bebegim gerckten cok iyi olsa ama cok iyi bi dusunurum veriyim mi diye cunku zaten ona 30 buna 50 buluyor o parayi parca parca ciktigi icin anlamiyoruz ama 400 tlye ben hocaya giderim falciya degil yaniarkadaşlar siz siz olun hiçbir falcıya 400 450 tl gibi rakamlar vermeyin. inanın çoğu boş. ya bu işler ne kolay artık millet bir ay çalışıp 1000 tl alıyor. şu falcılara bak.
Bence bu tür paralar vermek çok yanlış ,Bahçeli’de ki medyum süheylayı hepimiz okuduk gazetelerden , kadının tüm yaptıkları ortaya çıktı millet 400 vermiş 500 vermiş ,tüm Türkiye de ona bu parayı Verenleri suçlu buldu ve güldü .hepimiz biliyoruz uzak geleceği kimse bilemez ,hepimiz falcılara gidiyoruz ama biraz da eğlencesine lütfen bu tür kişilere gitmeyelim ve bu paraları vermeyelim ,falcı olayı da çığrından çıkmış gibi gözüküyor ...eğlencesine gidin kızlar ya , hiçbirşey ummayın ve beklentiye girmeyin , hepimiz gittik biliyoruz ,sonu hüsran ...Canım üç harfliler aracılığıyla yapıyor. 400₺ fiyatı o yüzden tuzlu dedim. Anda çok çok iyiydi. Kız kardeşimin diş ağrısına kadar bildi. Diğer dedikleri için vakit var ama o yüzden bilemiyorum. Bana tanıdık vasıtasıyla indirim yaptı o yüzden baktırdım ben
Yeri nerede tam olarak acabaKızlar ben geçen gün esatta hatta youtube da videoları da var iknur hanıma tarot baktırdım güzel baktı 1 saat sürdü seansı mantıklı.. Anda iyiydi ..bazı söyledikleri için vakit var.. Tavsiye ederim..
Kızlar ben geçen gün esatta hatta youtube da videoları da var iknur hanıma tarot baktırdım güzel baktı 1 saat sürdü seansı mantıklı.. Anda iyiydi ..bazı söyledikleri için vakit var.. Tavsiye ederim..
ben sordum 100tl dedi. ama baktırmayacağım. sonuçta birilerinin falı çıksında bir bakalım.malum sütten ağzımız yandı birkere.......canım peki sence ikisine birden baktıran biri olarak esattakimi daha ii yoksa sahra hanımmı telefondan bide ücretleri neydii ???
ya var ya yiyen olursa mehtap diye başka bir kadını kakalıyorlar.ama çok ayıp.kendileri kaybeder.Bende ordan bi adama baktirmistim canim bnde hic memnun kalmsdim uydurmasyonun alasi orda..
Yaprak sokakta yeri ..Yeri nerede tam olarak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?