- 15 Ağustos 2017
- 5
- 0
- 1
- 50
kızılay konur2 sokak masal cafede Soner var.Gerçekten ben baya memnunum.Düzenli olarak gidiyorum.Tavsiye ederimKızlar önerebileceğiniz biri yok mu bana gitsem
Dediğim kadar olduğunu gidersen görürsün.Her gün orada mı bilmiyorum ama bi bakmakta fayda var.Ben de şans eseri denk geldim.Baya baya başka birine gitmiyorum şu aralar.Ne Soner beymiş be
Ya rıca etsem bana da verırmısın o duayı cok ıhtıyacım varBende kızılayda Vera diye birine gittim 2 aydır görüşmediğim sevgilimi geri getirdi valla hemde bedavaca. bi dua verdi bunu yap gelir dedi oldugerçi tesadüfte olabilir tabi ama niyet önemli biyerde ben beğendim
Yeri neresi ne kadara bakıyor?Burada adı sıkça geçen esmer Eylülü bulduk yeniden. Bir arkadaşımla gittik, baktırdık falımıza. Arkadaşım ilk kez baktırdı çok etkilendi. Tabii söyledikleri çıkacak mı zaman gösterecek. Bana pek iyi bakamadı sanki. İşle ilgili bir sorunum vardı onun için tarih verdi. Çıkarsa yine yazarım.
Nerede yeri ve fiyatı ne kadarBurada adı sıkça geçen esmer Eylülü bulduk yeniden. Bir arkadaşımla gittik, baktırdık falımıza. Arkadaşım ilk kez baktırdı çok etkilendi. Tabii söyledikleri çıkacak mı zaman gösterecek. Bana pek iyi bakamadı sanki. İşle ilgili bir sorunum vardı onun için tarih verdi. Çıkarsa yine yazarım.
Nerede yeri ve fiyatı ne kadar
Yüksel caddesinde. Dopi Cafenin olduğu binanın ikinci katında. kafe değil de sadece fal bakılan ofis gibi bir yerdi.
yüksel caddesinin ortasındaki heykelin hemen yanı. biz 60 lira verdik.Dopi cafe nerde bilmiyorum ben bir de ne kadara bakiyor.
Pahalıymış yayüksel caddesinin ortasındaki heykelin hemen yanı. biz 60 lira verdik.
Masal Cafe Kızılayda Soner var.Benim kendimi en rahat hissettiğim kişi oldu bugüne kadar.Yanından hep mutlu ayrıldım,sağolsun çok emeği var hayatımda :) :)Kızlar bu aralar önerebileceğiniz birileri var mı?
AMAN KIZLAR REKLAM BU BEN BU HATAYA ÜŞTÜM GİTTİM SONER FENA DEGİLDİ AMA ÖYLE Bİ YERE GİDİLMEZ KIZILAYDA ÇOK FALCIYA GİTTİM ZATEN ÇOĞU LEŞ MEKANLARDA BAKYOR AMA MASAL CAFE GERÇEKTEN HİÇ TEKİN DEGİL BODRUMA İNDİRİYORLAR MAHZEN GİBİ Bİ YER ORTAM ZATEN SAÇMASAPAN TİPLERLE DOLU HALA GİTMEYİ DÜŞÜNEN VARSA BEN UYARIYIM YUKARISI NORMAL FAL CAFELER GİBİ AMA AŞAĞISI .... GİTMEYİNNNNNNNNNNN BANA ÇIKSA BİLE ASLAAAAAAA BİR DAHA GİTMEMMasal Cafe Kızılayda Soner var.Benim kendimi en rahat hissettiğim kişi oldu bugüne kadar.Yanından hep mutlu ayrıldım,sağolsun çok emeği var hayatımda :) :)
Ben çok memnun kalmadım ama arkadaşım memnun kalmıştı. Kendisinde bir çoğu çıktı ama çıkmayanı da var tabiiKızlar evim sinem nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?