Yani bunu söylüyorsan,kanıtlaman da lazım.Ben forum sitesindeki hesabımı yeni açtım.Yorumları okudum ve daha önceki yorumlarda gördüm ki daha yakın zamanda fal baktırdığım ve bizzat tanıştığım biri olan Soner Bey'e yanıltmacalı yorumlar yapmışsın.Nasıl ki senin bu yorumu yapma özgürlüğün varsa(gerçek olmasa da),benim de bizzat tanıdığım biri ile ilgili duyduğum memnuniyeti paylaşma özgürlüğüm var.Ama senin bu şekilde sataşman hoş değil,sadece karalama kampanyasıyla övdüğün isimlerin reklamını yapan ya bir falcı ya da mekan sahibi olduğunu düşünmeme sebep oluyor.Forumdaki arkadaşlar da benzer düşüncelere sahiptir,herkes fikrini belirtsin sonuçta bu bir forum sitesi Tekrar söylüyorum ben Soner Bey'in samimiyetini bildiğimden yazdım.Gitmek,denemek size kalmış.Meyve veren ağacı taşlarlar
Masal kafeye girdim ve aynen geri çıktım çünkü cafe değil kaave oyun havası filan oynuyolar ya saçmalamayın allaskına orda fal mı olurBugün veraya gitcem ordanda çıkcam şu ireme gitcem çok merak ettim yorumlarımı yazarım
Yani bunu söylüyorsan,kanıtlaman da lazım.Ben forum sitesindeki hesabımı yeni açtım.Yorumları okudum ve daha önceki yorumlarda gördüm ki daha yakın zamanda fal baktırdığım ve bizzat tanıştığım biri olan Soner Bey'e yanıltmacalı yorumlar yapmışsın.Nasıl ki senin bu yorumu yapma özgürlüğün varsa(gerçek olmasa da),benim de bizzat tanıdığım biri ile ilgili duyduğum memnuniyeti paylaşma özgürlüğüm var.Ama senin bu şekilde sataşman hoş değil,sadece karalama kampanyasıyla övdüğün isimlerin reklamını yapan ya bir falcı ya da mekan sahibi olduğunu düşünmeme sebep oluyor.Forumdaki arkadaşlar da benzer düşüncelere sahiptir,herkes fikrini belirtsin sonuçta bu bir forum sitesi Tekrar söylüyorum ben Soner Bey'in samimiyetini bildiğimden yazdım.Gitmek,denemek size kalmış.Meyve veren ağacı taşlarlar
Evet gittim geleceğe dair çok bişey söylemedi anı tutturdu ama bide böyle güleryüzlüydü sevdimCanım ireme gittin mi nasıldı ??
Ay bi tek bana tutturamadı galiba anı bile. Tekrar mı denesem acabaSakarya Koton' un önünden geçerken aklıma Sinem geldi. Burda çok bahsedilmişti. Deneyeyim diyip fal orucumu bozdumAma genel olarak beğendim. 10 üzerinden 8 veriyorum. Yakın bir tarih verdi. Çıkarsa yazacağım.
Sinem' in yerinde sıra beklerken benden önce 4 kız daha vardı. 3 ü çok memnun kaldı. 1 i hiç beğenmedi. Diğerlerine nokta atışları yaparken o kıza hiçbirşey tutturamamış mesela. Şans veya enerji meselesi galiba.Ay bi tek bana tutturamadı galiba anı bile. Tekrar mı denesem acaba
Evet gittim geleceğe dair çok bişey söylemedi anı tutturdu ama bide böyle güleryüzlüydü sevdim
Merhaba. Yazdıkların için çok teşekkür ederiz.. Rukiye Hanım hangi cafede çalışıyor? Nerede bulabiliriz onu acaba??Merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Çok uzun zamandır falcılara giderim ve evet tam bir bağımlılık napalım yani. Son zamanlarda gittiklerimle ilgili yazmak istedim en azından azcık ucundan bilenlere para verelim çünkü bi kısmı çöp cidden.
Sevda: yıllardır ara ara giderdim son zamanlarda yine çok gider oldum çünkü yine kimsenin bilemediği ayrıntıları bildi. Ama zaman sıkıntısı var ve olduğundan daha olumlu söylüyo her şeyi. Yine de severim ama ilk defa gidip bırakınca değil ısrarla gidince ve yoğunlaşınca biliyo.
İrem: son zamanlardaki favorim. İnanılmaz anı ve geçmişi bilir. Söyledikleri de tek tek çıkıyor bende. Eğer bu ay ve kasımda da olursa söyledikleri efsane diyebilirim.
Sinem: ben Yen'i yerine de gittim açıkçası aman aman bilemedi bi de yüzünüz düşünce başta söylediklerinin tersini söylemeye çalışıyo. Söyledikleri de olmadı. Vasat ötesi bence.
Rukiye: buna da giderim yıllardır ve söylediği bi çok şeyi yaşadım. Ama çok sık gidince pek bi anlam ifade etmiyor.
Diğer satı, Figen, Demet, Abdullah, Soner vs. hepsi yalan dolan şakın inanmayın. Bana söylediklerinin tam tersi oldu hep.
Umarım yardımcı olmuşumdur kızlar.
Selanik 2 de taksim cafe'de cnmMerhaba. Yazdıkların için çok teşekkür ederiz.. Rukiye Hanım hangi cafede çalışıyor? Nerede bulabiliriz onu acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?