- 25 Eylül 2017
- 39
- 19
- 38
- 31
Bugun sibel yoktu canim ne zaman gelecekmis bilmiyorumEvim cafe sibel iyileşmişmiki birde onu denemem lazım
Kizlar kızlayda baktırmadigim falcı kalmadı hepsini sorabilirsiniz
Ben dahil iyi yorum yapan hic yok gunes abla icin bence gitme umuduna yazık olurGüneş ablaya gittiniz mi?
Ben dahil iyi yorum yapan hic yok gunes abla icin bence gitme umuduna yazık olur
Iyi fala bakamadigi icin mi korkuyorsun merak etme onlar baska bi yere girerler hep oyle olur bigun bi cafedr bi gun baska bi cafedeBana da yapmadı ama işte çıkmasından korkuyorum ben....
Iyi fala bakamadigi icin mi korkuyorsun merak etme onlar baska bi yere girerler hep oyle olur bigun bi cafedr bi gun baska bi cafede
Ya hangi falcıya gittiysem eski sevgilimin geri döneceğini söylediler. Güneş ablaya gittim ısrarla yok yok dönmeyecek kızım dedi. Şimdi bunu dedim diye beni kötülersin sen dedi...[/QUO
Hangi falcilara gittinYa hangi falcıya gittiysem eski sevgilimin geri döneceğini söylediler. Güneş ablaya gittim ısrarla yok yok dönmeyecek kızım dedi. Şimdi bunu dedim diye beni kötülersin sen dedi...
Hangi falcilara gittin
Devrimi denedim fincanı açmadan çat çat söylüyor herşeyi gayet iyiydi. Vera anı iyi biliyor tarihleri biraz yuvarlak söylediği için zaman tutmuyo sadece ama iki defa gittim onada dualar falan veriyor çok işime yaradı hakkını yemiyeyim Evim Sineme giderseniz tarot baktırın derim
3 goz fal evinde eylul cafenin aradaki bina canim dun baktirdimDevrim dediğiniz kişi nerede tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?