evet fal cafede. valla öylesine bi ugradiık kapısından sorduk rukiye hanım burada mı diye, garson evet dedi ama randevuları dolu hayatta bakmaz size dedi ama yine de bi sorun bugün erken geldi dedi. gittik rica ettik arkadaşlarla ( 3 kişiydik) tamam dedi. aslnda memnun kaldım baya, şu anki durumu ve geçmişi güzel bildi. isim tahmini müthiş. zaman da verdi, bakalım neler olacak görecez. sen figeni tavsiye etmiştin tryamour, zaman tahminlerinde başarılı mı? ya da eylül ? 3ünü de denedim 3ü de aşağı yukarı aynı zaman araşığını verdi, insan ister istemez bi beklentiye girio vala
ya ben önerin üzerine rukiyeyi aradım 2 gün yer yok dedilerbende pınarı çok merak ediyorum bulabilirsem bayramdan sonra bende düşünüyorum ama yerine baktım bulamadım onuda
benimde bu aralar çok pis fal baktırasım var.ama kime gidecegime karar veremedim açıkcası forumuda baştan sona okudum kafam karıştı :44: en son gittiginiz yerler varsa arkadaslar paylaşırmısınız?
ben en son turuncu kafede mustafaya gittim aslında beğendim ama bakalım çıkıcak mı? böle fincana bile bakmadan tak tak konştu ki gerçkten bildide ama gelecek önemli tabi
Mustafa'ya ben de baktırmıştım. Aşk konusunda olumsuz konuşmuştu. Moralimi bozmuştu baya. :s
benm arkadaslara falları tutmuş bende 1 2 kere gitmiştim ilk falı tutmuştu ztn digerlerinde hep zmn verdi bakalım buda tutcak mı ama her gittigimde istikrarlı konştu
Mustafa'ya ben de baktırmıştım. Aşk konusunda olumsuz konuşmuştu. Moralimi bozmuştu baya. :s
Ben turuncuda baktırmamıştım. Başka bir kafedeydi... Turuncu Cafe konur 1 sokakta. Kime sorsan gösterir zaten.
teşekkürler..
bu arada bu mustafa eski sevgi cafedeki mi
kızılayda sevda diye bi kadın var herşeyi biliyor dediler duydunuzmu hiç?
kızlar,cidan cafe-figen hanıma baktırdım..bana verdiği bir tarih var,birkaç gün kaldı o tarihe.umarım çıkar da buraya yazarım.bunun dışında ankarada fal baktırmadığım falcı gitmediğim cafe kalmamıştır..bakalım yorumlarımı yazmak istiyorum aslında uzun uzun..birkaç tane çok memnun olduğum kişi var mesela..tek tek yazmak istiyorum bunları :) figen hanımın dediği çıksın yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?