Ankara'daki Falcılar

Siz kahve mi baktırdınız bana su baktı .bilmiyorım uydurmasyon bu fal işi
Fal baktırdıkça bu sonuca varıyor insan değil mi:)) hepsi boş... Ben de öyle oldum. Bıkkınlık da geldı. Geçen İzmir topiğinde bir hanımefendiye bir falcıyı sordum, o kadar çok deneyimi var ki artık fal baktırmaktan tamamen vazgecmıs... Artık falcılarla inanın ilgilenmiyorum dedi. Yalnız uydurmasyon tabiri beni gece gece çok güldürdü Allah iyiliğinizi versin.

Kızlar benim için değil bu sefer, kardeşim için yazıyorum :)

Hoşlandığı bir çocuk var ama çocuğun ona ilgisi olup olmadığından emin değil. Böyle karşı tarafı okuyabilen, anı bilen iyi bir falcı var mı bildiğiniz? Şu kızçem mutlu olsun, çok heyecanlı garibim.

Selamlar hatunlar

Vera ya bir şans daha verip denemek istiyorum ama şimdi değil. Çünkü geçen sefer 1,5 yıl önce söylediği bir şey doğru idi ne yazık ki :/// ama diğer dedikleri çıktı mı bilmiyorum, unuttum.

Evim cafe ege ye zaman var diğerleri çöp ne yazık ki, çıkmıyor. İtiraf etmeliyim ki mercan ın dediği 2 şey doğruydu belki de ama o kadar çok sohbetle geçirdi ki gören 30 dk fal baktı sanır 20 dk sı onun hastalığını ve kendi kendine nasıl geçirdiğini dinledim. Sevmedim falını.

Turuncu da venüs ü denedim. Son falı enteresandı. Çıkarsa yazarım. Ama kişi analizi anlık yorumu çok güvendiğim bir falcı ile aynıydı. O yüzden şimdilik %50 iyi %50 kötü diyelim. Kendiniz deneyimleyin.

Kibele ışın; ben severim kendisini ama mümkün olduğunca yılda 2 kezden fazla gitmemeye çalışırım. Anlık yorumu iyidir ama gelecekle ilgili çıkma ihtimali pek yok. Nadir çıkar dedikleri, fakaaaattttt o günlerde kişi ne düşünüyor, mesela ex ya da yeni erk ark nızın yeni kız ark varsa ayrılacaklar mı devam mı, ilişkinin sonu var mı yok mu genelde şaşmaz. Bana biriyle ilgili arayacak demişti, ama anlık düşünce olarak kişinin kafası karışık sizden bekliyor, adım atmamaya kararı da var dedi, cidden adam adım atmadı. Yani biraz da kendiniz yorumlamalısınız. İlk dediğini esas almakta fayda var sanki.

Özelden bazı arkadaşlarla paylaştığım kişi ise ne yazık ki pek yanılmıyor. Yukarıda bahsettiğim kişi ile ilgili aşktan korkuyor, korkusunu yenemezse içinde ukte kaalcak demişti, aynen de öyle oldu. Benim vazgeçilmezim. Şu ana kadar şaştığını görmedim. Ama reklama girmesin diye yazmak istemiyorum. Bilen biliyor isteyene söylerim. Ha arada çıkmayan ya da kendisini tekrarlayan falları oluyor. Çok aşırı sık gitmemek lazım.

Benden bu kadar yavrular. Öptüm hepinizi...

Bana doğum tarihin kadar para isterim. Erkek arkadaşının da doğum tarihini ekle işte toplamı kadar paraya yaparım işini demişti
Benim.cakralarin hepsi kapaliymis binkusur lira para istedi ustune bana daha dioki laf arasinda buyuden acildi konuu buyuden bahsedio asla yapaninda yaptirannda yeri yok dio :)

Simdiye kadar cok baktirdim ama en ii enerjimin tuttugu dediklerinin bicogunu yasadigim kisi fikriye idi...kardesi deil.kendisi simsi dukkanini kapatti gitti.izmirde yasio we tlf isteyene bakio resim atiosunn 1saatte bakioo tek begebdiim.oydu

Simdiye kadar cok baktirdim ama en ii enerjimin tuttugu dediklerinin bicogunu yasadigim kisi fikriye idi...kardesi deil.kendisi simsi dukkanini kapatti gitti.izmirde yasio we tlf isteyene bakio resim atiosunn 1saatte bakioo tek begebdiim.oydu

Fikriyenin dedikleri tutsaydı bana, şu an evli ve çocukluydum. Başka bir ülkede yaşıyorduk. Evleneceğin dediği kişi başkasıyla evlendi, yurtdışına da gidemedim. Ben de bir kaç arkadaşımda da hiç tutmadı.

iyi ki falı çıkmadı dediğim ender falcılardandır. felaket tellalı gibiydi.

Yapmasın etmesin Hepimiz bu işe böyle girmedik miÜniversitede bu işe boyu devrilesi bir herife sebep girdim 30yaşıma geldim hala devamValla bağımlılık bu hiç girmesin

Yapmasın etmesin Hepimiz bu işe böyle girmedik miÜniversitede bu işe boyu devrilesi bir herife sebep girdim 30yaşıma geldim hala devamValla bağımlılık bu hiç girmesin

Çok merak ediyor. Bana soruyor abla sence hoşlanıyor olabilir mi falan diye. Ben de bu zihin okumak falan deyince sinirleniyor hahsjsjs.

Bana da memur olcen sen az para alacan ama yetecek hep kıt kanaat geçinecen bir de ağır abi maço kocan olcek akraba düğünnde tanışcen demişti neyse ki olmadı hiçbiri

Dogrudur bisi diemem ben bana dedigi seylerin bicogunu yasadigimi solemek.istedim belkide enerji meselesi bu bilmiorumki kardesi mihriyeyle hic.ole.deilimdir ama fikriye .. hatta suan izmirde yasio tlflada 1kez fal baktrmstm resmler atarak kadin resimde yolladm.kisileri hic tanimadi halde okudu bana resmen kisilik analizini yapti vs... belkide eneejisie dedim gibi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…