Ankara'daki Falcılar

Karsi tarafin fotosuna falan bakarak yorum yapiyonwe basarili diyosun demi ? Ona gore gidelım canım benim:)

ay canim asla sakin gitme o kadina evran mi ne degisik bi adi var esmer hafif toplu ani dahi bilemiyor daha oncede yazdim silanin yanindakine gitmeyin kardesi asuya gidilebilir karalamayi yalnis bilmiyorsam kizilayda bi sila bakio baska bakan yok
Evet şimdi hatırladım ismi Evren di konuştuğum bayan memnun kalmış dediklerini yaşamış şaşırdım dedi bana sen şimdi sen böyle deyince ikilendim Özge
Sıla da bana söyledi karalama falini benden başka kimse bakmiyor ve çok gerçekçi dedi kendine çok güveniyor etkilendim aslında yakın gelecekle ilgili bir şey demedi 2 ay ve 1.5 yıl beklemem lazım yaşananları da bildi. Kardeşi nasıl bakıyor ki

fotografa bakmasins gerek yok kuzum ikiside iyi beyin okuo benim sevgilimi benden iyi tarif etmisti valla aklimdan gecirmistim beni bununlami aldatti ki diye o kadar basariliydi bende ama cok gitmeyin bilmiyor bunu hep diyorum ilk fali iyi

yok
yok kuzum kesinlikle gitme asla gitme ben bi falciya asla demem cok nadirdir bunu kullandigim..karalama falini evet dogru diyor siladan baska piyasada bakan yok suan kardesi bi ara baska cafelerde ben silayim diye calisti zaten tanimayanlara oyle kandirdi sude olmasi lazim yalnis hatirlamiyorsam ama kiyas yaparsam sıla daha iyi tabiki an konusunda da basarili

sevgili arkadaşlar yine sıla yine zehra hadi sılanın insanlığı var bari zehrada o da yok. burada defalarca insanlar anlattılar ama nafile.sıla bazı kişilerde çıkıyordu ama dikkat beyin okur.bir ara bende ona giderdim. çıkmayınca vazgeçtim.en azından insanı demoralize etmez . kardeşi asu da iyi biridir. ama o da fal olarak boş.
bakıyorumda hep aynı isimler dönüp duruyor.ankaraya ithal falcı lazım galiba

Peki sizin yakın tarihi bilen onerebileceginiz var mı?

ebru alev var aslında ama çok pahallı.200 300 tl gibi.eğer çok değil dersen denenebilir.onun falları çıkıyor.ama uzun vadede.

Özgeyi beğenmiyor musunuz çıkmıyor mu dedikleri ben gittim iyi gibiydi
bence özge durum analizlerinde iyi ama çokta beklenti yapmamak lazım.yinede şu an piyasadaki falcılardan belki biraz daha iyi .pahallı da değil.en azından acil durumlarda kriz anlarında iyi.

Evet hep ayni isimler dönüyor... bir iki farklı isim geçtiği anda da Sıla ve Zehra adi hemen gundeme düşüyor tesadüf

Evet hep ayni isimler dönüyor... bir iki farklı isim geçtiği anda da Sıla ve Zehra adi hemen gundeme düşüyor tesadüf
sılanın dört kızı var. zehranın da iki vede hepsi internet başında oluca...................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…