bana önerdiğin ismin telini verirmisin eskişehirdeyimBnm var önerebileceğim
Kim acaba banada söyler mısınız?Cdden bu kadın ii mi ya ne kadara bakıyor ki
doğru valla.keşke hem ucuz hemde bilen birileri olsa.yani surekli ayni isimler donuyor diye yorum yapilmista napalim piyasada mukemmel falcilar varda bizmi sakliyoruz ortada olan falcilar belli aralarindan en iyilerini secip onlara yogunlasiyoruz yeni falci bende isterim ama agzini 200 tl gibi bi rakamdan acmayan
istersen eskişehirdeki remziye ablayı dene telini vereyimParasından değil ya dandikleresürekli 30/50 vereceğime tek sefer 100 yada200 vereyim hakkını versin falın sallamasyon bakmasın
ben eskişehirdeyim benimde burada baktırdığım remziye abla var iyidir. ama arkadaş gibi olduğumuzdan duygusal olarakmı yaklaştığını bilemediğim için başka birini arıyorum. yardım edermisiniz lütfennn
Telefondan bakıyor mu bakıyorsa ne kadara bakiyor acabaistersen eskişehirdeki remziye ablayı dene telini vereyim
bakar bence. fiatı 50 tl idiTelefondan bakıyor mu bakıyorsa ne kadara bakiyor acaba
Numarasını verirseniz teşekkür ederimbakar bence. fiatı 50 tl idi
kimmmmmm aceba nerde öğreneebilirmiyizz?Bnm var önerebileceğim
Alevkimmmmmm aceba nerde öğreneebilirmiyizz?
Tuğçe herşeyi sallıyor sakın gitme ben tarot ve kahve batırmıştım. Hiç bir şeyi bilemez mi bir insan paran boşa giderMerhaba kızlar forumda geçmişte yazılanların hepsini okumak haliyle çok zaman alıyor bir kismini okuyabiliyorum. Onceden burada konu etmistik niye tekrar soruyorsunuz demeyin lütfen kimsenin reklamını yapacak durumda değilim yardımcı olmak isteyen arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim
Bir dönem astrobloom özge ve kendi yerini açan Tuğçe varmış memnun olanlar var mı?
cnm bence ne sevdaya git boş yere nede tuğçeye tuğçenin falı genelde çıkmaz. sevda baktığı zaman ben çok etkilenmiştim. o dönem çılgınlar gibi aşık olduğum bir adam vardı. beni iyi kafaladı bir dönem. ama dediklerinin hiçbiri gerçek olmadı.acayip senaryo yazar.bence evimdeki sıradan ucuz falcılara git bunlardan iyi.Teşekkür ederim geçen Evim cafeye gittiğimde medyum Sevda yi bekleyen bir bayanla konuştum ben arada Tuğçe ye de gidiyorum dedi fal frekans işi mi anlamadım doğrusu kimisi memnun kalıyor kimisi hiç beğenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?