Hii bir de burda duyup gittiklerimden vera nin dediklerinin yüzde ellisi cıktı o kadar
bu arada ışınla ilgili birşey hatırldım. geçen sene kışıtı bana fal baktığında biri için asla gelmeyecek demişti. ben inanmak istememiştim.
ama ne yazı ki haklı çıktı.
falın geneli çokta başarılıydı diyemem ama en azından boş yere umutlandırmamıştı.
sanırım yada en azından bendeki durum buydu.Ohha ışın mı dedi ben şok. Yani öngörüleri doğru mu ışının. Aman Allah’ım...
sanırım yada en azından bendeki durum buydu.
gerçekten de adam gelmedi.
ama belirttiğim gibi bu onu iyi bir falcı da yapmaz.
bunun dışında pek başarılı değildi.
bir daha gider miyim?
HAYIR.
bilemiyorum. yok ya falcı yok.Bana yuvarlamayacak biri lazım
çıkan var mı?(funda için)
Burada bahsettiğiniz kızın telefon numarasini atar mısınızMerhaba kızlar yine ben;
Geçen bir kızdan bahsetmiştim kıza sonunda fal baktırdım. Ve çok çok iyiydi. Bazı arkadaşlar merak ediyordu özelden mail adresini verebilirim numarasını siz isteyin ondan bakarsa. Yorumlarınızı bende merak ediyor olacağım.
Bu arada birkaç zikir verdi bana, dua ile birlikte rüyaya yatacakmışız birşey sordum da olur mu olmaz mı diye hadi bakalım :)
Birde şöyle bir şey söyledi ben paylaşabilir miyim diyince ben tarot falan bilmem sadece hissettiklerimi söylerim oyüzden kimsenin hayatını etkileyip insanların günahına girmek istemiyorum o yüzden beklenti içine girip lütfen hayatını bana göre yönlendirme öyle olacaksa bakamam kusura bakma dedi bende yok girmem dedim nediyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?