Ankara'daki Falcılar

Gülcan ı denemeyi düşünüyorum o da önceden evimde çalışıyordu. Ama uzun bir süre sonra ancak.

Burada hep sıla ismini duyuyordum, 1 hafta önce cidan cafe'ye gittim; beni bir kadına yönlendirdiler. Adı sılaymış, aaa o sizmisiniz dedim. Neyse, çok değişik bakma stili var. Yalnız bir konu ile ilgili bakıyor, başka şey sorunca cvp vermiyor. Anlamadım bu nasıl iş. Ancak gayet iyiydi, süre vermiyor. Belkide benim olayım uzun bir süre olduğu içindir.

Bu durumda Mustafa mı, İrem mi demek için bir kişiye daha git; kıyaslamış olursun..

Gulcana gittiginde insan hayran kaliyor... ani o kadar iyi biliyor kisi tahlilleri o kadar iyi ki. Ama maalesef benim gelecekle ilgili söyledikleri cikmamisti
Benim de arkadaşım önermişti çok memnun kalmış. Nokta atışları ve gelecek ile ilgili söyledikleri tutmuş hep. Evimde çalışırken gitmişti diğerlerinden en iyisi o olduğunu söylerdi.
Bu arada dsöylemeyi unuttum irem bana fal bitimine doğru baban sanırım işe başlayacak ama bir takım sıkıntılarından gidemiyor dedi ve doğruydu öyle bir durum vardı bayramdan sonra gidecek ancak dedi o sıkıntılar uzayacak falan. Gerçekten de öyle olacak. Arkadaşıma önümüzdeki hafta işe başlayacaksın dedi başvurduğu yerlerden dönüş oldu ve çalışıyor. Ama tabii benim daha en önemli konularım var. Eylül ve şubat için demişti de zaman gösterecek bekleyeceğiz artık

Kizlar inanmayin böyle seylere.....
Nerde görülmös birinin tanimadigi birinin gelicekte neler yasicagini bilmesi. Hepsi genel konular söylüyorlardir herkeste olan biten seyleriyi.
Hem o falci dedikleriniz gercekten herseyi bilseler hazineleri bulup coktannnnnn zengin olmuslardi

Gerçekten bir nevi psikolojik rahatlama teknigı gibi bişey oldu bu durum... hani bazıları her hafta hece clubune gider rahatlar ... bizde birinin ağzına bakip umut satın alıyoruz sanki... bilemedim... Henüz bilen yok kızlar ... olursa dürüst bi şekilde buraya yazarsak bazı sivri akıllı para göz falcilari elemiş oluruz.. çünkü pür dikkat burayi inceliyolar coklu hesaplarla giriş yapiyolar

3. Gözde Vera var tavsiye ederim pozitif biri nokta atışları yapıyor tarih vermede başarılı. bana söylediği tarihler genelde hep tuttu Çadır kafede Özge var onuda denemeni tavsiye ederim katina falında çok iyi

Merhabalar. Şöyle pembe tablocu birini arıyorum, enerjisi pozitif olan. Hiçbiri bilemiyor, bari mutlu edip göndersin.
Önerilerinizi bekliyorum...
sevgi diye bir falcı var dediklerini birebebir yaşıyorum çok tatlı sıcak biri istersen birde onu dene

Reklam oldukları nasıl anlaşılıyor cidden ben farkedemiyorum hiç

Son düzenleme:
Öncelikle herkese selamlar sevgiler
bendeniz burada ki yorumlarında etkısıyle bir fal maduresiyim :)
içinde bulunduğum çıkmaz durumlardan dolayı burda kim ne dediyse okudum kim iyi dedilerse elime bir tuz alıp koştum :)
sonuçları hep hüsran oldu. burada ki yorumlara bakıyorum kı ve anladım ki bir çok yorum kafe sahipleri ve falcıların kendini övüp cici li yorumlarla insanları kandırdığı kanaatina vardim tabiki içlerinde istisnalarda var
herkesi kötülemek olmaz :)
bu falcıların içlerinde en iyisi en samisi ve kuvvetli hisleri olan Mehtap abla idi. işi bırakmiş karanfil sokakda bir kafedeydi yeni yerini bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
ikinciside Medyum Soner bey oda konur sokakda masal kafede
kafenin kendi çok varoş ve salas bir yer ama Soner bey kesinlikle çok derin hisleri olan son derece beyefendi biri onada burdan teşekkür etmek istiyorum neden derseniz bazı ahlaksız falcılar özellikle bunlar sakarya caddesindekiler
hepsi sende yok cin var yok büyü var yok aman muska var diye diye kafayı yedirttiler.
sağolsun soner bey çok iyi terapiylebana uzman pisikologlardan daha iyi geldi.
bir de Berrrin abla var oda güzel işinin uzmanı bir kadın eskiden turuncu kafedeydi ama şimdi ayrılmış izini kaybettim onunda yerini bilen varsa yardimcı olsun lütfen :)

Reklam oldukları nasıl anlaşılıyor cidden ben farkedemiyorum hiç

Valla ben yırtık dondan fırlar gibi fırlayarak bir falcıyı övmeleri ve hemen birilerini alıntılayarak "Falcı X e git tatlım süperrr" falan yazmalarından anlıyorum. Neredeyse hepsi de yeni üye oluyor, üye olur olmaz da hemen falcı övmeye yazıyorlar.

İnsanlar işsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…