Ankara'daki Falcılar

Zehra Hanım nerede bakıyor

Ne kadara bakıyorlar. Özge ve sevda.

Bu arada söylediklerinize katılıyorum. Gelecekle ilgili söyledikleri çıkmıyor falcilarin. Ani baktirmak istiyorum sevdigum kisiyi merak ediyorum.

Kızlar evim cafe hala karanfilde mi anı bilecek negatif enerjili olmayan birini arıyorum. Gelecekse dedikleri çıkmıyor zaten. Maksat birazda kafa dağıtmak.
Evimdeki her falcı her zaman orda oluyor mu.
Evimde başka hangi falcilar iyi. Özge ve sevda dışında.
Işin bilirsem gidince onları sorarım.

Ve başka bir yerde onebileceginiz falcı var mi?

evim cafe özge çarşamba c.tesi pazar oradaymışş artık aradım şimdi cafeyide millet aklınızda olsun

merhaba kızlar. cilveli cafedeki bahar hanıma fal baktırmak istiyorum da bu cafe tam olarak nerede acaba? biri tarif ederse çok sevinirim. ben de taksim cafedeki rukiye hanımı ve karanfil sokakta kontes korkuevinin yanındaki sıla hanımı öneririm. özellikle de sıla hanımı, kadın gerçek bir falcı..

Sıla'nın telefonunu mesaj olarak yazar mısınız bana?

Rukiye hanım zayıf bir kadın değil mi ve fiyatı nedir acaba?

Cilveli vcafe karanfil 2 de pegem dersahnesni biraz geçince sag rarfta en üst kt görrsünüz

Dayanamadım dün ilk kez Evim'deki İrem'e fal baktırdım. Çok iyi değildi ama bakalım söyledikleri çıkacak mı? Çıkarsa mutlaka yazarım buraya.

merhaba eskişehirdeki kadriye hanımın telini verirmisiniz

merhaba zehra hanımın telini verirmisiniz

İnstagram da falcı Zöhre diye biri var baktıran var mış acaba

Ne kadara baktırdınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…