- 25 Eylül 2017
- 39
- 19
- 38
- 31
Asmalı Konak’a geri mi dönmüş o kadın. Nedense herkes beğeniyor onu bir tek ben mi beğenmiyorum? Ben fal baktırdığımda genellikle ağzımı açmam çünkü falcılar ipucu alır öyle hareket eder. Mehtap abla bana baktığında “kız sen de bişey demiyorsun hiç azcık bişey de “ dediğinde ben anladım ipucundan yürüdüğünü. Kağıtlara bir sürü şeyler yazdırıyor, takip ettim hiç biri de çıkmadı.
hahaha hoş geldiniz mehtap hanım. sahte hesapla kendinizi övdüğünüz zaten belliydi de son potu kırıp asmalı konaktayım demeseniz iyiydivalla ben mehtap hanıma kehanet falı baktırdım ve böyle bişey görmedim kadın tam 12 den vuruyor ben üzerine tanımıyorum artık Asmalı Konaktayım
hahaha hoş geldiniz mehtap hanım. sahte hesapla kendinizi övdüğünüz zaten belliydi de son potu kırıp asmalı konaktayım demeseniz iyiydi
Olmaz dediğin şeyler mi çıktı canım? Sen baktırdığında neredeydi birde?ankara da rukiye hanım. ben gideli 1 seneyi geçti. şimdi nerdedir bilmem. çok kısa bakmıştı. 5 dk anca sürdü ama dedikleri çıktı.
Cnm sewgilin dönmüş niye fal arayışı içindesin ki döndürdüm falan deyip sevgilimi müşteri toplamaya mı çalışıyorsun insanların dikkatini çekip yönlendireyim diye?? Zehrabilöembişi 34 kullanıcı adlı kişi vardı eminim o sensinhahaha hoş geldiniz mehtap hanım. sahte hesapla kendinizi övdüğünüz zaten belliydi de son potu kırıp asmalı konaktayım demeseniz iyiydi
Zehrayıldız34 o da falcı arayışındayıp deyip sewgilimi döndürdüm acaba günah mı işledim diye burda yazıp dolandıran hesap Z zehrayildiz34 bu kişi eminim yine sizsiniz. Ben büyü ile sewgilimi döndürdüm deyip müşteri kapıp dolandırıyosunuz A Aysebilge34Cnm sewgilin dönmüş niye fal arayışı içindesin ki döndürdüm falan deyip sevgilimi müşteri toplamaya mı çalışıyorsun insanların dikkatini çekip yönlendireyim diye?? Zehrabilöembişi 34 kullanıcı adlı kişi vardı eminim o sensin
Kuzu sen ankarada miydin :)Olmaz dediğin şeyler mi çıktı canım? Sen baktırdığında neredeydi birde?
melci isimli üye açık açık kendini reklamını yapana kadar bana hiçbir şey demedin. onun yalanını ortaya çıkarınca bana saldırdın demek ki ikiniz aynı kişisiniz ya da aynı yere hizmet ediyorsunuz. iftira atacaksan bile biraz daha zekice at. zamanlamayı ayarla. yazık komik duruma düşüyorsun:)
Hoşbeşte gözdeye gittim tavsiye üzerine verdiğim paraya acıdımBende hosbes yurdagule gittim gecen söylediklerinin tam tersini soyledi.sanki baska birine baktirmisim gibi .iki falı birbiriyle cok alakasizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?