Ankara'daki Falcılar

Güzel fal bakan biri varsa yazabilirmi başka

Kızlarr masal cafede ki sonere gittim denedim gerçekten çok memnun kaldım söyledikleri de yalan değildi herşeyimi bildi eski sevgilime kadar yani öyle söyleyebilirim şunu anladım ki çekemeyini çokmuş herkese tavsiye ederimmm çok şaşırtıyo sohbeti de iyi çok güzel enerji veriyooo

SONER KADAR BAŞINA TAŞ DÜŞSÜN. BU KADAR ARSIZLIK DA OLMAZ ARTIK YA. O KİMMİŞ DE ONU ÇEKEMİYORMUŞUZ! SONER HOCAM,AYIPTIR AYIP!!! BU NE REKLAM SEVDASIYMIŞ, BİTMEDİ GİTTİ.

Merhaba :) ben de söylediği zamanlarda henüz çıkmadı. Acaba sizde zaman vermiş miydi?

Ya şöyle ki bana tarih değil de ay beriyor mesela temmuz ayında gittim bana sevgilimle ağustos ayında ayrılacağımızı söyledi, çıktı.
Lakin arkadaşlarım da gitti ağızlarını bile açmadılar herşeyini ortaya döktü arkadaşımın. Ve arkadaşıma baktığı fal da çıktı tek tek.

Sakarya da ezgi zade diye bi cafede ezgi adlı bir falci var ona fal baktırdınız mi hiç?
Çok iyi çok iyi diyorlar bana bildiğin o anki düşüncelerimi okudu geçmişi söyledi başka da bir şey söylemedi hatta birde hayatımı eleştirdi resmen ne hadisineyse. Baktıran varsa lütfen bana yazsın özelden burdan. Falcılara gitmem geçmişte bir kaç deneyimim olmuştu ama hiç çıkmadı o yuzden gitmezdim tobbeliydim bunu çok övdüler ama vasat bence. Bildiğin düşünceleri okuyup söyledi. Aynı birebir adı fal hiç bir emek yok.

Ben milaz cafe de nurlu han diye bir han da sinem hanıma gittim burda yazılanlar kadar var inkansız gelen bir olayımı anlattı ve tarih verdi bekledim sırf çıktığı için yazıyorum buraya ailemle ilgili bir sürü olayımı da bildi isimler vererek söyledi daha da inandım daha önce de evim cafedeymiş çok geleni vardı duymuştum ordan da denemenizi tavsiye ederim fiyatı bana uygun geldi

kızlar kum cafede gülaya baktıran var mı ?
kadının fotoğrafını görünce değişik bir enerji aldım.
3 göz deki vera mı kum cafe gülay mı ?

kızlar kum cafede gülaya baktıran var mı ?
kadının fotoğrafını görünce değişik bir enerji aldım.
3 göz deki vera mı kum cafe gülay mı ?
Canım gülayı bilmiyorum baktirmadim hic gidersen yorum at.veranin dualari iyi bazen dua verio cok tatli bi kiz ama sanirim benle enerjisi uyusmadi 3 arkadas gitmistik difer 2 memlun kaldi 3 gozde devrim var oda iyi

Canım gülayı bilmiyorum baktirmadim hic gidersen yorum at.veranin dualari iyi bazen dua verio cok tatli bi kiz ama sanirim benle enerjisi uyusmadi 3 arkadas gitmistik difer 2 memlun kaldi 3 gozde devrim var oda iyi

devrime geçen hafta baktırdım fincanı açmadan her şeyi bildi ama yine gitmek istiyorum.
veraya da dua için aslında itmek istiyorum

Kızlar bana şöyle düşünce okumayan adam gibi kalp gözüyle fal bakan biri lazim var mi öyle biri. Pozitif enerjili. Kendi hayatındaki olumsuzluklar fal baktığı kisiy e yansıtmayan biri.

Kızlar gittiginiz her falcıya caktirmadan sea kaydi alın daha sonra tekrar dinleye biliyorsunuz hem unutmamis oluyorsunuz hemde bunu bana bi falci dedi ama hangisiydi diye dusunmek zorunda kalmiyorsunuz ben öyle yapiyorum hemen ses kaydini acıyorum caktirmadan

Kızlar İrem'in katinasına baktıran var mı? Bi arkadaşım çok iyi dedi ama nedense aşk meşk olayına inancım kalmadığından baktırasım gelmiyor eğer iyiyse deneyebilirim ama

Kızlar turuncu cafe de ve evim cafe de fal baktırmayın hepsi atıyo tutuyo söylediklerinin hepsi yalan boşuna param gitti çok pişmanım sizde pişman olmayın diye yazmak istedim yanında çalışanlarından başka falcıya tahammülü yok sürekli kendi reklamlarını yapıyolar farklı hesaplardan bu kadarı da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…