Ankara'daki Falcılar

Ne kadaraa bakıyo

Arkadaşlar bu Turuncu da Araf varmış bir arkadaşım çok memnun kalmış birisi de hiç memnun kalmamış.Bu Arafa giden var mı aranızda ?Forumda arattım ama doğru düzgün yorum yok ...Giden var mı ?
Bende gittim 40lirayami ne bakiodu sanrm arafti die hatrliorm gittim. Inanilmaz salliyoo hic memnun kalmadm klasiksel yaklaasio

3.göze geldim yeni bir falcı gelmiş zarife bilen duyan varmı kızlar iyimidir? yoksa veraya baktırayım boşa harcımıyım

3.göze geldim yeni bir falcı gelmiş zarife bilen duyan varmı kızlar iyimidir? yoksa veraya baktırayım boşa harcımıyım
Cnm zarife fena degildir ama cok beklenti yapma sıradan bir falcı Veranın iyi olduğunu duydum

Merhaba arkadaşlar bir tanıdığım Ezgicizade Ezgi adında bir bayana fal baktırmış ilk falindandan çok memnun kaldığını bir kaç dediğini yaşadığını söyledi 2 ncı dalından çok memnun kalmamış sıra çok vardı sanırım yorgundu dedi
Ezgi ye gidipte memnun olan var mı?

hangi cafeye gelio bilmiyorum ama meşrutiyet köprüsünün orda madonun karşısında 8.katta birine baktırmıs memnun kalınmıs arkadasımın akrabası :S

Ben ilk falıma evim kafe huriyeye baktırdım geçen sene. Enerjisi tutmuştu, beğenmiştim yani dedikleri tam olarak çıkmadı ama yine de iyiydi, pozitif hissettirmişti. Orda bi de meryem vardı, o da dedikleri çıkmaz falan ama pozitif hissettirir. Daha sonra limon bazarının üstünde bi falcı var kızlar, adını unuttum. Orda ahmet diye bi adam vardı. Dedikleri çıkmadı yani anı da bi tane şey bildi o kadar ama dua falan verirdi, enerjim onunla çok tutmadı doğrusu. 3. Göz fal evi devrim var. En çok beğendiğim devrim oldu, eski sevgilim ismini söyledi ben şok oldum, eski sevgilimle ilgili her şeyi bildi baya şey bildi ben baya beğendim devrimi. Gelecek için dedikleri olmadı ama anı baya iyi bilir. Arkadaşımla gitmiştik, bilmesi çok zor olan şeyleri pat diye söylüyor ikimiz de baya beğenmiştik devrimi. Daha sonra en son gülçe kafede bi kadına gittik arkadaşımla, adını hatırlamıyorum kadının ama köpeği falan vardı. Çok kötü bakıyo 5 dk zar zor baktı saçma sapan salladı bi şeyler, soru sordum cevap veremem bilmiyorum falan dedi. Fal ve falcılar enerji işidir, geleceği bilememeleri normal ama anı bilince bile insan çok şaşırıyo. Benim en beğendiğim devrim oldu İnşallah kendini bozmamıştır onunla enerjimiz çok tutmuştu. Evim kafe özgeyi de merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…