kizlar evim cafedeki ozge iskambilde iyidir kahvede iyi degil ya tarot ya iskambil baktirin bide surekli gitmeyin cok gidince her kelimesi artik bazi seyler duzelecek duzene girecek oluyor an konusunda sevdim ozge ve iremdir karsindaki adamin beynini okumak istedimde onlara giderim
Evet şimdi hatırladım ismi Evren di konuştuğum bayan memnun kalmış dediklerini yaşamış şaşırdım dedi bana sen şimdi sen böyle deyince ikilendim Özgeay canim asla sakin gitme o kadina evran mi ne degisik bi adi var esmer hafif toplu ani dahi bilemiyor daha oncede yazdim silanin yanindakine gitmeyin kardesi asuya gidilebilir karalamayi yalnis bilmiyorsam kizilayda bi sila bakio baska bakan yok
yok kuzum kesinlikle gitme asla gitme ben bi falciya asla demem cok nadirdir bunu kullandigim..karalama falini evet dogru diyor siladan baska piyasada bakan yok suan kardesi bi ara baska cafelerde ben silayim diye calisti zaten tanimayanlara oyle kandirdi sude olmasi lazim yalnis hatirlamiyorsam ama kiyas yaparsam sıla daha iyi tabiki an konusunda da basariliEvet şimdi hatırladım ismi Evren di konuştuğum bayan memnun kalmış dediklerini yaşamış şaşırdım dedi bana sen şimdi sen böyle deyince ikilendim Özge
Sıla da bana söyledi karalama falini benden başka kimse bakmiyor ve çok gerçekçi dedi kendine çok güveniyor etkilendim aslında yakın gelecekle ilgili bir şey demedi 2 ay ve 1.5 yıl beklemem lazım yaşananları da bildi. Kardeşi nasıl bakıyor ki
Peki sizin yakın tarihi bilen onerebileceginiz var mı?sevgili arkadaşlar yine sıla yine zehra hadi sılanın insanlığı var bari zehrada o da yok. burada defalarca insanlar anlattılar ama nafile.sıla bazı kişilerde çıkıyordu ama dikkat beyin okur.bir ara bende ona giderdim. çıkmayınca vazgeçtim.en azından insanı demoralize etmez . kardeşi asu da iyi biridir. ama o da fal olarak boş.
bakıyorumda hep aynı isimler dönüp duruyor.ankaraya ithal falcı lazım galiba
cnm hep aynı isimler özge gibi .bir ara ben kibele sibele gidiyordum oda pek başarılı olamadı. yani yok diyebilirim.Peki sizin yakın tarihi bilen onerebileceginiz var mı?
Pahalıymış belki ilerde denerim teşekkürler canimebru alev var aslında ama çok pahallı.200 300 tl gibi.eğer çok değil dersen denenebilir.onun falları çıkıyor.ama uzun vadede.
rica ederim. bende bu sebepten uzun zamandır gidemiyorum.Pahalıymış belki ilerde denerim teşekkürler canim
Özgeyi beğenmiyor musunuz çıkmıyor mu dedikleri ben gittim iyi gibiydicnm hep aynı isimler özge gibi .bir ara ben kibele sibele gidiyordum oda pek başarılı olamadı. yani yok diyebilirim.
bence özge durum analizlerinde iyi ama çokta beklenti yapmamak lazım.yinede şu an piyasadaki falcılardan belki biraz daha iyi .pahallı da değil.en azından acil durumlarda kriz anlarında iyi.Özgeyi beğenmiyor musunuz çıkmıyor mu dedikleri ben gittim iyi gibiydi
Bnm var önerebileceğimPeki sizin yakın tarihi bilen onerebileceginiz var mı?
Cdden bu kadın ii mi ya ne kadara bakıyor kiebru alev var aslında ama çok pahallı.200 300 tl gibi.eğer çok değil dersen denenebilir.onun falları çıkıyor.ama uzun vadede.
Pardon yani ne falı bakıyo diye sorcaktım bi de nerde bakıyo pahalıymışCdden bu kadın ii mi ya ne kadara bakıyor ki
Evet hep ayni isimler dönüyor... bir iki farklı isim geçtiği anda da Sıla ve Zehra adi hemen gundeme düşüyor tesadüfsevgili arkadaşlar yine sıla yine zehra hadi sılanın insanlığı var bari zehrada o da yok. burada defalarca insanlar anlattılar ama nafile.sıla bazı kişilerde çıkıyordu ama dikkat beyin okur.bir ara bende ona giderdim. çıkmayınca vazgeçtim.en azından insanı demoralize etmez . kardeşi asu da iyi biridir. ama o da fal olarak boş.
bakıyorumda hep aynı isimler dönüp duruyor.ankaraya ithal falcı lazım galiba
sılanın dört kızı var. zehranın da iki vede hepsi internet başında oluca...................................Evet hep ayni isimler dönüyor... bir iki farklı isim geçtiği anda da Sıla ve Zehra adi hemen gundeme düşüyor tesadüf
cnm en son yenişehir sosyete pazarının orada imiş.googla adını yaz teli çıkıyor da çok pahallı.Pardon yani ne falı bakıyo diye sorcaktım bi de nerde bakıyo pahalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?