Ankara'daki Falcılar

arkadaşlar siz siz olun hiçbir falcıya 400 450 tl gibi rakamlar vermeyin. inanın çoğu boş. ya bu işler ne kolay artık millet bir ay çalışıp 1000 tl alıyor. şu falcılara bak.

arkadaşlar siz siz olun hiçbir falcıya 400 450 tl gibi rakamlar vermeyin. inanın çoğu boş. ya bu işler ne kolay artık millet bir ay çalışıp 1000 tl alıyor. şu falcılara bak.
bebegim gerckten cok iyi olsa ama cok iyi bi dusunurum veriyim mi diye cunku zaten ona 30 buna 50 buluyor o parayi parca parca ciktigi icin anlamiyoruz ama 400 tlye ben hocaya giderim falciya degil yani

400 tl'yi falcıya vermek yerine ihtiyacı olan birine veririm. Hem birini sevindiririm hem de yapılan iyilikle işlerim rast gider :)

Kızlar ben geçen gün esatta hatta youtube da videoları da var iknur hanıma tarot baktırdım güzel baktı 1 saat sürdü seansı mantıklı.. Anda iyiydi ..bazı söyledikleri için vakit var.. Tavsiye ederim..

Birde sahra hanıma baktırdım telefonda, onun da youtube da videoları var, çok profesyonel, kıytırık tarotçu değil, alanında uzman... o da çok iyiydi, onu da tavsiye ederim. Anda var olan herşeyi bildi.. Gelecek için beklicez..

Bence bu tür paralar vermek çok yanlış ,Bahçeli’de ki medyum süheylayı hepimiz okuduk gazetelerden , kadının tüm yaptıkları ortaya çıktı millet 400 vermiş 500 vermiş ,tüm Türkiye de ona bu parayı Verenleri suçlu buldu ve güldü .hepimiz biliyoruz uzak geleceği kimse bilemez ,hepimiz falcılara gidiyoruz ama biraz da eğlencesine lütfen bu tür kişilere gitmeyelim ve bu paraları vermeyelim ,falcı olayı da çığrından çıkmış gibi gözüküyor ...eğlencesine gidin kızlar ya , hiçbirşey ummayın ve beklentiye girmeyin , hepimiz gittik biliyoruz ,sonu hüsran ...

İşte bu yüzden yazmak konusunda kararsızım yazmıştım en başta. Ben 400₺’ya baktırmadım kızlar bunun bir altını çizeyim ama kadının normal seansı bu fiyat.
Telefonda önce bilgi almak için aradım ben. Nazik, tatlı bir kadındı doğum bilgimi aldı sadece birde anne adımı. Bu bilgilerden dayanarak yıldızname baktığını düşünüyorum. Ertesi güne randevulaştık kendisiyle

An ve geçmiş aracılarla olduğu için çok iyiydi. Kız kardeşimin o dönem diş ağrısı vardı ailede diş sorunu olan kim diye kendi sordu.
Medyum Süheyla ile kıyaslanılmış bence alakası yok ben randevu alırken kendi dedi ben medyum, büyücü değilim ben dualarla, rahmani şeylerle uğraşıyorum böyle bir talebin varsa baştan anlaşalım dedi. Ve bana sadece seansa başlamadan önce beş defa besmele çektirtti. Seans bittiğindede tavsiyem iki rekat şükür namazı kıl dedi. Şu işlemi yapayım, bu işlemi yapayım demedi

Ben sadece yazdım. 400₺ evet bir seferde çok aöa ben en az üç aydır online sitelerde 10, 20, 40₺ derken en az 300₺’lık faturalar ödeyerek fal baktırıyorum. Bu yüzden böyle kıyaslandığı zaman tek seferde 150₺ verdirip bana göre adam akıllı bir seans almak daha mantıklı oldu. Kadına birde ertesi gün bile yazdığımda geçde olsa cevap veriyor bu yanıda hoşuma gitti

canım peki sence ikisine birden baktıran biri olarak esattakimi daha ii yoksa sahra hanımmı telefondan bide ücretleri neydii ???

canım peki sence ikisine birden baktıran biri olarak esattakimi daha ii yoksa sahra hanımmı telefondan bide ücretleri neydii ???
ben sordum 100tl dedi. ama baktırmayacağım. sonuçta birilerinin falı çıksında bir bakalım.malum sütten ağzımız yandı birkere.......

ARKADAŞLAR BUGÜN AYRICA ÇOK BÜYÜK BİR TERBİYESİZLİK YAŞADIM. SİZLERE DE ANLATMAK İSTEDİM. ASMALIKONAK KAFEYİ ARADIM MEHTAP HANIM 9.30 A KADAR BURADA DEDİLER. BİZ DE İŞ ÇIKIŞI ARKADAŞLARLA GİTTİK .ORADAKİ KIZ MEHTAP HANIM BUGÜN HİÇ GELMEDİ DEDİLER. İNSANLARI BÖYLE TUZAĞA DÜŞÜRÜYÜRLAR. AYRICA BİZİ İSTEMEDİĞİMİZ HALDE KENAFİR GÖZLÜ SAÇMA SAPAN BİR KADINA YÖNLERDİRDİLER . BİZ KABUL ETMEYİNCE DE BOZULDULAR. BİLGİNİZE. HANİ FALLAR ZATEN DOĞRUDÜZGÜN ÇIKMAZ AMA BU KADARI DA SAYGISIZLIK. BİLGİNİZ OLSUN İSTEDİM. BİR İŞLETME BÖYLE ÇALIŞTIRILMAZ.

Bende ordan bi adama baktirmistim canim bnde hic memnun kalmsdim uydurmasyonun alasi orda..
ya var ya yiyen olursa mehtap diye başka bir kadını kakalıyorlar.ama çok ayıp.kendileri kaybeder.

Merhaba arkadaşlar Ankarada turuncu kafede Paysa diye bir kadin vardi yabancıydı. 10 liraya fal baktırmıştım biri hariç (daha söylediği tarih gelmedi) hepsini bildi. Şimdi tekrar gittim işten çıkardık dediler. Kadın mükemmel baktı yarim saatten fazla kahve+tarot+iskambil kağıtları+bilmediğim baska kağıt daha. Hemde kahveyle birlikte 10 liraya. Yerini bilen duyan varsa mutlaka benimle paylaşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…