- 27 Eylül 2017
- 254
- 95
- 13
- 36
kaan kibele kafede kahve fali 50 tl 3 kere farkli zamanlarda baktirdim hic memlun kalmadim ama sohbeti iyi fali degilKaan a gittiniz mi? Nasıldı ve yeri nerde tam olarak? Yani cafenin adı ne
Baska memnun kalan kim... ben bilgi almak için aradigimda yaklaşımı uslubu o kadar kötüydü ki bedava baksa istenmeyecek derecedeSanırım ankarada kimse iyi değil artık... Ben de sadece baharı fena bulmadım. En iyisi refika.. Baktırıp memnun kalan biri daha cıktı hatta..
Burdan numarasını isteyen biri. Aynı zamanda kendi arkadaşlarımda cok memnun kaldı. En az 6-7 kişiye önerdim ilk defa bu yorumu aldım. Tabiki ilk basta ücretini isteyecek sonra bakcak. En azından fal bittikten sonra soru sormak için yazabiliyosun cevao verio. Süresi yok.Baska memnun kalan kim... ben bilgi almak için aradigimda yaklaşımı uslubu o kadar kötüydü ki bedava baksa istenmeyecek derecede
hayvan gibi kapmasinada gerek yok ama direkmen fiyat soyluyor belki yalnis numarayi aradim yani nebile arkadasimiza katiliyorum falina yorum yapmicam ama o nasil bi uslup yaBurdan numarasını isteyen biri. Aynı zamanda kendi arkadaşlarımda cok memnun kaldı. En az 6-7 kişiye önerdim ilk defa bu yorumu aldım. Tabiki ilk basta ücretini isteyecek sonra bakcak. En azından fal bittikten sonra soru sormak için yazabiliyosun cevao verio. Süresi yok.
soner daha once turuncudaydi hic begenmem hicte memlun kalmadim kahvesi 30 tlydi
hayir hemde hic begenmedim yani tuaja gibi gereksiz bi fal ve falcı daha once turuncudaydi o zmn daha iyiydi simdi iyice bozmus an konusunda bi kac nokta atisi oluyor sadece o kadarBeğenmedin mi gerçekten, söyledikleri çıkmadı mı? Başka birinden daha duydum bu adamı çünkü.
Aynen oyle... tabii ki parasız bakmayacak yada baştan da isteyebilir sorun o degil.. sorun uslubu yani simdi bak sonra yatirayim demisim gibi davrandi açar acmazhayvan gibi kapmasinada gerek yok ama direkmen fiyat soyluyor belki yalnis numarayi aradim yani nebile arkadasimiza katiliyorum falina yorum yapmicam ama o nasil bi uslup ya
Ben birini buldum ama çekiniyorum yazmaya buraya biraz tuzlu bir kadın çünkü
Ankara’da da ben telefonla baktırdım canım. 1 saat konuştuk bir şey aracılığıyla yapıyor seansı.kızzz yazsana nasıl kaç para nede ii tarihtemi resimdemi nerde adı ne:d ne cekınıon herkez yazıo fazla gelirse gidilmez sen yaz ama cekinme :d
Ankara’da da ben telefonla baktırdım canım. 1 saat konuştuk bir şey aracılığıyla yapıyor seansı.
Canım üç harfliler aracılığıyla yapıyor. 400₺ fiyatı o yüzden tuzlu dedim. Anda çok çok iyiydi. Kız kardeşimin diş ağrısına kadar bildi. Diğer dedikleri için vakit var ama o yüzden bilemiyorum. Bana tanıdık vasıtasıyla indirim yaptı o yüzden baktırdım bencanımm ne aracılığıylaa yapıoki nekafdar bide nasıl memnun kaldınmı nelerde iiydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?