cnm ben gitmiştim. eski yorumlarımı oku. fena değil ama uzun vadede dedikleri çıkmadı.arkadaşlaar gülay cafeyi duydunuzmu hiç 1 tanede olsa yorum istiorumm nasıl ??
cnm bize acil ev alacaksınız demişti.tam tersi çok kredi borcumuz oldu. imkansız. (ablam evlendi)bir de benim beklediğim kişi için gelecek demişti. gelemiyor.taktiri sana bırakıyorum.yani gelcege dair hiç bişe bilmio diosun yani dedikleri cıkmıo sanırım
hiç sorma cnm. adam gibi biri yok.Anladm canim 5para etmeZms desene .kimi bulacass ask acisina bilemedim :s :s????
Kaan a gittiniz mi? Nasıldı ve yeri nerde tam olarak? Yani cafenin adı neKaan nerede? Bi de ben deneyeyim :) birazdan Kızılay'da olucam acil cevapp :)
Kaan a gittiniz mi? Nasıldı ve yeri nerde tam olarak? Yani cafenin adı ne
Tamam teşekkür ederim :)Beğenmedim ben. Arkadaş arasında muhabbet olsun diye bakılan fallar gibiydi. Özgürlük heykelinin yanındaki binada. Berrak apt. Kibele cafe idi galiba
oh ne güzel olmuş. darısı diğerlerinin başına.Medyum süheylaya sonunda devlet el attı. Baskın yedi ve içerde.. canı yanan dolandirilanlar şikayetçi oluyor bir bir.. Ankara emniyetine gidin görün. Show tv de cıktı dün .. Ankaranin yarısını dolandırmış karı
Özelden numara istedim dönüş yapmadin refikayi merak ettimFala inanma falsız kalm diyenlerden değilim. Aksine baya da yere baktırdım
#gülay dediğiniz kadın kesinlikle uydurmasyon atıyor kafadan
#sinemin yakın tarih için dediği henüz çıkmadı
#cilveli kafede bahar var o kadının dedikleri daha doğru çıktıgını diyebilirim a cok memnun kaldım. Süre falan yok ne zaman biterde sorun ozaman biter fal
#ege de bahar ile aynı şeyleri söyledi.
#eğer işlem yaptırmak istiyorsanız da 6.his cafe derim yasemin falı da çok iyi biraz daha pahalı tabiki...
#bide günaş abla vardı arkadaşım gitti fal bakılan yerde okadar hayvan nedir ya iğrenç kokuyor :))
NOT HEPSİNE ARKADAŞLA GİDİP BENDE BAKTIRAYIMDAN ÇIKTI DAYANAMADIM ÜYE OLDUM YAZDIM...
BEN NORMALDE MERSİNDEN REFİKA ABLAYA BAKTIRIYRUM TELEFONDAN OLMASINA RAĞMEN COK İYİ TUTTURYOT. İlk başta sana seni anlatıyor eger bilirse fala başlıyor...
kaç tl cnm.arkadaşlarr Yakin bir arkadasm dün masal cafede soner beye fal baktrdi we iyi oldnu soledi hislerinin o kahwe tarot we su falı baktırmıs banada suyu önerdisizle paylaşayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?