cnm bu alev nerede bakıyor?kaça bakıyor?bir de detaylı bilgi alabilir miyiz?
İskendurında cnm tlfnda bakıyo enerjisi iidr bn memnunum yani. Burdan bi kaç kişi de baktırdı onlarDa yazarsa fikrini daha detaylı bilgi edinmiş olursncnm bu alev nerede bakıyor?kaça bakıyor?bir de detaylı bilgi alabilir miyiz?
Bi arkadaz nafize die birinden bahsetti baktırmadım ama ii diyor bn merak ediorm baktıracağımda o kişiye baktıracağım açıkçasıcnm bu alev nerede bakıyor?kaça bakıyor?bir de detaylı bilgi alabilir miyiz?
Alev çok kötü. Aman sakın baktırmayın.
Sana hiç çıkmadı mı cidden bu iskendurundaki miAlev çok kötü. Aman sakın baktırmayın.
Sana hiç çıkmadı mı cidden bu iskendurundaki mi
İnternet falcılarından bile çok daha kötü. Alev'i asla tavsiye etmem. Saçma sapan bir fal. Baktığı daha çok gazetelerdeki astrolojik yorumlara benziyor. Yani herkese hitap edebilecek ifadeler.
Bence sen de artık Alev'i tavsiye etme. Bana da tavsiye etmiştin. Açıkcası böyle birini tavsiye ettiğin için sana da biraz kızdım.
çok iyi oldu cnm söylediğin.bu fal işi sanırım enerjiylede alakalı.böyle bile olsa tamamen birbirine zıt iki görüşün olmasıda soru işareti.ben artık birazda şöyle seçiyorum falcıları çıkanlar aşşağı yukarı herkeste çıkıyor yüzdesi farklı .bende %80 dir başkasında %50 ama çıkanın falı herkeste çıkıyor.İnternet falcılarından bile çok daha kötü. Alev'i asla tavsiye etmem. Saçma sapan bir fal. Baktığı daha çok gazetelerdeki astrolojik yorumlara benziyor. Yani herkese hitap edebilecek ifadeler.
Bence sen de artık Alev'i tavsiye etme. Bana da tavsiye etmiştin. Açıkcası böyle birini tavsiye ettiğin için sana da biraz kızdım.
Burda baktırıp memnun olan da var olmayanda bence biraz enerji işi. Ben evim kafe özgeye baktırdım hiç brğenmedim patladı yani eğer kıyaslıycak olursam alev çok çok daha iyiçok iyi oldu cnm söylediğin.bu fal işi sanırım enerjiylede alakalı.böyle bile olsa tamamen birbirine zıt iki görüşün olmasıda soru işareti.ben artık birazda şöyle seçiyorum falcıları çıkanlar aşşağı yukarı herkeste çıkıyor yüzdesi farklı .bende %80 dir başkasında %50 ama çıkanın falı herkeste çıkıyor.
200 300 bakan mı alew dediniz :)
Hayır o değil200 300 bakan mı alew dediniz :)
yap valla.merakla bekliyoruz .hadi bakalım.bu sosyal medyada bi falciyi surekli ovuyorlar uygulam uzerinden bakiliyormus random mu neydi baktiran varmi varsa yorum atsin ilk siftahi yapiyim mi
bulursan haber ver.bende arıyorum. bütün kızlara haber saldım ama yok malesef.tabii eenerji işi dediniz doru .. asmalıkonak cafeye gittim bi adam bana sözde yıldızname baktı ama yine diorum sözdee hiç ya bi noktasımı tutmaz tutmadıı işteeverdim para boşa gitti faladdin bile daha ii atıoowalla diecek söz bulamadm reklam on numara ama icraat yok.. o yuzden geleceği zaten sadece ALLAH bilir ama bazen beni tanımayan biriyle sohbete ihtiyaç duyuyorum o yuzden gidiorm bazen cııo cıkmıo işte suan cıkan birine ihtiyaacım wardı ?
Enerjisi mükemmel ben ilk defa denedim. Çok memnun kaldim. Fal baktiktan sonra bile sizi birakmiyor her sorunuzu cevapliyor@working19 B butterfly29_gmzckl daha adını unuttuğum kullanıcılar baktırdı ve memnun kaldı bu tamamen enerji işi cnm boşuna kuzuosn yani bana B benpapatya
özge anda başarılıdır. hadi bakalım. çıkarsa bizi haberdar et.gelecekle ilgili bende özge patlamıştı ama anda iyi.hele irem hepten sallama.kızlar gidicem gidicem dedim özgeye gittim yazayı bari buraya.
daha önce sizin tavsiyenizle ireme gitmiştim ve iremle özge tamamen birbirinden farklı şeyler söylediler. bence doğru söyleyen özge olayları anlatamadığım için havada kalıyor olabilir ama iremin söylediği gibi olsa şu an çok farklı şeyler olurdune yalan söyliyim o dönem ireme güvenip biraz ümitlenmiştim ama benim salaklığım yapacak bir şey yok. özgenin de falıyla kafamda netleşti her yerden sildim konuyu kapattım zira artık bir daha asla adını bile anacağımı sanmadığım hayatımın aşkının geri döneceğini söyledi özge çok şaşırdım çünkü falda onunla ilgili bir şey duymayı beklemiyordum dediğim gibi tamamen aklımdan ve hayatımdan çıkarmıştım onu. üstelilk tarih falan verdi bakalım iki ay içinde tarihler çıkıp çıkmadığını buradan güncellerim ama onunla alakalı ve aramızda en son olanlarla alakalı çok spesifik şeyleri bildi ne yalan söyliyim biraz etkilendim. onun hayatıyla ilgili özellikle çok nokta atışı tespitlerde bulundu. söyledikleri çok doğruydu yani.
iskambil baktırdım bu arada özgeye 35 olmuş ama değdi tavsiye ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?