Ankara'daki Falcılar

Valla bi tane mantıcı Aysu varmış bestekar sokakta... Eski forumlardan okudum bestekar sokağa gittim, kadın kapatmış gitmiş yerinde tostçu amca vardı. Ona sordum evet o yıllar önce burada imiş ama gitmiş dedi. Senın adını sormadan dogum tarıhı istemeden anlatıyormuş ama valla bulamadım. Ortadan kayıp... Zaten bu türleri genelde kayboluyor:)

Bu aralar diyorum fala tövbe etsem:) yolda onu düşündüm. Yani netıcede az çok diyen diyecegıni dedi. Öbürleri de kayıp :) iyisi mi ben dua edeyim Rabbım den isteyeyım:)) sonra bi bunalım gelıyor daralıp falcı önünde dertleşirken buluyorum kendımı:)) bence siz de bana dua edın de kurtulayım valla. Yemin ederim kendımden bıktım ya.

al benden de o kadar.
bu arada şu mantıcı aysuyu bulursan haber ver. onun evine gitmiştik bir arkadaşla.3 yıl önce bende o zaman adaylar karışıktı ve 3 adayıda kombinledi.
yani birnevi karıştırdı. ama o kadına sağlim kafayla gitmek istiyorum. çünkü dedikleri karmaşık ta olsa çıktı.

Mantıcı Aysu aranıyor .alın benden de o kadar .o Zeynep e telefonda baktırdım .pek de bi şey bilemedi.bekleyelim bakalım.baktım olmuyor kendim döküldüm biraz

Mantıcı Aysuyu geçmiş mesajlarda buldum. Bulup çıkarmaya niyetım var da eskisi gibi iyi mi? Onu tam bilemiyorum. Yerinde yok, amca da ser verdi sır vermedi. Denemek lazım, denemek için de bulmak:) Nasip kısmet... Tecrübe için teşekkürler. Eski forumlarda Kıbrıslı Elmas tan söz edilmiş. Bir de İskenderun lu Alev ve Eskişehir li Remziye ama yazanlar şu an aktif değiller. Oraya kadar henüz ulaşamadım:)) Ankara da bu Mantıcı Aysu yu bulursak :)...

Buz patenin oradaki Zeynep'in tipini tarif edebilir misiniz?

Simdii gidenler bilenler bi sorum olcak zeynepmi mantici aysumu ?? Hangisi daha ii ?? Bide manticiyi nasl bulcaz ulascaz bulan olursa we gidelm dien olursa gitmek isteyenlerle ortk biyerde bulsp gitsek.. gitmek isteyenlerede uyarsa iletisime gecebilirsek.tabiii ??? Nedersiniz

Tatlım bende mantıcı nın numarası var ama dedikleri çok da çıkmadı. Bir arkadaşım remilci nihal in dediklerinin çıktığını söyledi. Mesela o da çıkmadı bana. Ama denemek isteyene aysu nun numarasını vereyim. Bir de eğer sıkışık zamanda giderseniz 5 dk da sallayıp gönderiyor. Yani siz bir deneyin isterseniz sonra çıkarsa gitsin insanlar. Çünkü zeynepte de mesela hurraaa gittik hep beraber ama noldu oooo şahane diyemedik hiçbirimiz.

remilci nihal kim?
yoksa şu rengarenkteki nihal mi? o ise çok komik olur.
şimdi de remil masalını mı uydurdular yoksa?

Bahçelide yasemın varmış arıyormussun bı kafede bakıyormus baktıran varmı
Aslında bilinen biri sanırım kimse cevap vermemiş ama 7.caddedekı yasemın dıyolar bi erkek arkadasım baktırmıs iyi dedi ama erkek oldugu için nelere dikkat etti anımı bildi geçmişemi iyi diyo bilemedim detaylı konusamadım

Merhaba kızlar yine ben;

Geçen bir kızdan bahsetmiştim kıza sonunda fal baktırdım. Ve çok çok iyiydi. Bazı arkadaşlar merak ediyordu özelden mail adresini verebilirim numarasını siz isteyin ondan bakarsa. Yorumlarınızı bende merak ediyor olacağım.

Bu arada birkaç zikir verdi bana, dua ile birlikte rüyaya yatacakmışız birşey sordum da olur mu olmaz mı diye hadi bakalım :)

Birde şöyle bir şey söyledi ben paylaşabilir miyim diyince ben tarot falan bilmem sadece hissettiklerimi söylerim oyüzden kimsenin hayatını etkileyip insanların günahına girmek istemiyorum o yüzden beklenti içine girip lütfen hayatını bana göre yönlendirme öyle olacaksa bakamam kusura bakma dedi bende yok girmem dedim nediyim :)

Kızlar ben bugun sabah Aysu hanıma ugradım. Dogum tarihi filan almadan direk kahve baktı. Kahve 80 TL. 30 dakika kadar baktı. Ben beğendim. Evi Esatta guzel kendi halinde anaç bir hanımdı ama ben artık fala bır ara verecegım çünkü baktırdıklarım hemen hemen aynı şeyi dedi. Şubata kadar bekleyecegım. Hani diğer mesele gıbı olmasın arzu eden gidebilir ama önermek de kul hakkı oluyor fakat tecrube isteyen varsa diye yazdım. Vıcdanım da fal olayında rahatsız duaya yönelmek istıyorum duanızı da nolur benden eksık etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…