Ankara'daki Falcılar

Merhaba. Bugün veraya fal baktirdim. Çok şükür boşandığımi bilen biri daha çıktı . Diğeri de inci hanimdi. Veranin enerjsini beğendim. Anda ve geçmişte gerçekten iyi. Birde gelecekle ilgili kısa vadeli zaman verdi. Bakacağım çıkacak mı. Çakram açikmis ve hislerimin çok kuvvetli olduğunu söyledi ki doğru. ..dolayisiyle gayb Allahdandir ....o bilir ....ama benim için söyledikleri yeterliydi

Ya sizde beğendiniz demek .. Ben de mi problem var diyordum ben de artık burda öneriliyor gidiyorum berbat
Gerçi o berbat olanın dediklerinin çıkmasını an için tercih ederdim :)))
Gerçi vera an için bir konuda istemedigim birsey soylesede gelevek için aynı konuda iyi birşey söyledi .
Siz tarot mu baktirmistniz?
Yakın gelecek çıkarsa yazarsınız bize de :))

bende veraya baktırdım, anda okey tuttu. o kadar emin konuştu ki bir tarih konusunda 1 ayı geçti ama ses yok, gelecek çıkmadı. sadece o anlık bişeyler sormak için gidilebilir onun dışında gelecek tarihleri çıkmıyor veranında..

arkadaşlar evim cafede bence de sadece Ege iyi, o da ileride verdiği tarih tutmadı. Söylediği olay oluyor gibi ama net değil, zaten tarihte tutmadı. onun dışında evim cafe bitmiş, Ankarada bence adamakıllı biri yok artık..

Bilmediğim için soruyorum Ege dediğiniz kişi bayan mı erkek mi .ben oraya gittiğimde sadece bayanlar vardı

Dün biriyle gorusecektim ama tereddütlüydüm. Kafamı netleştirdi. El çizgilerine baktı. Ki el hayatta yalan söylemez ....bir arkadaşımla aynısını söyledi...calistigim yerdeki kişiyi bildi..mahkeme durumum vardı...bildi...benim için bunlarda önemli
Yazdığım gibi gaybi Allah bilir..ve iyi ki insanlar bilmiyor. Bildiğinizi düşünün çildirirsiniz....ben en fazla 4 kişiye fal baktirdim. Veranin nokta atışları çok iyiydi. Tarot ve kahve baktirdim. Kartları elime aldığımda çok garip birşey hissettim.kartlari sordum. Bana bu kartların anneannesinden kaldığını ve çok eski olduğunu söyledi. Birde önceden yazdığım gibi çakram açikmis ki hislerim kuvvetlidir benim. Zira bir arkadaşımın kızının evden kaçacağını bilmiştim...
Yani gayb Allahdandir şükür

Ne baktırmıştınız bi de ne kadardı

Hepımız diyoruz ya... Gaybı Allah bilir. Dilerse olacak gösterir olmaz.

Valla gittiğiniz falcıların tamamına ben de gittim bırakın geleceği anı bile bilemediler. Yok yani cidden hepsi yanıldı. O yüzden vera yı belki çok çok çok sonra denerim ama diğer adı geçenlerin hepsi anı bile bilemedi. Hepsi patladı.

Yaklaşık 1 haftadır gitmiyorum gerçi kısa bir süre ama içimde ne merak kaldı ne başka bir şey. Hepsi görüp görüp ben tekrar tekrar geleyim diye olumlu konuşmuş. Hala inanamıyorum, şaka gibi...

O yüzden arkadaşlar bence gitmeyin hiçbirine. Vallahi paranıza yazık... e gaybı Allah bilirse, bunlar da net bir şekilde anı bilemiyorsa geçmişi bilse ne olur bilmese ne olur. Ben zaten geçmişi biliyorum. Vera konusunda da kararsızım. Bazısına çıkmış bazısına çıkmamış. Bilemedim...

Öyle işte paylaşayım dedim yavrular...

Haklısın. İyi konuşunca psikolojik olarak rahatlıyorsun geçici zehirli bal hükmü... acısı sonra çıkıyor. Gıtmemek ile en dogru kararı almışsın. En guzeli. Fala sıkıntıdan bunalmış kımseden başkası gıtmıyor arada hepımız senedeledık işte. Bunalımdan bir de falı denedik. başta iyi gıbı gelıyor sonra zaman, para kaybı, gunahın yükü de cabası. Çaresizlik insana birçok şeyı yaptırabılıyor,kımseyı kınamamak lazım. Yuce Allah kımı neyle ımtıhan edecek belli olmuyor. Gıtmeyınce belki işim daha rast gıder

Bu el çizgisine bakan kim onu anlamadım canım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…