- 21 Ağustos 2018
- 144
- 138
- 18
- 36
Ben onu yapamıyorum balık Burcuyum gitmesinYa aramayın Bı tarafları kalkıyor. Sabredin. Gıdıyorsa vallahi gıtsın. Ardınıza dönüp bakmayın ya
:)) ilahı... Çok mu sevıyorsun kız şeker... İnşallah kıymetını bilir.Ben onu yapamıyorum balık Burcuyum gitmesin(
Sanmam bilmez:)) ilahı... Çok mu sevıyorsun kız şeker... İnşallah kıymetını bilir.
Bilir inşallah insan yeryuzu halifesidir. İnsan kendı kıymetını guzel bilirse karşıdaki de ya enınde sonunda bilir ya da gıder.. Kıymet bılmeyenı ne yapsın insan sonu olur hüsranSanmam bilmez(
Senin gibi sewenini bulmsta dahanne beklioSanmam bilmez(
Peşinde koşuyor ya egosu tavan tabi karşıdakinin. eek140 aramasın bıraz dayansın eger hayatında biri yoksa direk döner ama dönmüyor ise başkası vardır e o zaman boşver....Senin gibi sewenini bulmsta dahanne beklio
Çok haklısınız zaten benim ki de aynı böyle bi durum .Bugun guwenip anlatiosun yarin bi tartstignda seni satabilio cok ozelini paylasamiosunnkimseyle careyi falcida ariosun yani onla konsmak ii gelio seni satmicani biliosun ona gunde kactane ne sorunlarlakimler geliodur soncta ,:) neolursa olan insan bazen en yakinm dedine bile.anlatamayacagi seyler olabilio kendne kalan ..ben encok buyuzden gitmek istemsmdr yoksa o at dedi yilan dedi kus dedi die deil zaten ileriyi gorse bi loto bileti alir yada piyango bitti is.. senin benim veecem 40,50tl vs....nie tamah etsinki ?? :)
Ben artık duaya yöneldim falcıların enerjısı benı olumsuz etkılıyor kafamı karıstırıyor bu kadar çok gıdınce kafa karısıklığına iyice dağıtmaya neden oluyor. Yoruldum ben ya. Olayları akışına bırakıp kendımı toplamam getektığını anladım. İyi bulduğunuz tek medyuma belkı arada ne oluyor ne bıtıyor sorulabılır ama yanı her falcıya gıtmek bana dengesızlık mutsuzluk getırdı ya Bı de param gıttı ya ne elbıseler alırdım neyse bu da hayat tecrubesi. İnsan hata yapa yapa kendıne gelıyor. Gıden paralar gıttı maddı manevı toplanmam lazım falcı da İnsan. Allah ile dertleşmeyi bır tutturabılsem bendekı arıza o sanırımÇok haklısınız zaten benim ki de aynı böyle bi durum .
Ortadan kayboldu diye duydum sen buldun mu onu... Ama eskisi gıbı degıl dıyorlarsı kaybolmadan önce. Piyasaya ilk çıktığında acayip bişeymiş sonradan ilmini kaybetmiş falan dıyorlardı. Son hali nedir nerededir bilinmiyor kayboldu diye biliyorumArkadaşlar falcı Nisan var mış hiç giden var mı
Yok bende bi tipiğin geçmişini okudum baktım baya bi şey bilmiş sonrası yokOrtadan kayboldu diye duydum sen buldun mu onu... Ama eskisi gıbı degıl dıyorlarsı kaybolmadan önce. Piyasaya ilk çıktığında acayip bişeymiş sonradan ilmini kaybetmiş falan dıyorlardı. Son hali nedir nerededir bilinmiyor kayboldu diye biliyorum
Kayıp o... Bayağı uçukmuş zamanında. İstanbula geçmiş sonrası kayıpYok bende bi tipiğin geçmişini okudum baktım baya bi şey bilmiş sonrası yok
Zaten biz de şans olsa yaKayıp o... Bayağı uçukmuş zamanında. İstanbula geçmiş sonrası kayıp
cnm onu ben de çok duydum ve aradım. ama yok.Kayıp o... Bayağı uçukmuş zamanında. İstanbula geçmiş sonrası kayıp
Sen bu sefer mutlu ol da:)VERA yı soran arkadaşlar vardı . Baktığı sıralarda çok saçma olduğunu ve gerçeklik payının olmadığını düşündüğüm şeyler söylemişti yüzde 80 cikti diyebilirim . Aralık ay i icin de söyledikleri var onlar henüz gelmedi . Diğer dediklerindede 3 aşağı 5 yukarı zamanı tuttu ya da olay tuttu veya kişi tuttu ..biryerlerden yakalamış yani kız gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?