bana ismini verebilir misinizSelam kızlar uzun zamandır girmiyordum siteye yıllar sonra tekrar üyeliğimi aktif edebildim geçen epilasyon yaptırmaya gittiğim biyerde falcı tavsiyesi aldi m çok güzel bakıyor dediler ve Ben çok meraklı bir insan olarak gittim bahcelievlerde bir cafede bakıyor ben yıllardır bukadar güzel fal bakan birini daha görmedim ki ankarada burada adı geçen bir çok kişiye fal baktirmistim ilk önce el falıyla başlıyo inanılmaz doğru cikiyo söyledikleri ardından tarot bakıyo ve kahveye geciyo tarotta ne söylediyse çıktı ilk defa gördüğüm biri ustelik sanki beni yillardir taniyo çok etkilendim ablamla birlikte baya bi şok yasadik kesinlikle giden bana teşekkür eder 70 lira fal fiyatı cafe ismi verirsem reklama girer mi bilmiyorum oyuzden isteyen olursa özelden yazarım
anlık çok iyi biliyor ama gelecek yok. dediği hicbir şey cikmadibahçelide janjan cafede bakıolarmıs süheyla die biri ona ne diosunuz?
kaça bakiyorBu yılın başında baktırmıştım kızılayda bi kafede.İsmi Rukiyeydi. Baya beğenmişti kuzenim beni o getirmişti. Kadın fincana bakmıyor. Zaten fal bakıyorum gibi düşünme tavsiye veriyorum gibi düşün falan diyor. Hoslandıgım kisinin adını bildi onun hakkında bir seyler bildi. Ameliyat olacağımı bildi ileri bi tarihte. Şu konuda sıkıntı çekiceksin dedi oldu. Yani gercekten bir cok sey bildi çok şaşırmıştım. Benden sonra da bir çok arkadaşımı gönderdim hepsi memnun. Bu sıralar yine gitmeyi düşünüyorum eğer hala kapanmadıysa yeri. Zaten bi apartman dairesini kadın kapatmıs bi odaya masa sandalye atmıs. Genelde fal icin geliyorlarmıs. Kadın cok tatlı samimi biriydi. Normal fal dısı da oturup bizimle muhabbet etti, tavsiyeler verdi :)
40tldi ben gittiğimdekaça bakiyor
yerini öğrenebilir miyim40tldi ben gittiğimde
Bende net hatırlamıyorum ama haritaya taksim kafe yazınca çıkıyoryerini öğrenebilir miyim
Arkadaşlar merhaba. Ben 2014 yılında Semrin isimli bir falcıya gitmiştim Kızılay'da. Nerede baktırdığımı bile hatırlamıyorum çünkü o gün erkek arkadaşımın bilgisayarında başka bir kızdan gelmiş bir e-mail görmüştüm ve bu e-maili atan kişiyi bana başka bir şekilde anlatmıştı. Neyse kendimi kaybetmiş biçimde ne yapacağımı bilemezken birden bire içimden bulduğum ilk kafeye gitmek ve fal baktırmak geldi. Nerede olduğunu bile hatırlamadığım bir kafeye gittim isminin Semrin olduğunu öğrendiğim hanımefendiye fal baktırdım. Hayatımda ilk ve tek her şeyi bilen faldı. Erkek arkadaşımın adını, mesleğini, ona mail gönderen kızın adındaki sessiz harflerin tümünü söyledi kadın ve benim hangi endişe ile oraya geldiğimi de pat diye söyledi. Şoka girdim kadının hisleri karşısında. Fakat o günden beri asla kadını bulamadım. Şaşkınlıktan numarasını almak bile aklıma gelmedi. Pek falcıya giden biri değilimdir ama Semrin hanıma tekrar fal baktırmak istiyorum. Yine kafam dağınık. Arkadaşlar Semrin hanımın şu an nerede fal baktığını bilen var mı?
