- 24 Ocak 2017
- 40
- 7
- 1
- 37
kızlar merhaba yenimahalledeki su perisine nasıl ulaşabilirim bir de sizce nasıl dedikleri çıkıyor mu:*
Bayramdan önce yaşamkent tarafında bi yerde mehtap diye birine baktırmıştım,o olabilir mi ki acabaÖncelikle herkese selamlar sevgiler
bendeniz burada ki yorumlarında etkısıyle bir fal maduresiyim :)
içinde bulunduğum çıkmaz durumlardan dolayı burda kim ne dediyse okudum kim iyi dedilerse elime bir tuz alıp koştum :)
sonuçları hep hüsran oldu. burada ki yorumlara bakıyorum kı ve anladım ki bir çok yorum kafe sahipleri ve falcıların kendini övüp cici li yorumlarla insanları kandırdığı kanaatina vardim tabiki içlerinde istisnalarda var
herkesi kötülemek olmaz :)
bu falcıların içlerinde en iyisi en samisi ve kuvvetli hisleri olan Mehtap abla idi. işi bırakmiş karanfil sokakda bir kafedeydi yeni yerini bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
ikinciside Medyum Soner bey oda konur sokakda masal kafede
kafenin kendi çok varoş ve salas bir yer ama Soner bey kesinlikle çok derin hisleri olan son derece beyefendi biri onada burdan teşekkür etmek istiyorum neden derseniz bazı ahlaksız falcılar özellikle bunlar sakarya caddesindekiler
hepsi sende yok cin var yok büyü var yok aman muska var diye diye kafayı yedirttiler.
sağolsun soner bey çok iyi terapiylebana uzman pisikologlardan daha iyi geldi.
bir de Berrrin abla var oda güzel işinin uzmanı bir kadın eskiden turuncu kafedeydi ama şimdi ayrılmış izini kaybettim onunda yerini bilen varsa yardimcı olsun lütfen :)
Turuncu cafe için hep kötü olduğunu söylemişlerdi zaten evim cafeyi denedin mi hiçGeçen sene gitmediğim falcı kalmamıştı. Nerdeyse hepsini de buraya tek tek yazmıştım. Sonuçta adamı kendi çabamla unuttuğum için falı da bıraktım. Fakat bugün adamın face profiline bir bakayım dedim de beraber dinlediğimiz bir şarkıyı paylaştığını görünce bi duygulandım. Şarkıda aşkın ölümsüzlüğü ve ayrılığın sonuçları anlatılıyor :) Bu yüzden yeniden fal olayına başlayabilirim :) Yalnız bu falcıların hiç birinin verdiği tarih çıkmadı, en beğendiğim Turuncu Yasemin de dahil. Soner, Özge, Gülcan, Tuğçe, Arzu, İlknur, Yasemin Gül, Nuran, Sıla, Leyla, Berrin; hiç birinin hiç bir tarihi tutmadı. Tek sevindiğim nokta, adamın bu yaz evleneceğini söyleyenlerin de söyledikleri tutmadı. Bilginize.. :)
Evim'de Huriye, Özge, Meryem ve Özlem'e baktırmıştım. Hepsi tırt çıktı, istisnasız hepsinin dediklerinin tersi oldu. O yüzden fal batağında olan herkesin ordan çıkmasını isterim :) Sadece duymak istediklerimizi söylesinler diye bi sürü para veriyoruz. Yazık cidden. Zaman en iyi ilaç derler, kesinlikle haklılar..Turuncu cafe için hep kötü olduğunu söylemişlerdi zaten evim cafeyi denedin mi hiç
Evim'de Huriye, Özge, Meryem ve Özlem'e baktırmıştım. Hepsi tırt çıktı, istisnasız hepsinin dediklerinin tersi oldu. O yüzden fal batağında olan herkesin ordan çıkmasını isterim :) Sadece duymak istediklerimizi söylesinler diye bi sürü para veriyoruz. Yazık cidden. Zaman en iyi ilaç derler, kesinlikle haklılar..
Ne kadar verdin Vera yaBen de merak edip Veraya gittim , tek tük hakkımda birseyler bildi , enerjisi güzel ama bana sen de büyü var dediği an bitti , bir de nasıl geçireceksin diye sordum önce bir durdu sonra yildizname veya kursun dokeriz dedi bunlarla büyünün bozulduğu nerede görülmüş :) babaannem sürekli kursun döker hicbirsey olduğu yok , ayrıca devrimde aynı şeyi demişti dokturdum en ufak bir rahatlama bile olmadı :) hadi bunları geçtim gelecekle ilgili söylediği tarih geldi geçti bile iki söylediği şey de çıkmadı üzgünüm ama tavsiye etmiyorum onu da
olabilir esmer bir bayanmıydı tam adresi nedir ?Bayramdan önce yaşamkent tarafında bi yerde mehtap diye birine baktırmıştım,o olabilir mi ki acaba
banada haber verin!Tarihleri filan çıkanlar yazsın kızlar hep unutuluyo.. ona göre grup halinde gideriz çıkanlara ... sallayanlara para verip durmayiz.. ben bayramın bitmesini bekliyorum valla .. yine kriz tuttu :/
Daha once de yazdik defalarca çok istiyorsaniz gidin ama maalesef felaketKızlar bahçelide ki gül ablaya giden var mı gülbaşak değil ama gül ablanın yeri diye bi yer var 3. Cade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?