pekinsch ne zmn gelcekmş aysu abla tatilden?
Yazdıklarınız çok mantıklı bende olmayacağını bile bile çok falcı gezdim sadece stres atmak için sonuç zaman kaybı para kaybı falcılar bizim sayemizde zengin oldular ama işte ümit dünyasıarkadaşlar bi süredir yazdıklarınızı okuyorum ama üşengeçliğimden daha yeni üye olup bi şeyler yazabildim.ben de zamanında terk edilmenin ihanete uğramanın acısıyla ankarada gezmedik falcı bırakmadım.tek umudum onlar olmuştu edeta.yalnış olduğunu biliyordum ama güzel şeyler duymak istiyordum.o kendine bile hayrı olmayan falcıların bana ne hayrı olabilirdi ki.ama umut işte.şimdiye kadar falcılara verdiğim paralarla araba alırdım.öyle her dediği çıkan her şeyi bilen falcı malesef yok.burada adı geçen falcıların neredeyse hepsine gittim.hepsi fos.bi dedikleri oluyorsa diğeri olmuyor.amacım kimsenin ekmeğiyle oynamak değil.isimlerini de yazmayacağım zaten.ama gerçekler bunlar.hepsine göre ben 2010da evlenecektim,şimdi sevgilim bile yok.atanacaktım,tercih yapabilecek puanı bile alamadım.yeni tanışacağım adamla evlenecektim,adam bi daha aramadı vs.vs.vs...demem o ki çok istiyorsanız gidin 10tllik yerlerde laf olsun diye bakıtın ama sakın çok para verip dediklerinin olmasını beklemeyin.siz de benim gibi üzülmeyin...
birini söyleyinde ben bugün falcıya gidiyim :/
illa gidicem diyosun yanio zaman bence kötünün iyisi olarak fal cafedeki rukiyeyi tavsiye ediyorum.ilk baktırdığımda daha fincanı açmadan bir bir söylemişti bana olanları.diğerleri gibi paragöz de değil.ama daha sonraki fallarında tutturamadı malesef.bi de cidan cafedekiler fena değil.kolay gelsin
ahu8 bari nereye yakın yada nereye sorarsak bize yerini gösterir.... nolur bilgi ver
bir de alamadığım bişey var
bu kadın bilgisinin verilmesini istemiyor... peki müşteri nasıl buluyor
evim e de gidemedim bi. Dün gidecektim 21.30-22.00 ye kadar ordalarmış ama güneş le adını unuttuğum bi kişi daha varmış gitmedim. Yasemin iyi die duymuştum o ayrılmış ben gidemeden. Bi de neşe varmış iyi olan. Sevda hanım da 7 ye kadar ordaymış. Ramazanda bakmıyor die biliyordum bakıyormuş. Orayı test eden var mı?
yaa hevesim kırıldı. şu yasemin niye çıktıysa çok iyiymiş. Kesin daha iyi kazanabileceği bi yere geçmiştir.
Tabi orda sevda hariç herkes 5'e bakıyormuş. ZAten bi gidebilsem içim dışım kahve olacak orda. 2-3 kişiye baktırırım.
Msjlarım 100 olsun da kendisinden de izin alıp veririm. İyi falcı arayıp da bulamamanın ne demek olduğunu iyi bilirim. Ara sıra benim de olduğu gibi fal krizine girmişsin o yüzden sana veririm. Ya da e- mail adresin varsa yaz ordan veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?