Ankara'daki Falcılar

Arkadaşlar merhaba. Ben 2014 yılında Semrin isimli bir falcıya gitmiştim Kızılay'da. Nerede baktırdığımı bile hatırlamıyorum çünkü o gün erkek arkadaşımın bilgisayarında başka bir kızdan gelmiş bir e-mail görmüştüm ve bu e-maili atan kişiyi bana başka bir şekilde anlatmıştı. Neyse kendimi kaybetmiş biçimde ne yapacağımı bilemezken birden bire içimden bulduğum ilk kafeye gitmek ve fal baktırmak geldi. Nerede olduğunu bile hatırlamadığım bir kafeye gittim isminin Semrin olduğunu öğrendiğim hanımefendiye fal baktırdım. Hayatımda ilk ve tek her şeyi bilen faldı. Erkek arkadaşımın adını, mesleğini, ona mail gönderen kızın adındaki sessiz harflerin tümünü söyledi kadın ve benim hangi endişe ile oraya geldiğimi de pat diye söyledi. Şoka girdim kadının hisleri karşısında. Fakat o günden beri asla kadını bulamadım. Şaşkınlıktan numarasını almak bile aklıma gelmedi. Pek falcıya giden biri değilimdir ama Semrin hanıma tekrar fal baktırmak istiyorum. Yine kafam dağınık. Arkadaşlar Semrin hanımın şu an nerede fal baktığını bilen var mı?

sonerle çalışan falcı gül ve dedikodu cafe bahçeli falcı sevgi fos paranız çöp olur do
bana ismini verebilir misiniz

kahve 20 tlydi yani çok uzun bakmadı çekirdek ailemin kaç kişi olduğunu bildi aile içindeki özel durumlardı bildi kötüyü de söylüyor yani tarih verdi bakalım 3 hafta var. aile üyelerimin isminin harflerini verdi bence 20 tl için güzeldi ben memnun kaldım

Bu yılın başında baktırmıştım kızılayda bi kafede.İsmi Rukiyeydi. Baya beğenmişti kuzenim beni o getirmişti. Kadın fincana bakmıyor. Zaten fal bakıyorum gibi düşünme tavsiye veriyorum gibi düşün falan diyor. Hoslandıgım kisinin adını bildi onun hakkında bir seyler bildi. Ameliyat olacağımı bildi ileri bi tarihte. Şu konuda sıkıntı çekiceksin dedi oldu. Yani gercekten bir cok sey bildi çok şaşırmıştım. Benden sonra da bir çok arkadaşımı gönderdim hepsi memnun. Bu sıralar yine gitmeyi düşünüyorum eğer hala kapanmadıysa yeri. Zaten bi apartman dairesini kadın kapatmıs bi odaya masa sandalye atmıs. Genelde fal icin geliyorlarmıs. Kadın cok tatlı samimi biriydi. Normal fal dısı da oturup bizimle muhabbet etti, tavsiyeler verdi :)

Kaan diye birini denedim ama bu malum kaan degil. Farkli viriydi. Denenebilir. Bi de evim iremin dedikleri cikti

kaça bakiyor

kuzum belki ankaradan gitti o semrin taa 2014 diosun belki falciligi birwk£ belki baska sehirde devan edio bioemeyiz bulursun umarimda kizilayca.cok falciya gittim cok falci duydun ama semrin adini hic duymadim ben

En son kızılayda üçüngözdeydi, yüksel caddesinde üç göz de olabilir, veranın olduğu cafe hala orda mı bilmiyorum.

Rukiye nerede bakıyor acaba? Taksim cafe kapanmış mı yerini bulamadım yardımcı olur musunuz?

Limon bazaardaki dilek ile turuncudaki yasmin gül için iyi şeyler söylenmiş ama kötü de söylenmiş :) birini seçip gitsem diye düşündüm de emin değilim turuncu kafe malum çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…