Ankara'daki Falcılar

arkadaşlar bi süredir yazdıklarınızı okuyorum ama üşengeçliğimden daha yeni üye olup bi şeyler yazabildim.ben de zamanında terk edilmenin ihanete uğramanın acısıyla ankarada gezmedik falcı bırakmadım.tek umudum onlar olmuştu edeta.yalnış olduğunu biliyordum ama güzel şeyler duymak istiyordum.o kendine bile hayrı olmayan falcıların bana ne hayrı olabilirdi ki.ama umut işte.şimdiye kadar falcılara verdiğim paralarla araba alırdım.öyle her dediği çıkan her şeyi bilen falcı malesef yok.burada adı geçen falcıların neredeyse hepsine gittim.hepsi fos.bi dedikleri oluyorsa diğeri olmuyor.amacım kimsenin ekmeğiyle oynamak değil.isimlerini de yazmayacağım zaten.ama gerçekler bunlar.hepsine göre ben 2010da evlenecektim,şimdi sevgilim bile yok.atanacaktım,tercih yapabilecek puanı bile alamadım.yeni tanışacağım adamla evlenecektim,adam bi daha aramadı vs.vs.vs...demem o ki çok istiyorsanız gidin 10tllik yerlerde laf olsun diye bakıtın ama sakın çok para verip dediklerinin olmasını beklemeyin.siz de benim gibi üzülmeyin...

Yazdıklarınız çok mantıklı bende olmayacağını bile bile çok falcı gezdim sadece stres atmak için sonuç zaman kaybı para kaybı falcılar bizim sayemizde zengin oldular ama işte ümit dünyası ama artık eskisi gibi rağbet etmiyorum çok fal baktırasım geldimi yıllardır gittiğim falcım var eskisi kadar iyi olmasada ona takılırım 3-4 ayda bir giderim.inşallah onuda yakında bırakacağım dedimya oda sallamaya başladı fala illaki baktırmak gerekiyorsa 10tlden fazla vermemeli

birini söyleyinde ben bugün falcıya gidiyim :/

illa gidicem diyosun yani o zaman bence kötünün iyisi olarak fal cafedeki rukiyeyi tavsiye ediyorum.ilk baktırdığımda daha fincanı açmadan bir bir söylemişti bana olanları.diğerleri gibi paragöz de değil.ama daha sonraki fallarında tutturamadı malesef.bi de cidan cafedekiler fena değil.kolay gelsin

figene gittim zaten zaman verdi daha var onlara..rukiyedede 11de randevu almak gerekiomuş falan numarasıda yok bende o yüzden yarına bakiyim bi:)

bugün kibele kafeye gidicem kızılaydakilere gidesim yok en azından ortam daha nezih olur die:)) bakalım akşama paylaşırım sizle neler dediklerini falan

Evim e de gidemedim bi. Dün gidecektim 21.30-22.00 ye kadar ordalarmış ama güneş le adını unuttuğum bi kişi daha varmış gitmedim. Yasemin iyi die duymuştum o ayrılmış ben gidemeden. Bi de Neşe varmış iyi olan. Sevda hanım da 7 ye kadar ordaymış. Ramazanda bakmıyor die biliyordum bakıyormuş. Orayı test eden var mı?

selam arkadaşlar

falcılara zamanında cok para dökmüş biri olarak, asla inanmayın derim,hepsi profesyonelleşmiş bakışınızdan ne istediğinizi anlıyorlar , umuda ihtiyacım oldugu bir dönemdi, güzel şeyler duymaya ihtiyacım vardı, duydumda ama gercekleşmedi..gerçekleşmediğide iyi oldu..gercekten bazen istediğimiz şeyler hakkımızda hayırlı olmayabiliyor..Hep hayırlı olanı O'ndan istemek en güzeli...çalışıp emek verdiğiniz, yorularak kazandığınız paranızı yalancılara harcamayın bence

ahu8 bari nereye yakın yada nereye sorarsak bize yerini gösterir.... nolur bilgi ver
bir de alamadığım bişey var
bu kadın bilgisinin verilmesini istemiyor... peki müşteri nasıl buluyor

Msjlarım 100 olsun da kendisinden de izin alıp veririm. İyi falcı arayıp da bulamamanın ne demek olduğunu iyi bilirim. Ara sıra benim de olduğu gibi fal krizine girmişsin o yüzden sana veririm. Ya da e- mail adresin varsa yaz ordan veririm.

