- 15 Ekim 2018
- 64
- 46
- 3
- 34
Özür dilerim ya. Ben bılemedim. İnşallah Rabbım bahtını açık etsın yüzün hep gülsün amin.Valla çıkması beni hiç mutlu etmedi şok oldum sadece soruyorlar diye yazıyım dedim .s
Neyse zaten ben bıraktım batırmıyorum :))
Valla çıkması beni hiç mutlu etmedi şok oldum sadece soruyorlar diye yazıyım dedim .s
Neyse zaten ben bıraktım batırmıyorum :))
aaaa bir yaşıma daha girdim.kahve 30 du sanirim
Yani bana dedijlerine bakıyorum. 1.5 ay falan once 3.5 yillik iliskim bitmusti .hayatinda biri var konustigu dedi . O kadar kisa sure icin ihtimal vermemistim ama dun panora da cok yakin bir arkadasim bir kizla gormus . Baktigi zaman 4 gun icinde vir misafirin gelecek demistiil disinda . Cok ani bir sekilde arkadasim aradi ve ankaradayim yarin dedi . Ki sk sk ankaraya gelen biri degil ailesi falan da burda degil . Aralik 10 ve 21 i arasi bir is haberi olacak demisti . O zamanlar imkansizdi cunku aralik 29 u sinavim var ondan once basvurdugum bir yer yoktu . Ama fal baktirdiktan birkac gün sonra bir bakanlık çok acil ihtiyaçtan dolayı uzmanlık ilanına cıktı ve 23 aralıkta sınav yapicam dedi ve sınavdan bir hafta önce d3 sınavına kabul edilip edilmedigim aciklanicak ( böyle hızlı şeyler devlette olmaz pek bilen bilir o yüzden buna ihtimal vermemiştim )
Bir-kac birşey daha vardı kâğıda bakiyim
Valla bana baktıkları olmadı daha ilk haftadan falı patladı yaniaaaa bir yaşıma daha girdim.
ilk defa veranın dediklerinin çıktığını duydum.
hadi bakalım.
birkaç arkadaş daha denesin de gerçekten çıkıyorsa bende belki denerim.
Valla bana baktıkları olmadı daha ilk haftadan falı patladı yani
Paylaşımınız için teşekkür ederiz. Önemli olan paylaşmanız. Neticede hepımız bunun için buradayız.Zaman konusunda oynayanlar da oldu tam zamaninda olanlar da . Yani orda bekleyenler hep çıkıyor falan dediler . Ben icer i girip ciktigimda dedikleri başta olanaksız geldi ama olunca bende şaşırdım . Siz bilirsiniz tabi
Ben de üstlerde yazdığım gibi cook kişiye baktirmistim ama hiçbiri çıkmadı . Mesela zeyno yu beğenenler olmuştu inanılmaz zor şeyler söylemişti onunkiler çıkmadı ve diğer hepsinin dediği çıkmadı . Bir tek veranın ki cıktı . Hatta sıla dan umitliydim an ile ilgili çok şey bildiği için burda cok söyleyen oldu onun falı çıkmaz falan diye gerçekten de falı çıkmadı . An ile kaldı . Ama vera nın dedikleri cıktı ve baktirdiktan sonra saçma sapan vaktim gitti demistim belki de buraya da yazmışımdır ama teker teker cıktı yani dediğim gibi ama a olayı olacak demiştir 5 gün demiştir 6. Gün olmuştur veya şu erkek demiştir onla şu olay olcak kızla olmuştur vs. Önemli olan zaten olayları . Bir de benim en vok merak ettiğin şeyi bildi . Oyle iste kizlar siz bilirsiniz yani . Ben fal disinda kizi terapi anlaminda da sevdim ve sohbetini de sevdim . Ilk defa birinin dedigi kotu birsey cikmasina ragmen sevdim yani kizi :)))
Rica ederim :)Paylaşımınız için teşekkür ederiz. Önemli olan paylaşmanız. Neticede hepımız bunun için buradayız.
