Bende ve arkadaşımda anı bildi. Arkadaşımda gelecekle ilgili dediği bir kaç şey de çıktı. Benim daha zamanım var o konuda olursa yazarım.
Mustafa'ya gittim.. ilginçtir ama anı iyi biliyor .. geleceği bilmiyorum çıkarım. . Evim irem Mustafa'nın söylediklerinin tam tersini söyledi... yani benim hayatta olmaz dediğim pembe ni tablo çizdi. . Bir iki ağızdan alarak ve tahminle anı tutturdu... ya resmen psikolojim düzeltmek için gidiyoum paralara yazık oluyo.. yıldızname filan bakan varsa birlikte gidebilirim girmek isteyenle.. yine umutsuz günlerdeyim çünki. .
Gulcana gittiginde insan hayran kaliyor... ani o kadar iyi biliyor kisi tahlilleri o kadar iyi ki. Ama maalesef benim gelecekle ilgili söyledikleri cikmamistiGülcan ı denemeyi düşünüyorum o da önceden evimde çalışıyordu. Ama uzun bir süre sonra ancak.
Benim de arkadaşım önermişti çok memnun kalmış. Nokta atışları ve gelecek ile ilgili söyledikleri tutmuş hep. Evimde çalışırken gitmişti diğerlerinden en iyisi o olduğunu söylerdi.Gulcana gittiginde insan hayran kaliyor... ani o kadar iyi biliyor kisi tahlilleri o kadar iyi ki. Ama maalesef benim gelecekle ilgili söyledikleri cikmamisti
sevgi diye bir falcı var bana ne derse çıktı onu tavsiye ederim söyledği şeyleri birebir yaşıyorumMerak etme.bnmde oyle.gecmisi gelecek gibi anlatti.
sevgi diye bir falcı var dediklerini birebebir yaşıyorum çok tatlı sıcak biri istersen birde onu deneMerhabalar. Şöyle pembe tablocu birini arıyorum, enerjisi pozitif olan. Hiçbiri bilemiyor, bari mutlu edip göndersin.
Önerilerinizi bekliyorum...
Ahh ahhh yine reklamlarsevgi diye bir falcı var dediklerini birebebir yaşıyorum çok tatlı sıcak biri istersen birde onu dene
reklam yapan yok tatlım ben memnun kaldımAhh ahhh yine reklamlar
Reklam oldukları nasıl anlaşılıyor cidden ben farkedemiyorum hiç
İnsanlar işsizValla ben yırtık dondan fırlar gibi fırlayarak bir falcıyı övmeleri ve hemen birilerini alıntılayarak "Falcı X e git tatlım süperrr" falan yazmalarından anlıyorum. Neredeyse hepsi de yeni üye oluyor, üye olur olmaz da hemen falcı övmeye yazıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?