Ankara'daki Falcılar

Arkadaşlar kızılay terapi cafedeki fikriye ve mihriye hanım nerede şu an. Bilen var mı? Telefon ettim randevu için ama numara kullanılmıyomuş. Yer mi değiştirdiler acaba bilgisi olan var mı?

Ya arkadaşlar bugün bir arkadaşımla da konuştum Güneş ablaya gittiğini söyledi 4 sene önce ve her dediğinin çıktığını söyledi. Ben çok tursıyorum ya valla çıkmasını da istemiyorum

Arkadaşlar kızılay terapi cafedeki fikriye ve mihriye hanım nerede şu an. Bilen var mı? Telefon ettim randevu için ama numara kullanılmıyomuş. Yer mi değiştirdiler acaba bilgisi olan var mı?

Onların işi bırakıp Ankara'dan taşındıklarını okumuştum forumda. İsabet olmuş bence. İnsanın içini karartmaktan başka bir şey yapmıyordu Mihriye. Bir kere gittim, aylarca etkisinden çıkamadım.

Hadi yaaa nereye gitmişler üzüldüm ben ama fikriyeye giderdim ben hep. Çok da memnundum çok tatlı bi kadındı. Neyse artık başka falcı aricaz

Arkadaşlar Evim kafe de Didem diye bir kız vardı gören duyan bilen var mı? Hiç bir yerde bulamadım.Telefobu olan varsa verebilirse çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler...
Evim cafedeki didem nerede bilmiyorum ama evim cafedeki sibel turuncu cafede konur 1 sokakta çok iyi bakıyor tanımayan yok kesinlikle gidip denemelisin

Evim cafedeki didem nerede bilmiyorum ama evim cafedeki sibel turuncu cafede konur 1 sokakta çok iyi bakıyor tanımayan yok kesinlikle gidip denemelisin

Tanimayan var, ben tanimiyorum ve su mesajinizdan sonra kesinlikle gidip denememeliyiz.

Aaa sibel sağlık sorunları nedeniyle bir ay sonra başlıcak demişlerdi,ayrılmışmı evimden?

Bi de bir arkadaşım Gülcan ı önermişti o da eskiden evimde çalışmış. Ama tabii %100 bilen birisini görmedim daha
Bende eskiden evim cafeye giderdim.En iyi bakan falcı bence sibel'di insanın ağzı açık kalıyor gerçekten şaşırtıcı şeyler söylüyor.Şimdi ordan ayrılmış konur 1'de turuncu cafe var oranın kadrosuna geçmiş.Düzenli fal tutkunu olarak kesinlikle tafsiye ediyorum.

Başka önerebileceğiniz kimse varmı gerçekten iyi baktığını düşündüğünüz
Benim falcım konur 1 sokakta turuncu cafede sibel çok memnun kalacaksın eskiden evimde çalışıyordu.Ankaranın en iyi falcısı denemelisin derim

Turuncu cafe için hep kötü olduğunu söylemişlerdi zaten evim cafeyi denedin mi hiç
Sana bunu kim söylediyse kafa bulmuş seninle :) evim cafenin en iyi falcısı'' sibel '' bile şu anda turuncu cafede bakıyor.

Valla ben gittim tatlım turuncu cafeden hiçbir şekilde memnun kalmadı. Zaten sahte profil ilan edilmişsin daha neyin kafası acaba

Evim cafede sinem vardi tanimayan yoktur kendi yerini acmis evim cafeden soylemiyorlar sakarya kotonun karsisinda bi is hani var adini hatirlamiyorum oranin 2 katında kuafor salonunun hemen yanı fiyatida düsürmüs tanıdıgim en iyi falcilardan

Ne kadar yapmış? Evim cafeden ayrıldı mı yani

Ayrilmis ben bugun arkadaslarla yeni yerine gittim daha uzun bakti kahve 20 tarot destekli 30 sanirim ondan cok emin degilim ama kahve 20

Arkadaşlar Evim kafe de Didem diye bir kız vardı gören duyan bilen var mı? Hiç bir yerde bulamadım.Telefobu olan varsa verebilirse çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler...
Canim ben dideme hic baktirmadim iyimi kendisini tanimiyorum ama eski erkek arkadasini taniyorum istersen ona bi soruyumm belki vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…