Ne kadaraa bakıyoNe zamandır yazamıyordum falla ilgili. Daha önce söylemiştim yurdagül diye bi falcıya gidiyordum memnundum. Son gittiğimde bi süre izinli olacağını söyleyip bana gözde diye bi falcıyı övdüler yeni geldi diye denemek istedim moralimi düzeştti açıkçası ve anı bilmekte çok başarılı 1 hafta oldu tanışacaksın dediği kişiyle tanıştım diğer söyledikleri için bekliyorum bakalım. Hem falı güzeldi hem de diğerleri gibi ağzını 100 200den açıp işlem yapalım kurşun dökelim gibi şeyler söylemedi. Dedikleri çıktıkça yazarım buradan.
Bende gittim 40lirayami ne bakiodu sanrm arafti die hatrliorm gittim. Inanilmaz salliyoo hic memnun kalmadm klasiksel yaklaasioArkadaşlar bu Turuncu da Araf varmış bir arkadaşım çok memnun kalmış birisi de hiç memnun kalmamış.Bu Arafa giden var mı aranızda ?Forumda arattım ama doğru düzgün yorum yok ...Giden var mı ?
Ne zamandır yazamıyordum falla ilgili. Daha önce söylemiştim yurdagül diye bi falcıya gidiyordum memnundum. Son gittiğimde bi süre izinli olacağını söyleyip bana gözde diye bi falcıyı övdüler yeni geldi diye denemek istedim moralimi düzeştti açıkçası ve anı bilmekte çok başarılı 1 hafta oldu tanışacaksın dediği kişiyle tanıştım diğer söyledikleri için bekliyorum bakalım. Hem falı güzeldi hem de diğerleri gibi ağzını 100 200den açıp işlem yapalım kurşun dökelim gibi şeyler söylemedi. Dedikleri çıktıkça yazarım buradan.
Cnm zarife fena degildir ama cok beklenti yapma sıradan bir falcı Veranın iyi olduğunu duydum3.göze geldim yeni bir falcı gelmiş zarife bilen duyan varmı kızlar iyimidir? yoksa veraya baktırayım boşa harcımıyım
Kahve mi 60 tl? Daha bir kaç ay önce 35 tl di :OVera 60 tl ye bakiyor.Cok tatli bi kiz ama dedikleri cikmiyor
Vera nerde ne kadar cnm3.göze geldim yeni bir falcı gelmiş zarife bilen duyan varmı kızlar iyimidir? yoksa veraya baktırayım boşa harcımıyım
Ben pars a baktırdım, tamamiyle atmasyon pembe tablo ..Turıncu kafede parsa ve peri diye biri varmış baktıran var mı ? Yada duyan?
Ben gittim bana söylediği hiç bişi çıkmadı..Evim cafe Meryem'e giden var mı? İyi midir,para boşa gider mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?