Fal mi bakiyor hayatin gidisatini mi degistiriyor... anlatmaya çalıştığın seyi tam anlayamadimilk dfa bı falcıyı begendım canım ablam sibel burada cok atıp tutyolar ama ben yıllardır falcıya gıderım bu kadar profesyonel bırını ılk defa tanıdım sevgılımden ayrılmıstım ılk gıttıgımde sımdı nısanlıyız sıbel ablamın sayesınde o yuzden arkadaslar para yıyıcılerden uzak durun 3. gozdeydi sımdı kendı yerını actı 'davinci medyum sibel' konur 1 de diye tavsiye ederim gittikten sonra buradan yorumlarınızı beklıyorum kızlar...
İremle nasıldı peki memnun kaldın mıBende patlayanlar sırasıyla vera, evim sinem ve irem .. dilek zaten büyü var diye başladıgı için param boşuna gitti ben bu konukara girmek istemiyrm ddim falı bitirdim.. şimdi bi evim sibel kaldı o tutrlı olacakmı bilmiyorum, ama ümidim de yok.. bu arada tarihler değil patlayan, tarihi önemsemem ama, olacak dedikleri ve ısrar ettikleri bişey tam aksiymiş bn kendimi avutmuşm tam bir hayl kırıklığı içindeyim
Anı bilmişti ama ısrarla olumlu dediği sey olmadıİremle nasıldı peki memnun kaldın mı
Sinem ve irem tutmadı ama evim cafe sibeli beklmdymm bnde canm bakalm çıkacakmı?Arkadaşlar Evim Cafe'deki Sibel bir konuda dün için tarih vermişti. Dün yaşadım olayı; 26'sı içinde bir şey söylemişti, eğer o da çıkarsa muazzam bir kadın derim.
Sinem ve irem tutmadı ama evim cafe sibeli beklmdymm bnde canm bakalm çıkacakmı?
Eskiden 3. Göz deki sibelebaktrdnmı hiçşimdi kendi yerini açmş ..Bende tuttu, umarım sende de tutar.
Eskiden 3. Göz deki sibelebaktrdnmı hiçşimdi kendi yerini açmş ..
hç korkma bence saglam falcıdır ben ıkı yıldır gıdıyorum rahatlıkla gıdebılırsın sıbelı herkes bılır bambaskadır bugune kadar gonderıp de memnun olmayan olmadı...davinci medyum sibele gıt ama dıgerlerını bılmem benEskiden 3. Göz de olan sibel nasıl kızlar.. param boşna gtmesin yorumlarnzı bklyrm
hç korkma bence saglam falcıdır ben ıkı yıldır gıdıyorum rahatlıkla gıdebılırsın sıbelı herkes bılır bambaskadır bugune kadar gonderıp de memnun olmayan olmadı...davinci medyum sibele gıt ama dıgerlerını bılmem ben
Bnde patladı canm ya iremIreme gidip bildi diyenler gerçekten var mı ?
Bende ve arkadaşımda anı bildi. Arkadaşımda gelecekle ilgili dediği bir kaç şey de çıktı. Benim daha zamanım var o konuda olursa yazarım.Ireme gidip bildi diyenler gerçekten var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?