- 21 Ağustos 2018
- 144
- 138
- 18
- 36
Fal baktırdıkça bu sonuca varıyor insan değil mi:)) hepsi boş... Ben de öyle oldum. Bıkkınlık da geldı. Geçen İzmir topiğinde bir hanımefendiye bir falcıyı sordum, o kadar çok deneyimi var ki artık fal baktırmaktan tamamen vazgecmıs... Artık falcılarla inanın ilgilenmiyorum dedi. Yalnız uydurmasyon tabiri beni gece gece çok güldürdü Allah iyiliğinizi versin.Siz kahve mi baktırdınız bana su baktı .bilmiyorım uydurmasyon bu fal işi
Bbana kahwe bakmsti ama isteksizdi kahweye cok istekli bakmiomus bende butcem buba uygun dedm 10dakkayla bitirdi..Siz kahve mi baktırdınız bana su baktı .bilmiyorım uydurmasyon bu fal işi
Aynen direk milyarlardan agiz acilio..Çakralar para ile açılıp dönüyor sanırım:)))
Aynen direk milyarlardan agiz acilio..
Benim.cakralarin hepsi kapaliymis binkusur lira para istedi ustune bana daha dioki laf arasinda buyuden acildi konuu buyuden bahsedio asla yapaninda yaptirannda yeri yok dio :)Bana doğum tarihin kadar para isterim. Erkek arkadaşının da doğum tarihini ekle işte toplamı kadar paraya yaparım işini demişti
Simdiye kadar cok baktirdim ama en ii enerjimin tuttugu dediklerinin bicogunu yasadigim kisi fikriye idi...kardesi deil.kendisi simsi dukkanini kapatti gitti.izmirde yasio we tlf isteyene bakio resim atiosunn 1saatte bakioo tek begebdiim.oydu
iyi ki falı çıkmadı dediğim ender falcılardandır. felaket tellalı gibiydi.Fikriyenin dedikleri tutsaydı bana, şu an evli ve çocukluydum. Başka bir ülkede yaşıyorduk. Evleneceğin dediği kişi başkasıyla evlendi, yurtdışına da gidemedim. Ben de bir kaç arkadaşımda da hiç tutmadı.
Kızlar benim için değil bu sefer, kardeşim için yazıyorum :)
Hoşlandığı bir çocuk var ama çocuğun ona ilgisi olup olmadığından emin değil. Böyle karşı tarafı okuyabilen, anı bilen iyi bir falcı var mı bildiğiniz? Şu kızçem mutlu olsun, çok heyecanlı garibim.
Yapmasın etmesinHepimiz bu işe böyle girmedik mi Üniversitede bu işe boyu devrilesi bir herife sebep girdim 30yaşıma geldim hala devam Valla bağımlılık bu hiç girmesin
Fikriyenin dedikleri tutsaydı bana, şu an evli ve çocukluydum. Başka bir ülkede yaşıyorduk. Evleneceğin dediği kişi başkasıyla evlendi, yurtdışına da gidemedim. Ben de bir kaç arkadaşımda da hiç tutmadı.
Bana da memur olcen sen az para alacan ama yetecek hep kıt kanaat geçinecen bir de ağır abi maço kocan olcek akraba düğünnde tanışcen demişti neyse ki olmadı hiçbiri
sıkı sallar bana dediklerini bir bilseniz nerelerinizle gülerdiniz acaba?Çok güldüm yahu çok detaylı sallamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?