evim cafede iyi bakan birisi var mı önerebileceğiniz birisi ?
evim cafede iyi bakan birisi var mı önerebileceğiniz birisi ?
pelinsbh olcaktı:))
buradan adres yada telefon numarası vermek yasak ama çook genel bir tarifin sakıncası olmaz sanıyorum...
bir sürü falcının olduğu cafe yada yer hep yazıldı...
hatırladığım kadarıyla tarif etmeye çalışcam sana ulaşabilsem bende tekrar gitmeyi düşünüyoru aslındacebeci kız meslek lisesinin olduğu yoldan bayağı aşağı yürüdük büyük blokların olduğu bi göbek var ordan soldan yukarı çıktık tekrar ilk sola döndük bi kaç bina ilerisiydi.söylediği bi çok şey oldu ama söylediğim gibi asıl gitme sebebimi hala bekliyorum çok ihtiyacın varsa ve biraz para konusunuda düşünmüyosdan pınarıda dene derim çünkü ondan sonra gittiklerim pekte kesmiyo beni :) asıl aradığım böyle ortalıktaki tipler değil sanırım bu işi ticarete dökmeyen pek bilinmeyen insanlar onuda bi türlü bulamadım :)
anlattığın yerler bana çok yakın... ama tabi tam tahmin edemedim bloklar hangisi acaba
mail adresime telini yazarsan çok memnun olurum*
ya da en azından oralarda bir belirleyici market yada işyeri adı versen...
çünkü bahsettiğin cebeci kızmeslek lisesinin olduğu caddenin adı mamak caddesi eğer tamnin egttiğim göbek saimekadın merkez göbek ise yukarı çıkmak için sola değil sağa dönmek lazım sola döndüğünüze eminmisin
hakikaten durumum ve aradığım kişi özellikleri aynen tahmin ettiğin gibi
sevdaya gittim hiç tavsiye etmem 10dk fal için okadar para vermeye gerek yok tabi param bol diyorsan o başka..ayrıca sölediklerinin birisi dahi çıkmadı..Ben şu sevdayı da merak ediyorum ordaki müşteri bayanlarla görüştüm çok iyi dediler. Deneyeceğim ama fiyat sormayı unuttum ordaki bayan 30 dedi ama yoktur o kadar değil mi?
kendim profosyonel olarak kahve falı bakıyorum ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim
Cnm ben sana ayın 17 sinde mail attım bakmadın mı gelmedi mi? Hatta kendi numaramı filan da yazdım beraber gidebiliriz diye bugün müsaittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?