Ankara'daki Falcılar

Ya kizlar su sonere gitmeyin nolur ya. Amma reklamcisi varmis. Habire soner soner. Gitmeyin su adama prim vermeyin.

Arkadaşlar pembe diye bir kadın varmış etraftan duydum önceden çok iyi bakıyormuş şimdi nerede bilen var mı ?

Ben 3. Gözde veraya gitmiştim devrim var bide ikiside iyi. hatta burdada söylemiştim o vakit bi dua vermişti vera sevgilimle alakalı olmuştu filan. şimdi aramız yine bozuldu uygun bi vakit yeniden gitcem işte. sinemi duydum burdan o da gerçekten çok iyi bi de bu çatı kafe diye biyer var sakaryada orda bi kadın vamış adını unuttum şimdi mavi gözlü onu çok söyledi arkadaşlarım denemeyi düşünüyorum sonucu yazarım işimiz falcılara kaldı piiiii

Ben Vera'ya gittim canım ama malesef çıkmadı En azından verdiği tarih baya bir geçti ... Sinem de bana göre pek iyi değil malesef ... Ona 2 yıl önce evim kafedeyken gitmiştim tutturamamıştı

Ben ağustos ayında arkadaşımla birlikte evim cafe ireme gitmiştik. Burada da belirtmiştim şubatı kadar bekleyecektim ama yazmaktan zarar gelmez diyorum. Bana ve arkadaşıma dediği bir takım şeyler çıktı. Arkadaşıma beklemediğin yerden iş konusunda görüşme yapıp kabul edileceksin dedi biz de okutmanlık falan sandık ama kolejlerden biri dönüş yaptı ve çalışıyor şu anda. Bana da iş konusunda geçici olarak çalışacağımı söyledi ve teklifler geldi ancak ben kendim reddettim. Şu an ayrı olduğum sevdiğim ile eylül ayında bir iletişim olacak dedi haziranda da sevdaya gitmiştim o da bana en geç eylül de iletişim olacak ve bir süre sonra yüz yüze görüşeceksiniz dedi bunu irem de söyledi eylülde bir iletişim oldu sosyal medya hesabımdan yenideb takipleşmeye başladık ama neden ekledin konuşmasından başka bir konuşmamız olmadı ve beyefendinin bu davranışlarına bakacak olursak yüz yüze görüşme de imkansız gibi ama keşke olsa gerçekten tüm söylenenlerin içinde kabul olmasını istediğim tek duam bu . Onun dışında İrem güzel anlattı gayet kişilik analizi geçmişi ve anı çok güzel yorumladı. Süperdi diyebilirim. Şubat ayında da bir takım şeyler olacağını söyledi ancak ben pek ihtimal vermiyorum. Babamın iş konusunu bilmişti öyle yani genel çoğunu bildi ama sevdiğimle yüz yüze görüşme ve şubat ayı hariç belki de çıkar dedikleri bilmiyorum. Şubat ayı çıkmasa bile sevdiğimle ilgili olan çıkmasını çok isterim. Söyleyeceklerim bu kadar Genel anlamda irem iyiydi o yüzden evim de onu tavsiye ederim. Sevdayı da tavsiye ederdim ancaaaak tek bir konu üzerinde durması sinir bozucu.

Merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Çok uzun zamandır falcılara giderim ve evet tam bir bağımlılık napalım yani. Son zamanlarda gittiklerimle ilgili yazmak istedim en azından azcık ucundan bilenlere para verelim çünkü bi kısmı çöp cidden.
Sevda: yıllardır ara ara giderdim son zamanlarda yine çok gider oldum çünkü yine kimsenin bilemediği ayrıntıları bildi. Ama zaman sıkıntısı var ve olduğundan daha olumlu söylüyo her şeyi. Yine de severim ama ilk defa gidip bırakınca değil ısrarla gidince ve yoğunlaşınca biliyo.
İrem: son zamanlardaki favorim. İnanılmaz anı ve geçmişi bilir. Söyledikleri de tek tek çıkıyor bende. Eğer bu ay ve kasımda da olursa söyledikleri efsane diyebilirim.
Sinem: ben Yen'i yerine de gittim açıkçası aman aman bilemedi bi de yüzünüz düşünce başta söylediklerinin tersini söylemeye çalışıyo. Söyledikleri de olmadı. Vasat ötesi bence.
Rukiye: buna da giderim yıllardır ve söylediği bi çok şeyi yaşadım. Ama çok sık gidince pek bi anlam ifade etmiyor.
Diğer satı, Figen, Demet, Abdullah, Soner vs. hepsi yalan dolan şakın inanmayın. Bana söylediklerinin tam tersi oldu hep.
Umarım yardımcı olmuşumdur kızlar.

evim cafenin ve turuncu cafenin falcıları gerkçekten çok kötüü bi bildikleri yok kızlarrrr paranıza yazıkkk hiç tavsiye etmemm

Ben ve arkadaşım ireme gittik. Arkadaşıma erkek arkadaşıyla barışacağını ve sana evlilik teklifiyle gelcek dedi. Hakikaten dün evlenme teklifi almış kendisi. Bana dedikleri henüz gerçekleşmedi. Ama önce baktırdıklarımda ne dediyse tuttu diyebilirim. Başka bir arkadaşımda da çıkmamıştı...

Zamanı arkadaşınızda tutturabilmiş miydi acaba?

Geçen gün Kızılaydaydım,fal baktırmak pek huyum değildir.Anca telefondan uygulamayla falan eğlencesine,biraz merak biraz heyecan arayışıyla Konur2 sokakta Masal Cafe diye salaş bir mekana girdim.Soner Bey ile de orada tanıştım.Fal konusunda çok iyi gerçekten.Fal baktırmanın nasıl bu kadar önemli olduğunu anladım insanlar için.Hele ki iyi bir falcı bulunca olmazsa olmaz oluyormuş.İki üç günde bir uğrar oldum Soner Bey'e işinde de baya iyi.Tavsiye ederim kızlar,özellikle fala biraz önyargılı biri olarak çok dikkatimi çektiği için yazdım.

Soner ne zaman kendisiyle ilgili kötü yorum yapılsa yeni hesap açıyo herhalde

Enerji uyuşumuyla alakalı olsa gerek. Zaman konusunu tutturdu mu peki arkadaşında?

Enerji uyuşumuyla alakalı olsa gerek. Zaman konusunu tutturdu mu peki arkadaşında?

Hatırladığım kadarıyla tam tarih vermedi ama arkadaşımla sevgilisinin arası bozuktu konuşmayı düşünüyordu. Hayatında bi kız mı var diye . İrem de sorduğunda gayet düzgün cevaplar alacaksın ve tekrar berber olacaksınız. Hatta bu evlilikle taçlandırılcak dedi. Kesin bir tarih vermedi yani.

Yaaa çok sevindim onların adlarına Keşke ben de öyle güzel haberler alsam. Kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…