Ankara'daki Falcılar

Arkadaşlar çok acil
2013 2014 zamanı Asmalı Konak kafade çalışan Mehtap adında falcı bir kadın varmış ama şu an onu bulamıyorum.
Bilen var mı?

Telefon numarasına ulaşılmıyor. İnternette bulamadım. Bilginiz var mı?

bugün biz de gittik sineme. yeri fena değil ama biraz düzenlemeye ihtiyacı var. artık daha ucuz bakıyor ve süre tutmuyor kimse. kocasıyla beraber çalışıyorlar. sordum her gün 12 gibi gelip 8'e kadar çalışıyormuş. umarım çıkar da söyledikleri bu kadar para, zaman ve umut boşa gitmez.

Önceden Turuncu da çalışan mine diye bir kadın vardı ayrılmış bilen duyan var mı? nasıldır

Canim ben dideme hic baktirmadim iyimi kendisini tanimiyorum ama eski erkek arkadasini taniyorum istersen ona bi soruyumm belki vardir
ayyy çokkkk sevinirim o kız çok iyiydi ama çokkkkk uzun zamandır yokkkk ... Bulabilirsiniz çokkk mutlu olurum.Şimdiden çok teşekkür ederim :)

Hadi ya ben de tekrar gideyim bir diyordum da yolum düşmüyordu. İyi oldu yazdığınız.

Valla benim sinem var onceden evim cafedeydi kendi yerini acmis bide evim cafede irem var oda anı iyi bilio ama dedikleri cıkarmi bilmiyorum

Ya Sinem'in yeni yerinin tam adresini verme şansınız var mı acaba Koton'un tam karşısında iki bina vardı sanırım birinin altında Peynirci vardı sanki bayadır gitmiyorum ben çünkü oraya.

Ins canim ama sineme verilen para bosuns gitc
Ya Sinem'in yeni yerinin tam adresini verme şansınız var mı acaba Koton'un tam karşısında iki bina vardı sanırım birinin altında Peynirci vardı sanki bayadır gitmiyorum ben çünkü oraya.
Canim sakaryada buyuk koton magazanin tam karsisinda is hani var peynirci yok o karsisinda kalio is haninin icinde 2 kat kuaforun hemen dibinde numarasini bulmaya calisiyim istersen

Ins canim ama sineme verilen para bosuns gitc

Canim sakaryada buyuk koton magazanin tam karsisinda is hani var peynirci yok o karsisinda kalio is haninin icinde 2 kat kuaforun hemen dibinde numarasini bulmaya calisiyim istersen

İşhanının adını öğrenme şansınız yok mu ya ben cidden yol bulma özürlüsüyümdür de ehehe. Dershaneler falan var o işhanından mı bahsediyoruz acaba? Numarasını bulabilirseniz arayıp da sorabilirim tabi ama zahmet olmasın size.

Astoria sen bu sinemden memnun kaldin mi ? Cikmis miydi dedikleri sana?

kotonun tam karşısı. 8/5. 2. kat.

Çok teşekkür ederim. :)

Astoria sen bu sinemden memnun kaldin mi ? Cikmis miydi dedikleri sana?

Evet, eski sevgilimle 7 aydır ayrıydık ve hiçbir iletişimimiz yoktu. 2-3 falcıya gitmiştim hepsi de kesinlikle dönmez falan dediler başka başka ilişkiler gördüler güya. Sinem'e gittiğimde Sinem yakında döneceğini söyledi (bu arada falda eski sevgilimin konusunu bile açmamıştım kendi kendine söyledi ve ismini şak diye söyledi beni en çok şok eden de o oldu zaten) ve 1 hafta içerisinde eski sevgilimle görüştük barıştık. Bir tane söylediğinin daha vadesi var.

Tesekkur ederim ben de bir gideyim o zaman

Evim cafe de meryem e gittim epey iyiydi nokta atışları çok iyiydi tarihleri çıktı gelecekle alakalı epey tavsiyeleri oldu evim cafe falcilari oldukça iyi hanife de oldukça iyiydi. Ozge de iskambil baktı o da iyiydi

Evim cafe gittim özlem hanıma baktırdım süperdi tavsiye ederim

Arkadaslar evim cafede Huriye ve Meryem diye çok eski falci varmış tavsiye ettiler çok memnun kaldım nokta atıklar yaptılar söylediklerini teker teker yaşam bir tek şey kaldı oda çıkarsa 2 sinin üzerine falci tanimam
Önceden Turuncu da çalışan mine diye bir kadın vardı ayrılmış bilen duyan var mı? nasıldır

Ankarada bildiğim en iyi falcı diyebileceğim Huriye abla var evim kafede çalışıyor kızılay karanfilde. Diğer falcılar gibi atıp tutmuyor. Gittiğinizde pişman olmayacağınız birisi. Benim hayatımla ilgi geçmiş ve gelecek olsun her şeyi söyledi. Ben ondan baskasina gitmiyorum artik . Sizde başka yerlerde zaman kaybetmeyin bence. Benden tavsiye arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…