Arkadaşlar kızılay terapi cafedeki fikriye ve mihriye hanım nerede şu an. Bilen var mı? Telefon ettim randevu için ama numara kullanılmıyomuş. Yer mi değiştirdiler acaba bilgisi olan var mı?
Onların işi bırakıp Ankara'dan taşındıklarını okumuştum forumda. İsabet olmuş bence. İnsanın içini karartmaktan başka bir şey yapmıyordu Mihriye. Bir kere gittim, aylarca etkisinden çıkamadım.
Evim cafedeki didem nerede bilmiyorum ama evim cafedeki sibel turuncu cafede konur 1 sokakta çok iyi bakıyor tanımayan yok kesinlikle gidip denemelisinArkadaşlar Evim kafe de Didem diye bir kız vardı gören duyan bilen var mı? Hiç bir yerde bulamadım.Telefobu olan varsa verebilirse çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler...
Evim cafedeki didem nerede bilmiyorum ama evim cafedeki sibel turuncu cafede konur 1 sokakta çok iyi bakıyor tanımayan yok kesinlikle gidip denemelisin
Bende eskiden evim cafeye giderdim.En iyi bakan falcı bence sibel'di insanın ağzı açık kalıyor gerçekten şaşırtıcı şeyler söylüyor.Şimdi ordan ayrılmış konur 1'de turuncu cafe var oranın kadrosuna geçmiş.Düzenli fal tutkunu olarak kesinlikle tafsiye ediyorum.Bi de bir arkadaşım Gülcan ı önermişti o da eskiden evimde çalışmış. Ama tabii %100 bilen birisini görmedim daha
Benim falcım konur 1 sokakta turuncu cafede sibel çok memnun kalacaksın eskiden evimde çalışıyordu.Ankaranın en iyi falcısı denemelisin derimBaşka önerebileceğiniz kimse varmı gerçekten iyi baktığını düşündüğünüz
Sana bunu kim söylediyse kafa bulmuş seninle :) evim cafenin en iyi falcısı'' sibel '' bile şu anda turuncu cafede bakıyor.Turuncu cafe için hep kötü olduğunu söylemişlerdi zaten evim cafeyi denedin mi hiç
Ne kadar yapmış? Evim cafeden ayrıldı mı yaniEvim cafede sinem vardi tanimayan yoktur kendi yerini acmis evim cafeden soylemiyorlar sakarya kotonun karsisinda bi is hani var adini hatirlamiyorum oranin 2 katında kuafor salonunun hemen yanı fiyatida düsürmüs tanıdıgim en iyi falcilardan
Valla benim sinem var onceden evim cafedeydi kendi yerini acmis bide evim cafede irem var oda anı iyi bilio ama dedikleri cıkarmi bilmiyorumKızlar bu aralar gerçekten iyi baktığını düşündüğünüz kim var?
Ben sibele hic baktirmadim bahsettikleri kadar varmiValla ben gittim tatlım turuncu cafeden hiçbir şekilde memnun kalmadı. Zaten sahte profil ilan edilmişsin daha neyin kafası acaba
Canim ben dideme hic baktirmadim iyimi kendisini tanimiyorum ama eski erkek arkadasini taniyorum istersen ona bi soruyumm belki vardirArkadaşlar Evim kafe de Didem diye bir kız vardı gören duyan bilen var mı? Hiç bir yerde bulamadım.Telefobu olan varsa verebilirse çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?