Cnm sakın o kadına gitme. bizim arkadaşlar gitti hem hicbir dediği çıkmaz birde millete atar gider yapıyormuş.boşuna gitme .ya geçengün birini duydum rengerenkte nihal varmış ona gitmeyi düsünüyorum.birde evimdekiler var .onlar bile zehraya göre cok iyi.Arkadaşlar merhaba ankaradayım bir süre zehraya baktırmayı düşünüyorum bir de kızılayda önerebileceğiniz bir yer var mı gitmek istiyorum
Cnm
Cnm sakın o kadına gitme. bizim arkadaşlar gitti hem hicbir dediği çıkmaz birde millete atar gider yapıyormuş.boşuna gitme .ya geçengün birini duydum rengerenkte nihal varmış ona gitmeyi düsünüyorum.birde evimdekiler var .onlar bile zehraya göre cok iyi.
cnm ben bu fal işlerine çok meraklı bir arkadaştan duydum. kendisi 8 aydır gidiyormuş. ben henüz gitmedim. zehra konusuna gelince umarım sana yine iyi bakar. ama ben hakkında uzun zamandır hiç iyi şeyler duymadım.bunun dışında da zaten ankarada kimse kalmadı gibi.neyse birilerini bulursak yazarız.Yani ben 1 yıl öncesine kadar baktırıyordum ve çok memnundum hiçte atar gider yaptığına şahit olmadım. Ben burda çok okumuştum zehrayı iyi ya da kötü ama kendim deneyimlemek istemiştim ve dediğim gibi çok memnundum bu gece tekrar baktıracağım aldım randevumu umarım formunu koruyordur. Ben bu gece gelişmeleri yazarım size :) kafe konusunda emin misiniz kafe falcılarına çok güvenemiyorum
cnm bu medyum nisana bende ulaşamadım. bulursan bizide haberdar et olur mu?Kızlar medyum nisana yıllar önce iki kere gittim.Dediklerinin büyük kısmı çıkıyor.Ama şimdi elimdeki iki numaradan da kendisine ulaşamıyorum.Yeni numarasını bilen var mı?
SElamcnm ben bu fal işlerine çok meraklı bir arkadaştan duydum. kendisi 8 aydır gidiyormuş. ben henüz gitmedim. zehra konusuna gelince umarım sana yine iyi bakar. ama ben hakkında uzun zamandır hiç iyi şeyler duymadım.bunun dışında da zaten ankarada kimse kalmadı gibi.neyse birilerini bulursak yazarız.
cnm bizimkiler onunla çok sorunlar yaşadı da ben oradan biliyorum. gerçi ankarada adam gibi biri yok .o da ayrı konu.tecrübelerini aktardığın içinde ayrıca teşekkür ederim.SElam
Zehra öyle atarlı giderli bir kadın değildir ,tersine samimi ve sıcak evinde de çok ilgilenir sorduğunuz sorulara da cevap verir ancak dedikleri çıkmaz maalesef ,daha önce yazmıştım bana ,ablama ve kuzenime hiçbir dediği çıkmadı hatta dediği olayların tersini yaşadık . O yüzden boşuna para vermeyin
Rengarenk teki falcıların hepsi boş ,inanın tüm samimiyetimle söylüyorum ,çok gittik bir ara oraya ,hepsini üst üste birkaç kere denedik ama inanın hiçbirinin hiçbir dediği çıkmadı orası da boş iş yani ,paranıza yazık olur
Evim kafedekileri 1000 kere yazdık zaten ,kesinlikle çıkmaz diye ,fiyat uygun olduğu için millet gidiyor .onlarda zeki zaten millet ucuz diye geliyor diye fiyat yükseltmiyorlar , onlar da biliyor çıkmadığını
Haber veririm tabi ama ümidim kalmadı artık baya uğraştm çünkü bulmak içinncnm bu medyum nisana bende ulaşamadım. bulursan bizide haberdar et olur mu?
cnm inşallah birimiz buluruz da herkes faydalanır.Haber veririm tabi ama ümidim kalmadı artık baya uğraştm çünkü bulmak içinn
Merhaba arkadaşlar bir tanıdığım Ezgicizade Ezgi adında bir bayana fal baktırmış ilk falindandan çok memnun kaldığını bir kaç dediğini yaşadığını söyledi 2 ncı dalından çok memnun kalmamış sıra çok vardı sanırım yorgundu dedi
Ezgi ye gidipte memnun olan var mı?
Arkadaşım eşiyle beraber oranın sahibi olduğunu söylemişti acaba yanlış mı biliyor bilemedim şimdi. Tel edin numarasının olduğunu sanmıyorum çünkü arada bir gidiyormuş yine de bir sorarımCanım merhaba. Ben Ezgi'ye kasım ayında gitmiştim. Baktırdığım zaman memnun kalmıştım, annemde memnun kaldı hatta.
Geçen günlerde bahsettiğin kafeye gittim ve 2 haftalık izne ayrıldı dediler. Dün aradığımda ise ayrıldığını öğrendimEğer arkadaşında numarası varsa öğrenip verebilir misin?
50 tl yeNe kadaraa bakıyo
Nurluhan işhanı hoşbeş kafe50 tl ye
Dün gittim gözdeye çok iyi kahve baktırdım daha önce söylediklerinin çogu çıktı ilgisi enerjisini çok beyeniyorum tavsiye ederim
Sakarya cad nurluhan iş hnı hoşbeş kafeÖnceki mesajları okuyamadım. Gözde'yi hiç duymamıştım. Yeri nerede acaba?
Gözde neye bakıyo kaç dk bakıyorSakarya cad nurluhan iş hnı hoşbeş kafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?