Ankara'daki Falcılar

Fal mi bakiyor hayatin gidisatini mi degistiriyor... anlatmaya çalıştığın seyi tam anlayamadim

Bende patlayanlar sırasıyla vera, evim sinem ve irem .. dilek zaten büyü var diye başladıgı için param boşuna gitti ben bu konukara girmek istemiyrm ddim falı bitirdim.. şimdi bi evim sibel kaldı o tutrlı olacakmı bilmiyorum, ama ümidim de yok.. bu arada tarihler değil patlayan, tarihi önemsemem ama, olacak dedikleri ve ısrar ettikleri bişey tam aksiymiş bn kendimi avutmuşm tam bir hayl kırıklığı içindeyim

Ben arif öyku ve son olarak suna diye birine baktirdim ve bir sure ara vermeye karar verdim. Son zamanlarda cidden cok abartmistim. En guzeli beklemek galiba

İremle nasıldı peki memnun kaldın mı

Arkadaşlar Evim Cafe'deki Sibel bir konuda dün için tarih vermişti. Dün yaşadım olayı; 26'sı içinde bir şey söylemişti, eğer o da çıkarsa muazzam bir kadın derim.

Eskiden 3. Göz de olan sibel nasıl kızlar.. param boşna gtmesin yorumlarnzı bklyrm
hç korkma bence saglam falcıdır ben ıkı yıldır gıdıyorum rahatlıkla gıdebılırsın sıbelı herkes bılır bambaskadır bugune kadar gonderıp de memnun olmayan olmadı...davinci medyum sibele gıt ama dıgerlerını bılmem ben

Mustafa'ya gittim.. ilginçtir ama anı iyi biliyor .. geleceği bilmiyorum çıkarım. . Evim irem Mustafa'nın söylediklerinin tam tersini söyledi... yani benim hayatta olmaz dediğim pembe ni tablo çizdi. . Bir iki ağızdan alarak ve tahminle anı tutturdu... ya resmen psikolojim düzeltmek için gidiyoum paralara yazık oluyo.. yıldızname filan bakan varsa birlikte gidebilirim girmek isteyenle.. yine umutsuz günlerdeyim çünki. .

3 dür o bayanı övüyosunuz umarım reklam değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…