Ankara'daki Falcılar

Arkadaşlar şu an gidilecek falcı yok. İnci teyze yi de tavsiye etmiyorum artık. Belki dedikleriniz doğrudur, yuvarlak konuşuyordur. Bana da zaten ne o ne o tanımadığın 3. Kişi girecek hayatına dedi. Dolayısıyla da artık gitmeme gerek kalmadı.

Işın keza yine anı bilse de gelecek çıkar mı bilemiyorum.

Ege nin söyledikleri için daha zaman var.

Venüs, zeynep ve hepsine baya zaman var. Ama gidişatı söyleyeyim. Söyledikleri çıkmayacak. İmkansız yani çıkması ve olay tersine döndü zaten.

İnsanlara şu konuda kızıyorum; gidip soruyorsun hisleri var mı var diyorlar. Boşluktasın hisleri var siyince inanıyorsun ve her harekete anlam yüklüyorsun. Sonra bir gelişme oluyor gidiyorsun evet hisleri yoğun, düşünüyor diyorlar daha çok umutlanıyorsun. Sonuç birkaç fal sonra olan tersine dönüyor hisleri var ama oluru yok. Neden bunu başta söylemiyorsun da umutlandırıyorsun ki, baştan olmaz de geç. Şimdi düştüğüm durumu düşünebiliyormusunuz; haftalardır umutlan bekle olur olabilir densin sonra ama oluru yok densin. Bu iki oldu. Yazın da bir çocukla ilgili arayacak gibi görünüyor dediler tabi arayan soran yok. Falları çıkmadı yani. Ama enteresandır ki sezen diye bir kadına baktırmıştım o diğer yaz ayındaki çocuk için olmayacak dedi net. Turuncu kader de keza öyle olmayacak demişti. Sanırım o ara turuncu venüs e de gitmiştim o da olmaz demişti. Bi onlar bilmiş oldu bu olayı. Işın da gerçi aramayacağını, olmayacağını son falında mı ne bilmişti. Arama niyeti yok demişti. Nitekim aramadı. Ama o da adım atacak demişti vs. Yani burada tavsiye ettiğim herkes boş çıktı. En ummadıklarım da esas sorduğum olayı bilmiş oldu.

Diyeceklerim bu kadar, sevgiler...

arkadaşlar burada gerçekten çıkıp çıkmadığını yazmak çok ama çok önemli. sonra olup olmadık kişilere para veriyoruz.
ben bazen olumsuz eleştiri yaptığımda kızdılar ama doğru olanda bu.
biliyorsa biliyordur. bilmiyorsa da yazarım net.

bu arada ışınla ilgili birşey hatırldım. geçen sene kışıtı bana fal baktığında biri için asla gelmeyecek demişti. ben inanmak istememiştim.
ama ne yazı ki haklı çıktı.
falın geneli çokta başarılıydı diyemem ama en azından boş yere umutlandırmamıştı.

Ohha ışın mı dedi ben şok. Yani öngörüleri doğru mu ışının. Aman Allah’ım...

Ohha ışın mı dedi ben şok. Yani öngörüleri doğru mu ışının. Aman Allah’ım...
sanırım yada en azından bendeki durum buydu.
gerçekten de adam gelmedi.
ama belirttiğim gibi bu onu iyi bir falcı da yapmaz.
bunun dışında pek başarılı değildi.

bir daha gider miyim?
HAYIR.

sanırım yada en azından bendeki durum buydu.
gerçekten de adam gelmedi.
ama belirttiğim gibi bu onu iyi bir falcı da yapmaz.
bunun dışında pek başarılı değildi.

Zaten bize bu lazım değil mi esas mevzuda doğru söyleyecek biri

ona bakarsanız aynı kafede sibel miydi neydi biri daha vardı.
o bende daha iyiydi. o da patladı.
ben de geçen nisandan beri gitmiyorum.

şu funda nasıldı?
evimde çalışan.

çıkan var mı?(funda için)

şirin dedi birileri bana.
piyasadan yok olmuş.
eskiden sılanın eski yerinin en alt katında as kafe dediler.
bilen var mı ?

ya şu arva vardı. onun bana ilk falı çıkmıştı. sonra o da sapıtanlardan oldu.
arkadaş maşallah dediğimiz kırk gün yaşamıyor.

Burada bahsettiğiniz kızın telefon numarasini atar mısınız

Kızlar bi falcı birininkini bilemiyosa emin olun patliyo.. o anı ve yaşadıklarimizi bi yerden yakalayip biliyolar. Maalesef ya bi daha gelsin diye yada moralmen iyi olsun diye olumlu şeyler diyolar.. Ya ben bu dördünede ısrarla dedimki.. lütfen hakikaat neyse onu deyin beni mutlu olsun psikolojisi düzelsin diye gelecek arayacak demeyin lütfen dedim.. hepsi yemin billah etti yaaa... heleki biri beni çok şaşırttı o derece yemin ettiki.. bende mutlu mutlu çıktım.. o an helal ediyosun o parayı da ama işte böyle hüsran oluncada zoruna gidiyo insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…