Ankara'daki Falcılar

Kızlar Özgeye daha önce kahve batırmıştım. Iskambil falı daha bi meşhurmuş :) farkı ne, daha çok şey mi biliyor iskambilde ya da tarih falan mı veriyor?

Evim Cafe Özge bir süre izinliyimiş annesi ameliyat olacakmış o yüzden yokmuş gidecek olanlara duyurulur aramadan gitmeyin .. :)

Telefon bağlantısı ile bakılan fal sizce doğruluğu nedir?? Baban bi garip geliyor da

Onlar zaten kahveye bakmıyor ve malum 3 harfliler ile bakıuolar ve nu yüzden adın ve anne adın yeterli sahsen bana bakannkişi bayabtutturuyor tabi tercih meselesi o ayrı
Siz kime baktırıyorsunuz acaba sakıncası yoksa yazarmısınız

duruun şoklardayım
bayramın 2.günü müydü neydi zehraya fal baktırdığımda bana kayınvalidemin ayaklarıyla alakalı bir problem yaşayacağını söylemişti.
ve bilin bakalım dün ne oldu??
kayınvalidem olacak kadının sağ ayağı kırılmış
ettiğini mi buluyor desem allah mı gösteriyor desem bilemedim
ama yine de dualarınız kayınvalidemle olsun
en azından baktığı fallardan yine biri daha çıktı

İskambil falı ve tarot falı arasındaki fark ne acaba .ay çok zor bu işler ya

Hiç iskambil falı baktırma dım Evimdeki Özge'ye baktıracak tık Onun da annesi ameliyat olmuş belirsiz derecede izin vermiş ne zaman döneceği belli değilmiş

Zarifeyi soran arkadaşım geri dönmüş pistlere valla bugün gittim yanına ara verdiğinde baya bi dinlenmiş galiba formundaydı. patır patır ne var ne yok döktü vallahi

Zarifeyi soran arkadaşım geri dönmüş pistlere valla bugün gittim yanına ara verdiğinde baya bi dinlenmiş galiba formundaydı. patır patır ne var ne yok döktü vallahi
Burada zarifenin fallarinin hic çıkmadığı hatta tersinin çıktığı yazılmış daha once .. Aynı Zarife mi ki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…