kuzum belki ankaradan gitti o semrin taa 2014 diosun belki falciligi birwk£ belki baska sehirde devan edio bioemeyiz bulursun umarimda kizilayca.cok falciya gittim cok falci duydun ama semrin adini hic duymadim benArkadaşlar merhaba. Ben 2014 yılında Semrin isimli bir falcıya gitmiştim Kızılay'da. Nerede baktırdığımı bile hatırlamıyorum çünkü o gün erkek arkadaşımın bilgisayarında başka bir kızdan gelmiş bir e-mail görmüştüm ve bu e-maili atan kişiyi bana başka bir şekilde anlatmıştı. Neyse kendimi kaybetmiş biçimde ne yapacağımı bilemezken birden bire içimden bulduğum ilk kafeye gitmek ve fal baktırmak geldi. Nerede olduğunu bile hatırlamadığım bir kafeye gittim isminin Semrin olduğunu öğrendiğim hanımefendiye fal baktırdım. Hayatımda ilk ve tek her şeyi bilen faldı. Erkek arkadaşımın adını, mesleğini, ona mail gönderen kızın adındaki sessiz harflerin tümünü söyledi kadın ve benim hangi endişe ile oraya geldiğimi de pat diye söyledi. Şoka girdim kadının hisleri karşısında. Fakat o günden beri asla kadını bulamadım. Şaşkınlıktan numarasını almak bile aklıma gelmedi. Pek falcıya giden biri değilimdir ama Semrin hanıma tekrar fal baktırmak istiyorum. Yine kafam dağınık. Arkadaşlar Semrin hanımın şu an nerede fal baktığını bilen var mı?
En son kızılayda üçüngözdeydi, yüksel caddesinde üç göz de olabilir, veranın olduğu cafe hala orda mı bilmiyorum.Arkadaşlar merhaba. Ben 2014 yılında Semrin isimli bir falcıya gitmiştim Kızılay'da. Nerede baktırdığımı bile hatırlamıyorum çünkü o gün erkek arkadaşımın bilgisayarında başka bir kızdan gelmiş bir e-mail görmüştüm ve bu e-maili atan kişiyi bana başka bir şekilde anlatmıştı. Neyse kendimi kaybetmiş biçimde ne yapacağımı bilemezken birden bire içimden bulduğum ilk kafeye gitmek ve fal baktırmak geldi. Nerede olduğunu bile hatırlamadığım bir kafeye gittim isminin Semrin olduğunu öğrendiğim hanımefendiye fal baktırdım. Hayatımda ilk ve tek her şeyi bilen faldı. Erkek arkadaşımın adını, mesleğini, ona mail gönderen kızın adındaki sessiz harflerin tümünü söyledi kadın ve benim hangi endişe ile oraya geldiğimi de pat diye söyledi. Şoka girdim kadının hisleri karşısında. Fakat o günden beri asla kadını bulamadım. Şaşkınlıktan numarasını almak bile aklıma gelmedi. Pek falcıya giden biri değilimdir ama Semrin hanıma tekrar fal baktırmak istiyorum. Yine kafam dağınık. Arkadaşlar Semrin hanımın şu an nerede fal baktığını bilen var mı?
Rukiye nerede bakıyor acaba? Taksim cafe kapanmış mı yerini bulamadım yardımcı olur musunuz?Bu yılın başında baktırmıştım kızılayda bi kafede.İsmi Rukiyeydi. Baya beğenmişti kuzenim beni o getirmişti. Kadın fincana bakmıyor. Zaten fal bakıyorum gibi düşünme tavsiye veriyorum gibi düşün falan diyor. Hoslandıgım kisinin adını bildi onun hakkında bir seyler bildi. Ameliyat olacağımı bildi ileri bi tarihte. Şu konuda sıkıntı çekiceksin dedi oldu. Yani gercekten bir cok sey bildi çok şaşırmıştım. Benden sonra da bir çok arkadaşımı gönderdim hepsi memnun. Bu sıralar yine gitmeyi düşünüyorum eğer hala kapanmadıysa yeri. Zaten bi apartman dairesini kadın kapatmıs bi odaya masa sandalye atmıs. Genelde fal icin geliyorlarmıs. Kadın cok tatlı samimi biriydi. Normal fal dısı da oturup bizimle muhabbet etti, tavsiyeler verdi :)
Boşver çıkmıyo net bişey söylemez zatenRukiye nerede bakıyor acaba? Taksim cafe kapanmış mı yerini bulamadım yardımcı olur musunuz?
çıkan birisi var mı tavsiye edebileceğiniz?Boşver çıkmıyo net bişey söylemez zaten
Valla bende kalmadı hepsini denedim aklıma bile gelmiyo o derece. Ama merak ettiğin varsa sor söyliyimçıkan birisi var mı tavsiye edebileceğiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?