Ankara'daki Falcılar

Ben bugün evim cafedeki özge’ye baktırdım. Fena degil gibiydi ya. Kahve + bi kaç tarot kartı açtı. 25 tl. Dediklerinin çoğu kafamda tuttuğum şüphelerimdi zaten. Yol gösterici oldu açıkcası. Harf verdi tuttu. İlgili kişi hakkında saydığı bilgiler tuttu. Ama biraz da konuşma içinden bilgi cekiyor ama hepsi yapıyor onu. Gelecek ile ilgili dediklerini beklemek lazım. Asla olmayacak seyler söylemedi. Tüm dedikleri akla uygun şeylerdi. En yakın haziran icin bir şey dedi. Olursa haber veririm.

Biz bi arkadasmla kum kafeye gittik oda yemek yeyip oturalm die kahwe çay içelim die oturdk yedik içtk snra fal bakıomus orfa bi bayan benim arkadasm cok ısrar etti sen sewiosun gt baktr die hayır dememe ragmen kıramadm onu kadın 30tl bakıo ama 3lira vermem tam bir fiyaskoyu bana zırhlı kurşun döktr bn döküm dedi hatta 500tl normalde bana aksam die 150 indi dedm saol ii aksamlar oralarda fiyasko

Yok art
Yok artık .insanların zayıf anlarından nasılda faydalanıyorlar.Allah bunların eline düşürmesin.falı eylence yada akıl danışmadan farklı algılamamak lazım galiba.

ilk fal icin cok basarili ozellikle iskambilde 30 tl cok sık gitme yoruma dayalı oluyor anda da oldukca memlunum iremde anda iyidir

kizlar evim cafedeki ozge iskambilde iyidir kahvede iyi degil ya tarot ya iskambil baktirin bide surekli gitmeyin cok gidince her kelimesi artik bazi seyler duzelecek duzene girecek oluyor an konusunda sevdim ozge ve iremdir karsindaki adamin beynini okumak istedimde onlara giderim

ilk fal icin cok basarili ozellikle iskambilde 30 tl cok sık gitme yoruma dayalı oluyor anda da oldukca memlunum iremde anda iyidir

iskambil baktırayım o zaman değişikmiş hem. buraya yazarım baktırdıktan sonra :)

ireme baktırdım anda iyiydi ama kişiyle alakalı söylediklerinin doğru olup olmadığını bilemiyorum tabii.

Merhaba kızlar dün Sıla ya fal baktırdım fena değildi bazı detayları bildi gelecekle ilgili dedigi 2 aylık bir süre var
Bir de orada Sıla yı beklerken bir bayanla sohbet ettik Sıla 'nın ilk falının çok iyi olduğunu söyledi kendisi 3 yıldır geliyormuş artık beni bilemiyor dedi orada fal bakan bir bayan daha var Sıla 'nın kardeşi değil kut saçlı adını hatırlayamadim.Konustugum bayan onu bekliyordu dediğini yaşadım çok şaşırdım dedi o yüzden tekrar geldim dedi. Bu hafta içi o bayana gitmeyi düşünüyorum bilen, baktiran var mı?

Sıla nerede ve ne kadara bakıyor?

ay canim asla sakin gitme o kadina evran mi ne degisik bi adi var esmer hafif toplu ani dahi bilemiyor daha oncede yazdim silanin yanindakine gitmeyin kardesi asuya gidilebilir karalamayi yalnis bilmiyorsam kizilayda bi sila bakio baska bakan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…