Rukiye kim?Selam arkadaşlar Rukiyeyi bilen birileri varsa bana ulaşabilir mi lütfen. Bulamıyorum(. Birde anda iyi olan bir falcı geçmişte olur. Gelecek istemiyorum. Ciddi anlamda önereceğiniz biri olursa sevinirim bu hafta baktırmam lazım çünkü.
Kim ve ne kadarİnstagram üzerinden bi kadına baktırdım geçenlerde kahve ve tarot bakıyo fena değildi söylediği bikaç şeyi yaşadım bildiği şeyler de oldu denemek isteyen olursa yazayım. Fiyatı da uygun.
Merhaba Kızlar;
An itibariyle Hülya’da patladı. İrem zaten zaman kaybı anı bile bilemiyor. Sezen patladı, Abdullah patladı, Vera patladı, Bilge Patladı ki güvenmiştim ona gerçi bir iki şeyi çıkarsa yazarım. Zeyno zaten patlak,valla herhalde Yasemin Gül turuncu da çalışmasına rağmen iyi ama gelecek çıkmadı. Evim Sibel’i beğendim ama gelecek çıkmıyo diye biliyorum. Süheyla dediği hiçbirşey olmadı. Rukiye berbat. Bunlar en son denediklerim ha birde Duman var yani 1-2dediği oldu ve Benin merak ettiğim konuda tek doğru söyleyen ama diğerleri çıkmadı olmadı bilemedi. Sıla zaten 2-3de saçmalıyo
Yani kızlar kalmadı
Hala duruyo mu acaba dedim ki siz de arıyormussunuzŞu an şoktayım tüm falcılar patladı bence. Yalnızca bir yıl önce gittiğim Asmalı Konak cafe’deki mavi gözlü Arzu her şeyi bilmiş. O kadar ihmal vermediğim bir şeyi bildi ki şoktayım. Allah aşkına bu kadın nerde şu an bilen varsa yazsın
Evet ben de anda ve geçmişte çok iyi birini arıyorum ya nolur yardımcı olun. Gelecek zaten olmuyoKızlarrr önerebileceğiniz falcı var mı anlık iyi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?