üç kez baktırdım, Aralık ayı içinde bana da bir şey söyledi. Bakalım... Daha henüz görünürde bir şey yok fakat enerjisini ben sevdim hani kötü diyemem gaybı Allah bilir ancak an ve geçmişte karanlığa fener olup yol verecek kadar başarılı. Öyle yabana atılacak bir medyum degıl bana göre... Ankara da fal konusunda çok kişi hakkında az çok bilgi sahibi oldum. Vera hakkında olumsuz konuşamam ama herhalde az çok huyumu öğrendiniz :) gaybı Yuce Allah tan başkası bilemez. Ben o yüzden Vera geleceği bildi demem. Tahmin noktalarına gelince, yakın geleceğin meleklere bildirildiğini ve bir şekilde medyumların bu bilgilere ulaştığını düşünüyorum. Zaten biraz dua ve namazla rüyada da yüce Allah kuluna gösteriyor. Vera hakkında kendim için şunu söyleyebilirim, şu an biri ile sıkıntıdasınız sizin için ne düşünüyor az çok size bilgi veriyor. Verayı sevdim ben ya. Gelecek için kımseyı inanın dinleyip etkılenmeme gayretindeyım ama ciddi sorunlarım oldugunda şu benım hakkımda ne düşünüyor vs ... Sormak için iyi medyum. Daha iyisi Turkıye de belki vardır. Zaten Ankara da medyum çok yok ama Vera bana yeterlı. Bir de size herkes bakamıyor sanırım ketum güçlü bir enerjınız var sır galıba vermıyorsunuz kolay kolay. Vera zaman içinde kendını geliştiriyor gibi geldi. Eğer ilmini kaybetmez ise ilerde daha başarılı olabilir. Medyumlar ara ara ilimlerini bir sebeple kaybediyorlar gerı de alamıyorlar. Nedenını bılmıyorum.Rica ederim :)
Siz baktirmis miydiniz veraya:)
buna yürekten katılıyorum. benimde başıma çok kötü şeyler geldi.Bir de İzmir de Cadı Cafe de Angel ve Mete var onlar da bana iyi geldı. Tarot 50 tl ama başarılılar. Angel mı Mete mı derseniz Angel sanki... Ama oldukça iyiler. Onların da suyu yüksek fakat tarotta denedıgım için suya belki çok sonra baktırırım ama İzmir seyahatımde. Telefonda 50 TL lik bakım tamam ama su için yuzyuze bakım yaptırmak isterim ama şu sıralar vakıa suresı Ayet-el kursi vs ile dua ederek vakıt gecırıyorum acil durumda Ankara da Vera ve Funda iyi :) Daha da detay için bana göre kader ve Zeyno iyi. Denemek lazım. Size iyi geleni bulmak için... Başka arayışta değilim artık. Bir de başıma bir tecrube geldı. Başta iyi bakan bır kadın falcının sonradan saçmaladıgına ve niyetının çok çok kötü olduguna şahıt oldum. Oldukça ürktüm. O yuzden falcılara çok gıtmemek tecrube ile guvendıgınız isimde sabıt kalmak iyi. Tehlikeli birine de rastalarsanız sizi sıkıntıya sokabılır. Dikkatli olmak lazım. Bahsettıgın kötü deneyıme sahıp oldugum bu falcıyı aradıgımda o kadar kötü enerjı yaydı kı gece uyuyamadım aman aman arkadaslar çok gıtmemek lazım. Telefon gorusmesı dahı rahatsız ettı. Burada tecrube edınen samımı arkadaslar da var. Şahsım adına samimi arkadaşlar bılgı aktardıklarında kendı adıma mutlu oluyorum en azından kafa dagıtmak için yapıyoruz bela almanın manası yok zaten yeteri kadar üzüntü var. Guvenılır olmayan cafelere gıtmemek lazım
Bazılarının niyetlerı kötü olup sizi kıskanıp zarar bile verebilirler. Bazıları büyü yöntemlerini biliyor. İlişkinize, işinize daha da zarar verebılırler. Guzellıgınızı kıskanırlar, sizi sevenin sevgısını vs. Bozmaya kalkarlar. O yüzden temkinli olup çok gitmemek en güzeli. Burada deneyım paylaşmak o yüzden önemli. Gelecek konusunda emin olun bana herkes ayrı konuştu :) Onlar da çok cesur konuşmuyorlar gelecek ile ilgili... Netıce de herkes de Allah korkusu var ama anda ve geçmişte başarılı olanlar Ankara... Vera, Funda, Zeyno, Kader, İzmir... Angel, Mete... Şimdilik bu 6 kişi ile olayı kapattım:) çok acil olmadıkça gıtmıyorum. Artık arayış içinde de değilim. Çok da kurcalarsam başıma bela da gelır Allah tan bir korku geldı içime ce çekildimbuna yürekten katılıyorum. benimde başıma çok kötü şeyler geldi.
