Ankara'daki Falcılar

Masal kafeye girdim ve aynen geri çıktım çünkü cafe değil kaave oyun havası filan oynuyolar ya saçmalamayın allaskına orda fal mı olur Bugün veraya gitcem ordanda çıkcam şu ireme gitcem çok merak ettim yorumlarımı yazarım

Yani bunu söylüyorsan,kanıtlaman da lazım.Ben forum sitesindeki hesabımı yeni açtım.Yorumları okudum ve daha önceki yorumlarda gördüm ki daha yakın zamanda fal baktırdığım ve bizzat tanıştığım biri olan Soner Bey'e yanıltmacalı yorumlar yapmışsın.Nasıl ki senin bu yorumu yapma özgürlüğün varsa(gerçek olmasa da),benim de bizzat tanıdığım biri ile ilgili duyduğum memnuniyeti paylaşma özgürlüğüm var.Ama senin bu şekilde sataşman hoş değil,sadece karalama kampanyasıyla övdüğün isimlerin reklamını yapan ya bir falcı ya da mekan sahibi olduğunu düşünmeme sebep oluyor.Forumdaki arkadaşlar da benzer düşüncelere sahiptir,herkes fikrini belirtsin sonuçta bu bir forum sitesi Tekrar söylüyorum ben Soner Bey'in samimiyetini bildiğimden yazdım.Gitmek,denemek size kalmış.Meyve veren ağacı taşlarlar

Soner'in reklamları fazla oldu artık. Mune

Ya herkes bir falcıdan memnun kalacak ya da kalmayacak diye bir şey yok kimin de doğru çıkar kimin de çıkmaz yani. Kimi nemnun kalır kimi memnun kalmaz. Biri kalmadı diye herkes kalmayacak anlamı yok zaten bu tam tersi durum için de geçerli. Amaaan neyse

Üç hafta önce turuncuda şehrazat diye birine fal baktırdım. Dedikleri tamamen çıktı ama şu an ulaşamıyorum. Ayrılmış galiba turuncudan kaç kere gittim yok. Kızlar duyan bilen başka baktıran var mı ismi şehrazat, esmer orta yaşlı çok tatlı bi bayandı.

Uzun zamandır takip ettiğim ve Soner'i tanıdığım için her olumsuz yorumdan sonra aynısı yapıldı, eski sayfalara bakabilirsiniz. Bu sataşmak değil. İnsanların umutlarıyla ve paralarıyla oynanmasın istiyorum sadece. Benim de çok yakından tanıdığım falcılar var ama burda deli gibi reklamını yapmıyorum yapmam da.

Canım ireme gittin mi nasıldı ??

Yarın müsait olabilirsem sabahtan bir ireme gideyim diyorum evimde denemediğim bi o kaldı bir de Sibel

Ahaha gelmiycez sana işte Soner abi zorlama, kusura bakma kib. :)

Sinem evimden ayrılmışmı yeni yeri neresiydi

Sakarya Koton' un önünden geçerken aklıma Sinem geldi. Burda çok bahsedilmişti. Deneyeyim diyip fal orucumu bozdum Ama genel olarak beğendim. 10 üzerinden 8 veriyorum. Yakın bir tarih verdi. Çıkarsa yazacağım.

Kızlar yemin ederim hergun falciya gidiyorum malesef hastalik oldu tedaviye basladim gecen hafta sadece kizilay civarini biliyorum masalda soner kibelede kaan asyamda sultan abdullah yanindaki özlem daha önce evimdeydi özlem gitmeyin paraniza yazik evimde özge daha once soyledi bi cok sey cikti ins yine cikar irem ani iyi bilio dediklerini henuz yasamadim bi dedigi cikti sinem kendine yer acti tavsiye ederim hep dedim sevgilim kayip aylardir bi care falci falci geziyorumm

Ay bi tek bana tutturamadı galiba anı bile. Tekrar mı denesem acaba
Sinem' in yerinde sıra beklerken benden önce 4 kız daha vardı. 3 ü çok memnun kaldı. 1 i hiç beğenmedi. Diğerlerine nokta atışları yaparken o kıza hiçbirşey tutturamamış mesela. Şans veya enerji meselesi galiba.

Kızlar evim özgeye gittim bugün anı güzeldi, söyledikleri de çok olası şeyler. Sizce nasıl? Çıktı mı söyledikleri?

Merhaba. Yazdıkların için çok teşekkür ederiz.. Rukiye Hanım hangi cafede çalışıyor? Nerede bulabiliriz onu acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…