Ankara'daki Falcılar

kızlar merhaba yenimahalledeki su perisine nasıl ulaşabilirim bir de sizce nasıl dedikleri çıkıyor mu:*

Bayramdan önce yaşamkent tarafında bi yerde mehtap diye birine baktırmıştım,o olabilir mi ki acaba

Tarihleri filan çıkanlar yazsın kızlar hep unutuluyo.. ona göre grup halinde gideriz çıkanlara ... sallayanlara para verip durmayiz.. ben bayramın bitmesini bekliyorum valla .. yine kriz tuttu :/

Evet ama enerji uyuşması da var bana iyi gelen başkasına kötü gelebilir ya da bana kötü gelen başkasına da iyi gelebilir

Geçen sene gitmediğim falcı kalmamıştı. Nerdeyse hepsini de buraya tek tek yazmıştım. Sonuçta adamı kendi çabamla unuttuğum için falı da bıraktım. Fakat bugün adamın face profiline bir bakayım dedim de beraber dinlediğimiz bir şarkıyı paylaştığını görünce bi duygulandım. Şarkıda aşkın ölümsüzlüğü ve ayrılığın sonuçları anlatılıyor :) Bu yüzden yeniden fal olayına başlayabilirim :) Yalnız bu falcıların hiç birinin verdiği tarih çıkmadı, en beğendiğim Turuncu Yasemin de dahil. Soner, Özge, Gülcan, Tuğçe, Arzu, İlknur, Yasemin Gül, Nuran, Sıla, Leyla, Berrin; hiç birinin hiç bir tarihi tutmadı. Tek sevindiğim nokta, adamın bu yaz evleneceğini söyleyenlerin de söyledikleri tutmadı. Bilginize.. :)

Turuncu cafe için hep kötü olduğunu söylemişlerdi zaten evim cafeyi denedin mi hiç

Turuncu cafe için hep kötü olduğunu söylemişlerdi zaten evim cafeyi denedin mi hiç
Evim'de Huriye, Özge, Meryem ve Özlem'e baktırmıştım. Hepsi tırt çıktı, istisnasız hepsinin dediklerinin tersi oldu. O yüzden fal batağında olan herkesin ordan çıkmasını isterim :) Sadece duymak istediklerimizi söylesinler diye bi sürü para veriyoruz. Yazık cidden. Zaman en iyi ilaç derler, kesinlikle haklılar..

Huriye'nin baktığı falı ben size bakarım, hem de bedava. Mahallede fal bakan komşu teyzelerden farkı yok, bir de o kadar para veriliyor. Yazık cidden.

Ben de merak edip Veraya gittim , tek tük hakkımda birseyler bildi , enerjisi güzel ama bana sen de büyü var dediği an bitti , bir de nasıl geçireceksin diye sordum önce bir durdu sonra yildizname veya kursun dokeriz dedi bunlarla büyünün bozulduğu nerede görülmüş :) babaannem sürekli kursun döker hicbirsey olduğu yok , ayrıca devrimde aynı şeyi demişti dokturdum en ufak bir rahatlama bile olmadı :) hadi bunları geçtim gelecekle ilgili söylediği tarih geldi geçti bile iki söylediği şey de çıkmadı üzgünüm ama tavsiye etmiyorum onu da

Ne kadar verdin Vera ya

Kızlar gırgır cafede deniz varmş bi arkdaş söylemişti burdan, başka giden var mı?Denesem mi bilemedim karar veremedim bi türlü

Tarihleri filan çıkanlar yazsın kızlar hep unutuluyo.. ona göre grup halinde gideriz çıkanlara ... sallayanlara para verip durmayiz.. ben bayramın bitmesini bekliyorum valla .. yine kriz tuttu :/
banada haber verin!

durmadan mekan değiştiriyor bu falcılarda ordan oraya ordan buraya kimin nerde olduğu belli değil valla :)

Kızlar bahçelide ki gül ablaya giden var mı gülbaşak değil ama gül ablanın yeri diye bi yer var 3. Cade

Selam kızlar yeni üye oldum birşey danışacağım sizlere bir vakit Mihriye ve Fikriye kardeşler vardı bilmem bilirmisiniz şuanda halen çalışıyorlarmı yerini bilen varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…