Ankara'daki Falcılar

Kızlar medyum nisana yıllar önce iki kere gittim.Dediklerinin büyük kısmı çıkıyor.Ama şimdi elimdeki iki numaradan da kendisine ulaşamıyorum.Yeni numarasını bilen var mı?

Arkadaşlar merhaba ankaradayım bir süre zehraya baktırmayı düşünüyorum bir de kızılayda önerebileceğiniz bir yer var mı gitmek istiyorum

Cnm
Arkadaşlar merhaba ankaradayım bir süre zehraya baktırmayı düşünüyorum bir de kızılayda önerebileceğiniz bir yer var mı gitmek istiyorum
Cnm sakın o kadına gitme. bizim arkadaşlar gitti hem hicbir dediği çıkmaz birde millete atar gider yapıyormuş.boşuna gitme .ya geçengün birini duydum rengerenkte nihal varmış ona gitmeyi düsünüyorum.birde evimdekiler var .onlar bile zehraya göre cok iyi.

Yani ben 1 yıl öncesine kadar baktırıyordum ve çok memnundum hiçte atar gider yaptığına şahit olmadım. Ben burda çok okumuştum zehrayı iyi ya da kötü ama kendim deneyimlemek istemiştim ve dediğim gibi çok memnundum bu gece tekrar baktıracağım aldım randevumu umarım formunu koruyordur. Ben bu gece gelişmeleri yazarım size :) kafe konusunda emin misiniz kafe falcılarına çok güvenemiyorum

cnm ben bu fal işlerine çok meraklı bir arkadaştan duydum. kendisi 8 aydır gidiyormuş. ben henüz gitmedim. zehra konusuna gelince umarım sana yine iyi bakar. ama ben hakkında uzun zamandır hiç iyi şeyler duymadım.bunun dışında da zaten ankarada kimse kalmadı gibi.neyse birilerini bulursak yazarız.

Kızlar medyum nisana yıllar önce iki kere gittim.Dediklerinin büyük kısmı çıkıyor.Ama şimdi elimdeki iki numaradan da kendisine ulaşamıyorum.Yeni numarasını bilen var mı?
cnm bu medyum nisana bende ulaşamadım. bulursan bizide haberdar et olur mu?

SElam
Zehra öyle atarlı giderli bir kadın değildir ,tersine samimi ve sıcak evinde de çok ilgilenir sorduğunuz sorulara da cevap verir ancak dedikleri çıkmaz maalesef ,daha önce yazmıştım bana ,ablama ve kuzenime hiçbir dediği çıkmadı hatta dediği olayların tersini yaşadık . O yüzden boşuna para vermeyin
Rengarenk teki falcıların hepsi boş ,inanın tüm samimiyetimle söylüyorum ,çok gittik bir ara oraya ,hepsini üst üste birkaç kere denedik ama inanın hiçbirinin hiçbir dediği çıkmadı orası da boş iş yani ,paranıza yazık olur
Evim kafedekileri 1000 kere yazdık zaten ,kesinlikle çıkmaz diye ,fiyat uygun olduğu için millet gidiyor .onlarda zeki zaten millet ucuz diye geliyor diye fiyat yükseltmiyorlar , onlar da biliyor çıkmadığını

cnm bizimkiler onunla çok sorunlar yaşadı da ben oradan biliyorum. gerçi ankarada adam gibi biri yok .o da ayrı konu.tecrübelerini aktardığın içinde ayrıca teşekkür ederim.

Canım merhaba. Ben Ezgi'ye kasım ayında gitmiştim. Baktırdığım zaman memnun kalmıştım, annemde memnun kaldı hatta.

Geçen günlerde bahsettiğin kafeye gittim ve 2 haftalık izne ayrıldı dediler. Dün aradığımda ise ayrıldığını öğrendim Eğer arkadaşında numarası varsa öğrenip verebilir misin?

kızlar merhaba ben de bu aralar pek iyi değilim hayatımda karar vermem gereken bikaç mevzu var ama karar veremiyorum fal baktırmak istiyorum ama nereye gideceğime kime baktıracağıma karar veremedim,bana da yardımcı olurmusunuz.önerebileceğiniz kim var lütfen yardımcı olun.

Arkadaşım eşiyle beraber oranın sahibi olduğunu söylemişti acaba yanlış mı biliyor bilemedim şimdi. Tel edin numarasının olduğunu sanmıyorum çünkü arada bir gidiyormuş yine de bir sorarım

bende dünden sonra ii deilim yine hüsran yine yıkıntı yine çöküklük ... ii atan bi falcı hoca ne lazımsa bulmak istiorumm artık anda başarılı olsun bilmem ne olsun artık bişe demiorum ya moral sıfır

Dün gittim gözdeye çok iyi kahve baktırdım daha önce söylediklerinin çogu çıktı ilgisi enerjisini çok beyeniyorum tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…