Ankara'daki Falcılar

Çatı cafede tuanayo biliorım rezalat biri hep birileri ölüo dua okuamdgon içim olmuyor bsey en meşhur duası kenzüş l arş oku. Fiderseniz sakın gitöeyin bide 1 sru hakkın var faek ödersen bi soeu daha soeabiliosun sacma sapan sistem :)))

Canım bi de Yenimahalle’de su cafe var mış.giden var mı

Su perisi kadere 2 kere gittim herşeyi bildi ağzından laf almayada çalışmıyor 50 tl ye su falı bakıyor bende herşeyi bilince geleceğide çıkacak sandım bir tane bile birşey çıkmadı ama normal bulunduğun durumu çok iyi anlatıyor çok heveslenmiştim gelecekte çıkacak diye

ben gittim su perisi cafeye aynen anı bildi gibi oldu ama ileriye donuk fasa fiso .. tuanna bi arkımda cıktı bıraz ama diğer arkadasmda we bende fasa fisoo hiç aynen tek soru hakkın var bi garip böle.. tavsiye etmiorum ikisinide boşa para onlar bid ebişe bilir gibi burnundan kıl aldırmazlar .. bnde evim özge yada üçüncü göz vera die ikilemdeyimm evim özge yokmus bi süre..

tuannaya asla gitme fasa fiso 6.his yaseminde cidan figende turuncu cafedekilerden 2,3tanesine gittim abartısal hıcbıse yok onlarda fasa fiso klsasik... sadece evim cafedeki irem we özgeyi duydum özgede iizndeymiş şimdi canım ben benım gittiklerimi yazayımda boşa gitmesin paran gitme ...

Valla her fal baktırdıgımda barışacaksın diyor millet .biz her an her gün kavga halindeyiz .çözemedim ben bu işi

Evimde İrem, Meryem, Sevda, Özlem, Sibel bende de patladı.

Ben de İrem ve Sibel'i denemek istiyordum. Demek ki gerek yok. Sevda bende ilk falı dışında çok başarısızdı. Özlem oraya sonradan gelen sarışın kadınsa eğer hayatım boyunca baktırdığım en kötü fallardan birisiydi. Meryem bende patlayalı çok oldu ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…