Ankara'daki Falcılar

Konur 2 masal cafede Soner var,ilişki uzmanı mı desem yaşam koçu mu bilemiyorum ama işinde çok iyi cidden.

Bende kızılayda Vera diye birine gittim 2 aydır görüşmediğim sevgilimi geri getirdi valla hemde bedavaca. bi dua verdi bunu yap gelir dedi oldu gerçi tesadüfte olabilir tabi ama niyet önemli biyerde ben beğendim
Ya rıca etsem bana da verırmısın o duayı cok ıhtıyacım var

Burada adı sıkça geçen esmer Eylülü bulduk yeniden. Bir arkadaşımla gittik, baktırdık falımıza. Arkadaşım ilk kez baktırdı çok etkilendi. Tabii söyledikleri çıkacak mı zaman gösterecek. Bana pek iyi bakamadı sanki. İşle ilgili bir sorunum vardı onun için tarih verdi. Çıkarsa yine yazarım.

Yeri neresi ne kadara bakıyor?

kızlar burada çok övüldü diye sonere gittim
isim olarak çok iyi biliyor hani herkesin beklediği gibi eski sevgilimin isminin bütün harflerini falan bildi fiziki özelliği benim eğitimim ile alakalı seyleri bildi kısaca baya iyiydi ben sadece kahve baktırdım 30 liraya
asıl sorun burada çok leş bi mekanda bakılıyor falan diyorlardı bende pisliği falan sandım ama gittğimde sok oldum normal cafelerde ki bakılıyor aşağıda bi yere iniyorsun ve cidden ben görünce çok irrite oldum hiç tekin gözükmüyor yani burada sürekli gidenler nasıl giidiyor cidden cok merak ediyourm bana verdiği zamana var daha çıkarsa yazarım ama çıksa bile oraya tekrar gitmem gidemem yani cidden hoş bi yer değil ankarda gitmediğim yer yok böyle bi şeyle karşılasmadım ve neden cafenın içinde değide aşagıda mahzen gibi bi yerde bkıyorlar

bahçelievlerde ebruli cafe de sibel abla var eskiden cafe olarak işletiyromuş şimdi orada yaşıyro

Nerede yeri ve fiyatı ne kadar

Kızlar dediklerinizden bazılarını duydum,hatta gittim de ama benim Ankara'daki favorim Masal Cafede Soner Bey.Hem kaliteli,hem samimi,hem de enerjimi hep yükseltiyor. İş gereği çok yoğun oluyorum ama vakit buldukça randevu alıyorum.Çok da memnunum :)

Masal Cafe Kızılayda Soner var.Benim kendimi en rahat hissettiğim kişi oldu bugüne kadar.Yanından hep mutlu ayrıldım,sağolsun çok emeği var hayatımda :) :)
AMAN KIZLAR REKLAM BU BEN BU HATAYA ÜŞTÜM GİTTİM SONER FENA DEGİLDİ AMA ÖYLE Bİ YERE GİDİLMEZ KIZILAYDA ÇOK FALCIYA GİTTİM ZATEN ÇOĞU LEŞ MEKANLARDA BAKYOR AMA MASAL CAFE GERÇEKTEN HİÇ TEKİN DEGİL BODRUMA İNDİRİYORLAR MAHZEN GİBİ Bİ YER ORTAM ZATEN SAÇMASAPAN TİPLERLE DOLU HALA GİTMEYİ DÜŞÜNEN VARSA BEN UYARIYIM YUKARISI NORMAL FAL CAFELER GİBİ AMA AŞAĞISI .... GİTMEYİNNNNNNNNNNN BANA ÇIKSA BİLE ASLAAAAAAA BİR DAHA GİTMEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…