Kahve tarot baktırdım yarım saati geçti kahve 20 dakka falan sürdüGözde neye bakıyo kaç dk bakıyor
Bayağı beğendinz sanırım nokta atışı yapıomuKahve tarot baktırdım yarım saati geçti kahve 20 dakka falan sürdü
×Önceki mesajları okuyamadım. Gözde'yi hiç duymamıştım. Yeri nerede acaba?
Evet yapıyo uzun bakıyo sorularımı cevaplıyo tavsiye ederim gerçi sıra oluyo nekledim birazBayağı beğendinz sanırım nokta atışı yapıomu
canim o nurluhan is merkezidir nurluhaj cafe yok cunku sakaryada cicekcilerin biraz altinda buyuk bi koton magazasi var onun karsisinda nurluhan is merkezi var hosbes cafe o binada zaten kapinin onunde brosurculerini gorursunBu nurluhan cafe nerde aceba tam olarak ?? Bide pazarlari warniki gozde ? Yarin bi arkadasmla gitmek istioruzda ??? Cwpp werrsenz bilen arkadaslar cok sevinirizz
Gitme parana yazık çünkü. Bence çok kötüydüBu nurluhan cafe nerde aceba tam olarak ?? Bide pazarlari warniki gozde ? Yarin bi arkadasmla gitmek istioruzda ??? Cwpp werrsenz bilen arkadaslar cok sevinirizz
Gittim hiç beğenmedim nokta atışını geç yoruma dayalı saçma sapandı falcılıkla alakası yoktu.Evet yapıyo uzun bakıyo sorularımı cevaplıyo tavsiye ederim gerçi sıra oluyo nekledim biraz
arkadaslar gülay cafeyi duydum öle diosanız oraya bosa para wermeyim gülay cafe falcı gülaya gideyim giden warsa sesimi duyan varsa ne diosunuz
Eskişehirde remziye var iidr yada alev ikisiO zaman anda basarili ask acisina ii gelen birini onerinnn milleettt :) lutfeenn
Cnm bu mehtap kilolu orts yaslı mı?öyle ise ona ben baktırmısti bir ara baska yere gitmisti oysa bende hemen giderim.dedikleri çıkıyor.Öneriler üzerine kızılayda asmalı konak diye bir kafe varmış fal kafe karanfil 2.'de.
Gittim mehtap diye bir kadına su falı baktırdım. 2 falcı vardı sanırım diğerinin adını hatırlayamadım şuan ikisinede baktırdım.
Diğeride iyiydi lakin mehtabı ben beğendim fiyatına göre çok sağlam fal baktı.
Aranızda gidip fal baktıran oldu mu o kafede?
Ne kadara baktırdın acaba?Öneriler üzerine kızılayda asmalı konak diye bir kafe varmış fal kafe karanfil 2.'de.
Gittim mehtap diye bir kadına su falı baktırdım. 2 falcı vardı sanırım diğerinin adını hatırlayamadım şuan ikisinede baktırdım.
Öneriler üzerine kızılayda asmalı konak diye bir kafe varmış fal kafe karanfil 2.'de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?