bazı şeytani güçlerle çalışan falcılar sürekli gidilsin diye bazı enerjileri kullanabiliyor.
bizzat yaşadım.
anda evet funda iyi.
ben artık anladım ki anda beyin okumada ,ne düşünüyor sorusunun cevabını biri biliyorsa bence okeydir.
gelecek konusu ise zaten insanlar ne düşünüyorsa ona göre hareket ettikleri için dolayısıyle oda okey.
sonuç itibariyle ne diyalim fazla kapılmadan ,güvenli sınırlar içinde bu kişiler denenebilir gibi.
Vera neredeydiRica ederim :)
Siz baktirmis miydiniz veraya:)
üç kez baktırdım, Aralık ayı içinde bana da bir şey söyledi. Bakalım... Daha henüz görünürde bir şey yok fakat enerjisini ben sevdim hani kötü diyemem gaybı Allah bilir ancak an ve geçmişte karanlığa fener olup yol verecek kadar başarılı. Öyle yabana atılacak bir medyum degıl bana göre... Ankara da fal konusunda çok kişi hakkında az çok bilgi sahibi oldum. Vera hakkında olumsuz konuşamam ama herhalde az çok huyumu öğrendiniz :) gaybı Yuce Allah tan başkası bilemez. Ben o yüzden Vera geleceği bildi demem. Tahmin noktalarına gelince, yakın geleceğin meleklere bildirildiğini ve bir şekilde medyumların bu bilgilere ulaştığını düşünüyorum. Zaten biraz dua ve namazla rüyada da yüce Allah kuluna gösteriyor. Vera hakkında kendim için şunu söyleyebilirim, şu an biri ile sıkıntıdasınız sizin için ne düşünüyor az çok size bilgi veriyor. Verayı sevdim ben ya. Gelecek için kımseyı inanın dinleyip etkılenmeme gayretindeyım ama ciddi sorunlarım oldugunda şu benım hakkımda ne düşünüyor vs ... Sormak için iyi medyum. Daha iyisi Turkıye de belki vardır. Zaten Ankara da medyum çok yok ama Vera bana yeterlı. Bir de size herkes bakamıyor sanırım ketum güçlü bir enerjınız var sır galıba vermıyorsunuz kolay kolay. Vera zaman içinde kendını geliştiriyor gibi geldi. Eğer ilmini kaybetmez ise ilerde daha başarılı olabilir. Medyumlar ara ara ilimlerini bir sebeple kaybediyorlar gerı de alamıyorlar. Nedenını bılmıyorum.
Vera su için 300 dediler siz nasıl 50 tl ye baktırdınız baktırayım bide ben deneyüm dedim ama 300 diyince kaldım bi anVERA yı soran arkadaşlar vardı . Baktığı sıralarda çok saçma olduğunu ve gerçeklik payının olmadığını düşündüğüm şeyler söylemişti yüzde 80 cikti diyebilirim . Aralık ay i icin de söyledikleri var onlar henüz gelmedi . Diğer dediklerindede 3 aşağı 5 yukarı zamanı tuttu ya da olay tuttu veya kişi tuttu ..biryerlerden yakalamış yani kız gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?