falcıyı begendım canım ablam sibel burada cok atıp tutyolar ama ben yıllardır falcıya gıderım bu kadar profesyonel bırını ılk defa tanıdım sevgılımden ayrılmıstım ılk gıttıgımde sımdı nısanlıyız sıbel ablamın sayesınde o yuzden arkadaslar para yıyıcılerden uzak durun 3. gozdeydi sımdı kendı yerını actı 'davinci medyum sibel' konur 1 de diye tavsiye ederim gittikten sonra buradan yorumlarınızı beklıyorum kızlar...

Ücreti ne kadr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…