Aslında evet kendimi zararlı bi alışkanlık edinmiş gibi hissediyorum. Sigara gibi ama sağlığa zararlı değil neyse ki. Aslında düşünsenize bilse ne olacak sen yine o gerçeği yaşayacaksın başına gelenler değişmeyecek. Ama merak işte. Ama yani şu son ki çeşme olayına da şok oldum inanamıyorum resmen gözlerimle gördüm çeşme diye hiç bi anlam ifade etmemişti. hakikaten 2-3 hafta içinde kuzenimin düğününe gittim çeşmedeymiş.Bi de gelinliğin modeli filan çizmiştim kağıda aynı tıpatıp. Keşke daha önemli kritik şeyler de bir an önce olsa.

sevdaya bakıttım birkaç kere fakat dedikleri çıkmadı diğerlerine de baktırmadım hiç.sevdaya baktıracaksanız zaten zaman kısıtlaması var .kapıdan biri uyarıyor.ben tarotla kahve baktırmıştım mesela girmeden önce 20 dakika dediler.sonra birde seansta iken kapıdan biri süre bitiyor kahveye geçsen iyi olur dedi.çok garipsedim

Yaa hevesim kırıldı. Şu yasemin niye çıktıysa çok iyiymiş. Kesin daha iyi kazanabileceği bi yere geçmiştir.

yaa hevesim kırıldı. şu yasemin niye çıktıysa çok iyiymiş. Kesin daha iyi kazanabileceği bi yere geçmiştir.

yasemini de gördüm orda hatta onun bakım ücreti daha ucuzdu .beklerken izlenimlerime göre baktıranlar memnun kalmışlardı fakat sonrasını bilmiyorum söyledikleri çıkıp çıkmadığını

Benim bi arkadaşım baktırmış normalde ona hiç kimse bakamıyor o çok memnun kalmış şimdiye kadar bana en iyi bakan falcı dedi. Numarasını bilen var mıdır?

Tabi orda sevda hariç herkes 5'e bakıyormuş. ZAten bi gidebilsem içim dışım kahve olacak orda. 2-3 kişiye baktırırım.

Tabi orda sevda hariç herkes 5'e bakıyormuş. ZAten bi gidebilsem içim dışım kahve olacak orda. 2-3 kişiye baktırırım.

ahu8 öncelikle beni anladığın için çok teşekkür ederim
evim cafe ile ilgili deneyimimi daha önce yazmıştım başka arkadaşlar da yazdı sevdaya baktırdımn ben
baktırmak sayılırsa 10 dakika dediler ama bunun 5 dakikası muhabbetle geçti
3 en fazla 4 cümle kurdu
yazık parana....
diğerlerini bilemem ama kalabalık bayağı
ben geçen ehlikeyfteki kaan a gittim çoık az şey söylüyo ama o an hadi canım dediğim bir iki şey gerçekleşti
maalesef olumsuz olanlar,
neyse mailim xxxxxxxxxxxxxxxx canım çok teşekkürler ,
benim hakikaten waaaaw dedirtecek birine ihtiyacım olduğu için yaşarı çok merak ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

bir önceki mesajımda yazdım....
ilgine çok teşekkür ederim...
haber bekliyorum heyecanla...............

Arkadaşlar ben de fal olayını artık çok azalttım, birden bırakılmıyor tabi :)) artık gitmemeye çalışıyorum, çükü sonrasında verdiğin paraya acıyorsun..geçen hafta bir arkadaşım evim cafeyi çok istemişti, oraya gittik, içerisi doluydu her masada birisi fal bakıyordu, bizi güneş hanıma yönlendirdiler, kişi başı 10 tl verdik ve kadın hiç bir şey bilemedi, böyle harflerden aşk falı bakmaya çalışıyor, sayıyor hesaplıyor karşımızda yırtındı resmen, bitse de gitsek diye gözünün içine baktık, evim cafeyi hiççç tavsiye etmiyorum, paranıza yazıkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…