Merhaba kızlar yine ben;
Geçen bir kızdan bahsetmiştim kıza sonunda fal baktırdım. Ve çok çok iyiydi. Bazı arkadaşlar merak ediyordu özelden mail adresini verebilirim numarasını siz isteyin ondan bakarsa. Yorumlarınızı bende merak ediyor olacağım.
Bu arada birkaç zikir verdi bana, dua ile birlikte rüyaya yatacakmışız birşey sordum da olur mu olmaz mı diye hadi bakalım :)
Birde şöyle bir şey söyledi ben paylaşabilir miyim diyince ben tarot falan bilmem sadece hissettiklerimi söylerim oyüzden kimsenin hayatını etkileyip insanların günahına girmek istemiyorum o yüzden beklenti içine girip lütfen hayatını bana göre yönlendirme öyle olacaksa bakamam kusura bakma dedi bende yok girmem dedim nediyim :)
O kimkii ???Kızlar acil cevap nolur SERMİN hakkında ne düşünüyosunuz falları cıkıyormu eskiler daha iyi bilir
SEMRİN ismi pardon
semrim şaklabanın tekidir. özet bilgi.Semrin bana seninkinde büyü var zikseler yine dönmez zaten seni de hiç sevmemiş demişti. Diğer dediklerini hatırlamıyorum ama kısaca ölsen daha iyiymiş nasıl yaşıyorsun hayret demişti. Felaket tellalıdır. Dedikleri doğru olsa bile insanın intihar edesi gelir. Tavsiye etmem.
semrim şaklabanın tekidir. özet bilgi.
Nihal.kim.nerde??arkadaşlar nihal olayı dikkatimi çekti. hiç duymamıştım. neye bakıyor ve kaç tl.
Bu zeynep bir zamanlar evim cafede olan zeynep mi eğer o ise zaten tıııırttt boşa gitmeyin derim
Bunları ben de duymuştum forumda iyi ki gitmemisim . Burdan duyup zarife ve zeyno ya gittim bence ikisine de verilen paraya yazık ..Gittiğim 4 falcininda falı çıkmadı. Bunlardan biri çatı cafe fatoş... sağlam salladı demistim boşa paranız gitmesin. Biride mustafa o paftada yazık oldu.. diğer 2 si bunlardanda kötüydü.. ulan bari biriniz yok aramaz bitmiş diyeydiniz:/
Bunları ben de duymuştum forumda iyi mi gitmemisim . Burdan duyup zarife ve zeyno ya gittim bence ikisine de verilen paraya yazık ..
Burdan duyup memnun kalıp sevdiğim bir tek ege onun da geleceği çıkarmı blmiyorum daha zamanı gelmedi ama iyi bir çocuk sevmiştim onun dışında burdan gidip sevdiğim biri başka olmadı . Enerji meselesi belkide
Gittiğim 4 falcininda falı çıkmadı. Bunlardan biri çatı cafe fatoş... sağlam salladı demistim boşa paranız gitmesin. Biride mustafa o paftada yazık oldu.. diğer 2 si bunlardanda kötüydü.. ulan bari biriniz yok aramaz bitmiş diyeydiniz:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?