- 27 Eylül 2017
- 254
- 95
- 13
- 36
Bende memlun kalmistim irem özge sinem begendigim falcilar bencede enerji meselesiBen ve arkadaşlarım memnun kaldık biz. Enerji meselesi bence
Sinem ve özgeden ben memnun kalmadım mesela sevda ve iremi sevdim oradan meryem de fena dğeildi de abarttı bayağı ve arkadaşıma ve bana aynısını söyledi aman neyseBende memlun kalmistim irem özge sinem begendigim falcilar bencede enerji meselesi
Hep ayni falcilar uzerinden konu dönüyor yokmu yeni falcı yaaaSinem ve özgeden ben memnun kalmadım mesela sevda ve iremi sevdim oradan meryem de fena dğeildi de abarttı bayağı ve arkadaşıma ve bana aynısını söyledi aman neyse
Bir tane gülcan var eskiden evim cafedeydi benim arkadaş çok memnun kalmıştı ama ben gitmedim dahaHep ayni falcilar uzerinden konu dönüyor yokmu yeni falcı yaaa
Suan evimde gülcan yok ki yaBir tane gülcan var eskiden evim cafedeydi benim arkadaş çok memnun kalmıştı ama ben gitmedim daha
Kendi yerini açmış işteSuan evimde gülcan yok ki ya
Yerini bilmiyorum canim gulcanida ilk defa duydummKendi yerini açmış işte
Eski bir falcı canım arkadaşım 3 yıl önce gitmiş onu da bir deneyeceğim yazarım zaten burayaYerini bilmiyorum canim gulcanida ilk defa duydumm
Gulcana 2 yil önce birkac kez gitmistim bir tek dedigi bile cikmadi maalesefEski bir falcı canım arkadaşım 3 yıl önce gitmiş onu da bir deneyeceğim yazarım zaten buraya
Hadi ya Benim arkadaşımda da tam tersi olmuştu övüne övüne anlatırdı ve geçen de onu bulduğumu söyledim gitmek için can atıyor. Bilemedim ya enerji meselesi olsa gerek arkadaşımın anlattığına göre a dan z ye her şeyi bilmiş... Amaaan en iyisi hiçbirine gitmemekGulcana 2 yil önce birkac kez gitmistim bir tek dedigi bile cikmadi maalesef
Evet enerii meselesi olabilir. .. ben gittigimde cok beğenmistim ani ve geçmişi kişi tahlillerini hatta senden bilgi almayi iyi biliyor. . Ancak gelecek cikmadi bende .Hadi ya Benim arkadaşımda da tam tersi olmuştu övüne övüne anlatırdı ve geçen de onu bulduğumu söyledim gitmek için can atıyor. Bilemedim ya enerji meselesi olsa gerek arkadaşımın anlattığına göre a dan z ye her şeyi bilmiş... Amaaan en iyisi hiçbirine gitmemek
Kimse tam anlamıyla geleceği göremez bilemez zaten de bizimkisi de bir uğraş işteEvet enerii meselesi olabilir. .. ben gittigimde cok beğenmistim ani ve geçmişi kişi tahlillerini hatta senden bilgi almayi iyi biliyor. . Ancak gelecek cikmadi bende .
Merhaba :) ben de söylediği zamanlarda henüz çıkmadı. Acaba sizde zaman vermiş miydi?Ben iremin dediklerini yaşadım. En son bana söylediklerinden biri çıktı şimdi siğerlerini bekliyorum
Aynı şeyleri söylüyorlar. 2 yıl geçti. Gelen giden yok. Fasa fisoAcaba herkeze eski sevgilin icin gelicek bi yüz yuze gorusmen mi var diolar bu falcılar ben anlamadım ya o gelmez artik bekleme diyen oldumu size merak ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?