Onlar zaten kahveye bakmıyor ve malum 3 harfliler ile bakıuolar ve nu yüzden adın ve anne adın yeterli sahsen bana bakannkişi bayabtutturuyor tabi tercih meselesi o ayrıTelefon bağlantısı ile bakılan fal sizce doğruluğu nedir?? Baban bi garip geliyor da
Siz kime baktırıyorsunuz acaba sakıncası yoksa yazarmısınızOnlar zaten kahveye bakmıyor ve malum 3 harfliler ile bakıuolar ve nu yüzden adın ve anne adın yeterli sahsen bana bakannkişi bayabtutturuyor tabi tercih meselesi o ayrı
Ben mersinden refika ablaya baktırıyrum genel olaraknta memnunum bayabdediği şey,cıktıSiz kime baktırıyorsunuz acaba sakıncası yoksa yazarmısınız
Telefonunu özelden yollarmısınız sakıncası yoksa size zahmetYa
Ben mersinden refika ablaya baktırıyrum genel olaraknta memnunum bayabdediği şey,cıktı
Ben mersinden refika ablaya baktırıyrum genel olaraknta memnunum bayabdediği şey,cıktıSiz kime baktırıyorsunuz acaba sakıncası yoksa yazarmısınız
Gittin mi İrem’e :)çok geçmiş olsun .. bakalım bende bugun evim ireme gidicem :)
Burada zarifenin fallarinin hic çıkmadığı hatta tersinin çıktığı yazılmış daha once .. Aynı Zarife mi ki buZarifeyi soran arkadaşım geri dönmüş pistlere valla bugün gittim yanına ara verdiğinde baya bi dinlenmiş galiba formundaydı. patır patır ne var ne yok döktü vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?