Ankara'daki Falcılar

Bende memlun kalmistim irem özge sinem begendigim falcilar bencede enerji meselesi
Sinem ve özgeden ben memnun kalmadım mesela sevda ve iremi sevdim oradan meryem de fena dğeildi de abarttı bayağı ve arkadaşıma ve bana aynısını söyledi aman neyse

Kizlar surekli sibel deniliyordu burda daha once hic baktirmamistim merak edip gittim soru sordugum zaman biliyor ama soru sormadan kendi anlattigi pek tutmadi nasil bisey bende anlamadim dedikleri cikan oldumu ya hepsi ani iyi biliyor birazda dedikleri cikan olsun istiyorum

Gulcana 2 yil önce birkac kez gitmistim bir tek dedigi bile cikmadi maalesef
Hadi ya Benim arkadaşımda da tam tersi olmuştu övüne övüne anlatırdı ve geçen de onu bulduğumu söyledim gitmek için can atıyor. Bilemedim ya enerji meselesi olsa gerek arkadaşımın anlattığına göre a dan z ye her şeyi bilmiş... Amaaan en iyisi hiçbirine gitmemek

Ireme gittim çok kısa bakıyor hatta kadın gelip bitti bile demeden bitirdi falı o derece gelecekle ilgili şeyler söyledi tarihte verdi çıkarsa buraya yazarım , ama mesela bi soru sordum ben bilemem onu dedi ilk defa bunu diyen falcı gördüm böyle ağzı laf yapan konuşkan bi falcı değil pek tarot + kahve baktırdım iki üç kart açtı anca fincana da hiç bakmadı neredeyse birkaç durum analizi doğruydu ama 30 değmez gelecekle ilgili tahminleri çıkarsa sadece gidip kahve baktiririm nasılsa onda da tarottan yardım alıyorlar aynı seyy

Evet enerii meselesi olabilir. .. ben gittigimde cok beğenmistim ani ve geçmişi kişi tahlillerini hatta senden bilgi almayi iyi biliyor. . Ancak gelecek cikmadi bende .

Evet enerii meselesi olabilir. .. ben gittigimde cok beğenmistim ani ve geçmişi kişi tahlillerini hatta senden bilgi almayi iyi biliyor. . Ancak gelecek cikmadi bende .
Kimse tam anlamıyla geleceği göremez bilemez zaten de bizimkisi de bir uğraş işte

Ben iremin dediklerini yaşadım. En son bana söylediklerinden biri çıktı şimdi siğerlerini bekliyorum

Bana söylediği şimdiye kadar Hepsi çıkarken. Eski sevgilim için çok değişeceğini ayağıma kadar geleceğini yüz yüze bir görüşme olacağını söyledi. Ne yazık ki bunda tutturamadı. Değişmişti eski sevdiğim yoktu ölmüş resmen. Ancam barışmaktan ziyade benden kurtulmamı istedi. :) Sevda da öyle o da aynısını demişti de tutturamadılar.

Acaba herkeze eski sevgilin icin gelicek bi yüz yuze gorusmen mi var diolar bu falcılar ben anlamadım ya o gelmez artik bekleme diyen oldumu size merak ediyorumm

Ben de geldiler de. Barışma yanda yüz yüze görüşme olmadı. Sadece telefon internet vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…