Ankara'daki Falcılar

Ben de evim cafe'de irem'e gittim genellikle bana dedikleri çıktı. Ondan öncesi güneş ablaya gitmiştim. Çok olumsuz şeyler söyledi. Eski sevgilimle ayrılalı çok olmadı ama ısrarla dönmez dedi bana. Güneş abla hakkında yorumlara da baktım ama giden varsa,çıktıysa ona göre ağlayacam

Soner tam bi salak falın f sini bilmiyor sadece kendini övüyor burda yazanlara uyup bugün gittim faciya bilemedin deyince azarlıo paranıza yazık

Iyi fala bakamadigi icin mi korkuyorsun merak etme onlar baska bi yere girerler hep oyle olur bigun bi cafedr bi gun baska bi cafede

Ya hangi falcıya gittiysem eski sevgilimin geri döneceğini söylediler. Güneş ablaya gittim ısrarla yok yok dönmeyecek kızım dedi. Şimdi bunu dedim diye beni kötülersin sen dedi...

Evim cafedeki irem cok iyi anı bilio senin bilmedigin tahmin ettigin seyleri bili soyluyor bana verdigi tarih cikacakmi bakalim bu ayin sonu demisti.
Evimde özge var oda cok iyi baktim mi tam bakio tarihler tutmaz ama dedikleri tuttugu cok oldu fazla baktirmamak lazim cok sık gidince bakmıo hep aynı seyleri söyluo
Evimde sinem oda iyidir tarihler tutmaz ama soyledikleri genel anlamda cikacakmi zaman lazim.
Evimde huriye mahalle falı bakıo tavsiye etmem.
Evimde meryem benimle yıldızi uyusmadi uyusan arkadasım var dedikleri cikan ama bende cortladi.
Evimde hanife hic baktirmadim baktiran varsa tavsiye ediyormu
Ins sinemin ve iremin dedikleri cikar guzel seyler soylediler

Caramel cafede rabia var bi kac arkadasima uyustu bi cok isim verdi bi kac kisiye uyusmadi sansa kadere para goz bi kadin ama cok tatli bi kadin abdullah var 3 gozden ayrilma asla tavsiye etmem 3 gozde de bi bok bilmiodu.sılaya cok uzun zaman once baktirdim iyiydi suan 50 tlye bakiomus baktirmak kismet olmadi 3 gozde vera bende patladi hic bisey bilemedi ordaki devrim daha iyi ipek atak diye bi kadina denk gelirseniz kacin

Caramel cafede rabia var bi kac arkadasima uyustu bi cok isim verdi bi kac kisiye uyusmadi sansa kadere para goz bi kadin ama cok tatli bi kadin abdullah var 3 gozden ayrilma asla tavsiye etmem 3 gozde de bi bok bilmiodu.sılaya cok uzun zaman once baktirdim iyiydi suan 50 tlye bakiomus baktirmak kismet olmadi 3 gozde vera bende patladi hic bisey bilemedi ordaki devrim daha iyi ipek atak diye bi kadina denk gelirseniz kacin

Devrimi denedim fincanı açmadan çat çat söylüyor herşeyi gayet iyiydi. Vera anı iyi biliyor tarihleri biraz yuvarlak söylediği için zaman tutmuyo sadece ama iki defa gittim onada dualar falan veriyor çok işime yaradı hakkını yemiyeyim Evim Sineme giderseniz tarot baktırın derim

Devrim dediğiniz kişi nerede tam olarak?

Kızlar biraz once kaana baktirdim aranızda baktiran varmi?bende basarliyidi zaten sohbetiylr insani mutlu ediyor ve iliskide iyi biliyor bence deneyin aranizda deneyen varsa yorum yapsin

Arkadaşlar Evim kafe de Didem diye bir kız vardı gören duyan bilen var mı? Hiç bir yerde bulamadım.Telefobu olan varsa verebilirse çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…