Ankara'daki Falcılar

Arkadaşlarvyrni biri olarak ben Kum cafete gittim fiyatıdabuygun 20 tl lale diye bi bayan var. Bana çok iyi geldi. D

Yenimi baktirdin sen ? Neye bakio kum kafe isim tarihmi werio nekadar sure bakio neye bakio??

Bu nurluhan cafe nerde aceba tam olarak ?? Bide pazarlari warniki gozde ? Yarin bi arkadasmla gitmek istioruzda ??? Cwpp werrsenz bilen arkadaslar cok sevinirizz

Bu nurluhan cafe nerde aceba tam olarak ?? Bide pazarlari warniki gozde ? Yarin bi arkadasmla gitmek istioruzda ??? Cwpp werrsenz bilen arkadaslar cok sevinirizz
canim o nurluhan is merkezidir nurluhaj cafe yok cunku sakaryada cicekcilerin biraz altinda buyuk bi koton magazasi var onun karsisinda nurluhan is merkezi var hosbes cafe o binada zaten kapinin onunde brosurculerini gorursun

arkadaslar gülay cafeyi duydum öle diosanız oraya bosa para wermeyim gülay cafe falcı gülaya gideyim giden warsa sesimi duyan varsa ne diosunuz

Öneriler üzerine kızılayda asmalı konak diye bir kafe varmış fal kafe karanfil 2.'de.
Gittim mehtap diye bir kadına su falı baktırdım. 2 falcı vardı sanırım diğerinin adını hatırlayamadım şuan ikisinede baktırdım.
Diğeride iyiydi lakin mehtabı ben beğendim fiyatına göre çok sağlam fal baktı.
Aranızda gidip fal baktıran oldu mu o kafede?

Cnm bu mehtap kilolu orts yaslı mı?öyle ise ona ben baktırmısti bir ara baska yere gitmisti oysa bende hemen giderim.dedikleri çıkıyor.

Ne kadara baktırdın acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…