- 14 Ekim 2017
- 20
- 68
- 3
2 yil gecti ve bekliyorsan helal olsun derim ne güzel sevmissin oyleAynı şeyleri söylüyorlar. 2 yıl geçti. Gelen giden yok. Fasa fiso
Yok ben yeni aşk var mı diye baktırıyorum. Onlar eski hikayeleri anlatıyorlar. Yeniden sevesim gelmişti de o yüzden baktırmıştım:)2 yil gecti ve bekliyorsan helal olsun derim ne güzel sevmissin oyle
Yeniden sevme iste aldigin dersler yetsin☺Yok ben yeni aşk var mı diye baktırıyorum. Onlar eski hikayeleri anlatıyorlar. Yeniden sevesim gelmişti de o yüzden baktırmıştım:)
Kızlarr masal cafede ki sonere gittim denedim gerçekten çok memnun kaldım söyledikleri de yalan değildi herşeyimi bildi eski sevgilime kadar yani öyle söyleyebilirim şunu anladım ki çekemeyini çokmuş herkese tavsiye ederimmm çok şaşırtıyo sohbeti de iyi çok güzel enerji veriyooo
kızılay da sakarya caddesi büyük kotonun karşısında nurluhan iş merkezinin içinde 2. kat milaz kafeSinem evimden ayrılmışmı yeni yeri neresiydi
Merhaba :) ben de söylediği zamanlarda henüz çıkmadı. Acaba sizde zaman vermiş miydi?
Ben milaz cafe de nurlu han diye bir han da sinem hanıma gittim burda yazılanlar kadar var inkansız gelen bir olayımı anlattı ve tarih verdi bekledim sırf çıktığı için yazıyorum buraya ailemle ilgili bir sürü olayımı da bildi isimler vererek söyledi daha da inandım daha önce de evim cafedeymiş çok geleni vardı duymuştum ordan da denemenizi tavsiye ederim fiyatı bana uygun geldiKızlarr masal cafede ki sonere gittim denedim gerçekten çok memnun kaldım söyledikleri de yalan değildi herşeyimi bildi eski sevgilime kadar yani öyle söyleyebilirim şunu anladım ki çekemeyini çokmuş herkese tavsiye ederimmm çok şaşırtıyo sohbeti de iyi çok güzel enerji veriyooo
Canım gülayı bilmiyorum baktirmadim hic gidersen yorum at.veranin dualari iyi bazen dua verio cok tatli bi kiz ama sanirim benle enerjisi uyusmadi 3 arkadas gitmistik difer 2 memlun kaldi 3 gozde devrim var oda iyikızlar kum cafede gülaya baktıran var mı ?
kadının fotoğrafını görünce değişik bir enerji aldım.
3 göz deki vera mı kum cafe gülay mı ?
Canım gülayı bilmiyorum baktirmadim hic gidersen yorum at.veranin dualari iyi bazen dua verio cok tatli bi kiz ama sanirim benle enerjisi uyusmadi 3 arkadas gitmistik difer 2 memlun kaldi 3 gozde devrim var oda iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?